- 27 Şubat 2010
- 12.221
- 2.447
- 773
- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #9.201
kıslar yaa şaşırttınız beni hoşgeldiniz evet çok şükür oldu bu ay allahım tez zamanda sizlerede nasip etsin arkadaşlarrr :Saruboceq: opuyorumnanaktan
hoşbuldum canım.....
maşallaahhh 31 haftalıksın 7 kilo almışsınn.. gayett güzeelll.... ben 28 haftadayım bende 7 kilo aldım31 de kaç olurum allah bilir artık =)))))
inşallah kuzucuğun gelmez erkenden.... ciğerleride gelişsin hazır olsun sağlıklı olsun ama gelmesin.. vaktinde gelsin :Saruboceq:
Selam canım... Evet 2. hamişimiz de sensin şekerim... Rabbim en kolay şekilde sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin bebişlerinizi... Bizlere de hayırlı hamilelikler nasip etsin inşallah.
biz şaşırtırız öle
amin canım sağol sende kucağına alırsın inşaallah hayırlısıyla
lorkecim allahım iyilik versin sorun ne canım herşeyin hayırlısı rabim kolay geçitlerden geçirsin........... :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
dua edıyorum ınsallah canım Allah tez zamanda sıfa verırcanım inş gerek kalmaz cabucak iyileşir babanda, bol bol ya şafi ismiyle dua et canım benim
LORKEEM geçmiş olsun canım allah acil şifalar versin
tatil bitti kıslar...
işimin başındayımm :gitme:
taze annellerrrrr :CüvCüv: durumlar nasıl.... aklım hep sizde kaldı.. varmı kese gören? kalp atışı duyan??
gaye, nurzul, edacık, gultun.. naptınıs kıslar anlatsın birisi hadddiii
pek bulantı yok gibi sabahları çok az bide su içerken oluyoumarım sudan tiksinmem ilacı zor içiyorum sabahları onun dışında gayet iiyim .......
kızlar cok sukur babamla konsutum az once :)
cok sukur servıse cıkarmıslar amelıyata gerek kalmamıs
lorkeecimm.. geçmiş olsun canım... allah şifa versin... inş sağığına kavuşur baban
gayyee.. nurzull.... gultun...kızlar nasılsınız... nasıl hissediyorsunuz? iyimi minişlerrrrr
lapaciii hoşgeldin bende geçen hafta keseyi gordum onla kaldık çok sabırsızım 12 temmuza randevum var ama daha 2 hafta var napcaksam bilmiom eyvahedigeldismilelorkeecimm.. geçmiş olsun canım... allah şifa versin... inş sağığına kavuşur baban
gayyee.. nurzull.... gultun...kızlar nasılsınız... nasıl hissediyorsunuz? iyimi minişlerrrrr
burda gok gurledi ama guneş var daha bu taraflara gelmediAnaaaammm ankarada yine yağmur başladı... Biranda hava karardı ve yağmur başladı... Kocişimde sokaklardaydı kesin ıslanmıştır
ÇalıŞan hamİŞ arkadaŞlar ben İŞyerİnde duramıyorum halsİzlİkten napıyım ben. İnŞŞ bu bulantılar fazla sÜrmez.
slm millet nabersiniz
burda gok gurledi ama guneş var daha bu taraflara gelmedi
çok hastayım ya ders falan görmüyo gözüm öksürmekten içim dışıma çıktıOooo kıvırcığım bugün geç kaldın şekerim? ders çalıştın sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?