- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #9.221
lapaciii hoşgeldin bende geçen hafta keseyi gordum onla kaldık çok sabırsızım 12 temmuza randevum var ama daha 2 hafta var napcaksam bilmiom eyvahedigeldismile
burda gok gurledi ama guneş var daha bu taraflara gelmedi
evet evde olsan daha ii olurdu tabi dayanabildiğin kadar dayan canım. benim çok şükür şuan yok
lapacı dönmüş
hoşgeldin lapacım süper moral kaptın geldin
lorkem baban adına çok sevindim hayatım
bu arada kızlar ben fena hastalandım 3 gecedir kocişle ayrı yatıyorum öksürükten ölücem 3 gecedir gözümü bile kırpmadım çok hastayım çokkkkkkk
Ayy canım çok şükür. İnşallah bir daha böyle sıkıntı yaşamazsınız... Bu su içme olayı ne yazıkki bende de biraz eksik... hamile kalmadan önce günde 3 bardak su falan anca içiyordum.Şimdi bol su içmek için zorluyorum kendimi ama yinde de anca 2lt falan içebiliyorum suyu.
sagolasın gultuncumlorkeee çok şükür canım gozun aydınnn
saol canım sesını duyunca kotu oldum zaten ama ıyı masallah rahat konustu benlelorkeecimm.. geçmiş olsun canım... allah şifa versin... inş sağığına kavuşur babanr
Anaaaammm ankarada yine yağmur başladı... Biranda hava karardı ve yağmur başladı... Kocişimde sokaklardaydı kesin ıslanmıştır
lapacı dönmüş
bu arada kızlar ben fena hastalandım 3 gecedir kocişle ayrı yatıyorum öksürükten ölücem 3 gecedir gözümü bile kırpmadım çok hastayım çokkkkkkk
neler yaptım canım ya dün bütün gün hastanedeydim eşimin annesi böyle vefat etmiş yani kanser sürekli öksürürmüş o da bu konuda çok korkuyor bi kere öksürsem hastanede alıyoruz soluguCanım nazar mı değdi sana... Bol bol sıcak bitki çayı iç ballı. Yada sıcak süt iç ballı. Terlemeye çalış.Birde duş almak faydalı oluyor.Geçmiş olsun canım.
sagolasın canım valla ıcmek lazım ya su cok onemlı ...
sagolasın gultuncum
saol canım sesını duyunca kotu oldum zaten ama ıyı masallah rahat konustu benle
gelmene gerek yok falan dedı klasık baba tavrı :)
yarın sabah gıdıcem ınsallah
burda da hava kapalı bıraz yagacak gıbı ama dunde boleydı yagmadı
saolsın canım ..ya sana da gecmıs olsun havalr bı ole bı bole acrptı heralde sneı de soguk su falan mı ıctın dondurmamı yedın ne yaptın
lapacı dönmüş
hayatım burda hala soguk gecede gündüzdekvrck çok geçmiş olsun dikkat et kendine havalarda bi duzelmedi sabah sıcak akşam serin oluo
ÇalıŞan hamİŞ arkadaŞlar ben İŞyerİnde duramıyorum halsİzlİkten napıyım ben. İnŞŞ bu bulantılar fazla sÜrmez.
Canım bizler iyiyiz... Minişlerde iyilerdir inşallah. :)) Benim iştahsızlık ve idrara sık çıkma dışında pek sıkıntım yok... çok nadir olarak bazı kokulara midem kalkıyor ama öğürmem yada kusmam olmadı. Henüz sadece keseyi gördüğümle kaldım :)) 5 temmuzda randevum inşallah bu sefer kalp pıt pıtlarını da duyarım.
slm millet nabersiniz
lapaciii hoşgeldin bende geçen hafta keseyi gordum onla kaldık çok sabırsızım 12 temmuza randevum var ama daha 2 hafta var napcaksam bilmiom eyvahedigeldismile
sabır canım.. beklemekten başka fayda yok... minişin yerine yerleşmesini bekliceksin sabırla.. sonrada duyacaksın sesiniii güp güpp
bu arada uçak biletlerimi aldım bu bana acayip moral oldu
12 sinde mersine gidiyorum annemlerin yanına yazlığa ordan beraber ankaraya geçicez ordan da geri buraya dönücem
kıyamam sanaOooo süper bir tatilcimiz daha oldu :))
Bu arada kızlar feci yağıyor yağmur... herkes olduğu yerde mahsur kaldı... sokak nehir gibi oldu karşıdan karşıya geçmek imkansız...
Benim de açlıktan mıdır nedir tansiyonum yada şekerimde bişey oldu galiba bayılcak gibi oldum... gittim hemen peynir ekmek zeytin falan yedim... şimdi sipariş versem getiremezler çünkü... Ayıptır söylemesi dolapta minicik bir çikolata buldum ve resmen saldırdım... Uzun zamandır tatlı yemiyordum... birden canım çekti... ve şu anda canım acayip sütlaç falan istiyo.
biz iyiyizde bebişi bilmiom ya inşallah iyidir miniğimhayatım burda hala soguk gecede gündüzde
kızlarrrr siz nasılsınız bebeişler nasıl
Oooo süper bir tatilcimiz daha oldu :))
Bu arada kızlar feci yağıyor yağmur... herkes olduğu yerde mahsur kaldı... sokak nehir gibi oldu karşıdan karşıya geçmek imkansız...
Benim de açlıktan mıdır nedir tansiyonum yada şekerimde bişey oldu galiba bayılcak gibi oldum... gittim hemen peynir ekmek zeytin falan yedim... şimdi sipariş versem getiremezler çünkü... Ayıptır söylemesi dolapta minicik bir çikolata buldum ve resmen saldırdım... Uzun zamandır tatlı yemiyordum... birden canım çekti... ve şu anda canım acayip sütlaç falan istiyo.
kızlar ya ekşili köfte yapmayı bilen var mı eşim istedi
rahmetli annesi yaparmış canı istemiş
ama bilmiyorum ki
sulu köfte gibi bişi oluyomuş ama yogurtlu
nasıl yapcam
çok kolay yapımı.. ama bende hep tarifle yaparım =)))
portakal ağacında var tarifi ordan yapmıştım ben
biz iyiyizde bebişi bilmiom ya inşallah iyidir miniğim
kıs sen nie aç kalıooon bak kendine oğunlerini geciktirme arada atıştırcak bişeyler bulundur yanında
canım bende nasıl yapıldıgını bılmıom ama portakal agacında vardıhadi ama kimse bilmiyor mu bunun tarifini ohaoldumsmile
internetten bakiim bari
Kızlaaaarrrrrr ayyy ben bi fena oldum :))
Juzz Tv - Vajinal Doğum
Kızlaaaarrrrrr ayyy ben bi fena oldum :))
Juzz Tv - Vajinal Doğum
yav gaye..izleme öyle şeylerrr....
ben foto dahi görmek istemiyorum... bakamam video ya falaann =((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?