Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

kıslar yaa şaşırttınız beni hoşgeldiniz evet çok şükür oldu bu ay allahım tez zamanda sizlerede nasip etsin arkadaşlarrr :Saruboceq: opuyorumnanaktan

biz şaşırtırız öle
amin canım sağol sende kucağına alırsın inşaallah hayırlısıyla

amin cnm amin =))) ne güzel ya bol bol yüzdünn oh içim açıldı vallaa:sm_cool:

lorkecim allahım iyilik versin sorun ne canım herşeyin hayırlısı rabim kolay geçitlerden geçirsin........... :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

canım babam mıde amelıyatı oldu gecen sene kanser tedavısı gordu sonrasında da ...
suan bagırssk yapısması olmus amelıyat olanların basına gelen durummus bıde babam da ben gıbı hıc su ıcmez mubarek bakalım kendılıgınden acılacak gıbıymıs o yuzden amelıyat olmayacak ınsallah

canım inş gerek kalmaz cabucak iyileşir babanda, bol bol ya şafi ismiyle dua et canım benim
dua edıyorum ınsallah canım Allah tez zamanda sıfa verır

LORKEEM geçmiş olsun canım allah acil şifalar versin

saolasın canım benım

Oooo ilk tatilcimiz yuvaya dönmüş... Umarım güzel dinlenmiş ve enerjini toplamışsındır canım.Ben geçenlerde görmüştüm zaten keseyi daha 2. randevuma gitmedim. 5 temmuzda gidicem.

pek bulantı yok gibi sabahları çok az bide su içerken oluyoumarım sudan tiksinmem ilacı zor içiyorum sabahları onun dışında gayet iiyim .......

Aynen bende de öyle oluyor.Bulantım yok ama zaman zaman bazı kokular içimi kaldırıyor.Öğürmem yada kusmam hiç olmadı. Özellikle sabah ilaçları içerken kahvaltı yapmış dahi olsam midem biraz bulanıyor sudan... Bide pek iştahım yok.Acıkıyorum ama canım bişey yemek istemiyo.

kızlar cok sukur babamla konsutum az once :)
cok sukur servıse cıkarmıslar amelıyata gerek kalmamıs

Ayy canım çok şükür. İnşallah bir daha böyle sıkıntı yaşamazsınız... Bu su içme olayı ne yazıkki bende de biraz eksik... hamile kalmadan önce günde 3 bardak su falan anca içiyordum.Şimdi bol su içmek için zorluyorum kendimi ama yinde de anca 2lt falan içebiliyorum suyu.

lorkeecimm.. geçmiş olsun canım... allah şifa versin... inş sağığına kavuşur baban

gayyee.. nurzull.... gultun...kızlar nasılsınız... nasıl hissediyorsunuz? iyimi minişlerrrrr

Anaaaammm ankarada yine yağmur başladı... Biranda hava karardı ve yağmur başladı... Kocişimde sokaklardaydı kesin ıslanmıştır

Lapacım hoŞgeldın canım. Bende gÖrdÜm keseyı 1 temmuzdada kalp atıŞını duyucaz ınŞŞ. Benım bulantılarım baŞladı. HıÇbıŞey yıyemıyorum. Tek yedıĞım zeytın yoĞurt ve meyva suda ıÇemıyorum. Napmalıyım sızce tecrÜbelıler ıszden haber beklıyorum. Doktor lıptonun zencefıllı Çayını ıÇ dedı bugÜn baŞladım.

ÇalıŞan hamıŞ arkadaŞlar ben ıŞyerınde duramıyorum halsızlıkten napıyım ben. ınŞŞ bu bulantılar fazla sÜrmez.

lorkeecimm.. geçmiş olsun canım... allah şifa versin... inş sağığına kavuşur baban

gayyee.. nurzull.... gultun...kızlar nasılsınız... nasıl hissediyorsunuz? iyimi minişlerrrrr

Canım bizler iyiyiz... Minişlerde iyilerdir inşallah. :)) Benim iştahsızlık ve idrara sık çıkma dışında pek sıkıntım yok... çok nadir olarak bazı kokulara midem kalkıyor ama öğürmem yada kusmam olmadı. Henüz sadece keseyi gördüğümle kaldım :)) 5 temmuzda randevum inşallah bu sefer kalp pıt pıtlarını da duyarım.

lapaciii hoşgeldin bende geçen hafta keseyi gordum onla kaldık çok sabırsızım 12 temmuza randevum var ama daha 2 hafta var napcaksam bilmiom eyvahedigeldismile
Anaaaammm ankarada yine yağmur başladı... Biranda hava karardı ve yağmur başladı... Kocişimde sokaklardaydı kesin ıslanmıştır
burda gok gurledi ama guneş var daha bu taraflara gelmedi
ÇalıŞan hamİŞ arkadaŞlar ben İŞyerİnde duramıyorum halsİzlİkten napıyım ben. İnŞŞ bu bulantılar fazla sÜrmez.

evet evde olsan daha ii olurdu tabi dayanabildiğin kadar dayan canım. benim çok şükür şuan yok

lapacı dönmüş
hoşgeldin lapacım süper moral kaptın geldin

lorkem baban adına çok sevindim hayatım

bu arada kızlar ben fena hastalandım 3 gecedir kocişle ayrı yatıyorum öksürükten ölücem 3 gecedir gözümü bile kırpmadım çok hastayım çokkkkkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…