Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

Canım nazar mı değdi sana... Bol bol sıcak bitki çayı iç ballı. Yada sıcak süt iç ballı. Terlemeye çalış.Birde duş almak faydalı oluyor.Geçmiş olsun canım.

sagolasın canım valla ıcmek lazım ya su cok onemlı ...
lorkeee çok şükür canım gozun aydınnn
sagolasın gultuncum

lorkeecimm.. geçmiş olsun canım... allah şifa versin... inş sağığına kavuşur babanr
saol canım sesını duyunca kotu oldum zaten ama ıyı masallah rahat konustu benle
gelmene gerek yok falan dedı klasık baba tavrı :)
yarın sabah gıdıcem ınsallah
Anaaaammm ankarada yine yağmur başladı... Biranda hava karardı ve yağmur başladı... Kocişimde sokaklardaydı kesin ıslanmıştır

burda da hava kapalı bıraz yagacak gıbı ama dunde boleydı yagmadı

saolsın canım ..ya sana da gecmıs olsun havalr bı ole bı bole acrptı heralde sneı de soguk su falan mı ıctın dondurmamı yedın ne yaptın

Canım nazar mı değdi sana... Bol bol sıcak bitki çayı iç ballı. Yada sıcak süt iç ballı. Terlemeye çalış.Birde duş almak faydalı oluyor.Geçmiş olsun canım.
neler yaptım canım ya dün bütün gün hastanedeydim eşimin annesi böyle vefat etmiş yani kanser sürekli öksürürmüş o da bu konuda çok korkuyor bi kere öksürsem hastanede alıyoruz solugu
soguk buhar falan verdiler ama fayda etmedi

sagol canım ya evet dondurma kola mahvetti beni

kvrck çok geçmiş olsun dikkat et kendine havalarda bi duzelmedi sabah sıcak akşam serin oluo

bu arada uçak biletlerimi aldım bu bana acayip moral oldu
12 sinde mersine gidiyorum annemlerin yanına yazlığa ordan beraber ankaraya geçicez ordan da geri buraya dönücem

ÇalıŞan hamİŞ arkadaŞlar ben İŞyerİnde duramıyorum halsİzlİkten napıyım ben. İnŞŞ bu bulantılar fazla sÜrmez.

canımın içi yapacak hiç birşey yok ne yazıkki... bende çok uykusuzluk olmuştu ama maalesef çekmek zorunda kaldım o durumu... neyseki 3 ay bitince herşey geçiyor... o zamana kadar sabır

ne güzel..şanslısın bak.. inş böyle devam eder gayecim....
az kalmış kalp sesinide duyarsınnnn kuzununnn

slm millet nabersiniz

hoşgeldiinnn.......
çok geçmiş olsun kıvırcığım...dikkat et kendine

bu arada uçak biletlerimi aldım bu bana acayip moral oldu
12 sinde mersine gidiyorum annemlerin yanına yazlığa ordan beraber ankaraya geçicez ordan da geri buraya dönücem

Oooo süper bir tatilcimiz daha oldu :))

Bu arada kızlar feci yağıyor yağmur... herkes olduğu yerde mahsur kaldı... sokak nehir gibi oldu karşıdan karşıya geçmek imkansız...
Benim de açlıktan mıdır nedir tansiyonum yada şekerimde bişey oldu galiba bayılcak gibi oldum... gittim hemen peynir ekmek zeytin falan yedim... şimdi sipariş versem getiremezler çünkü... Ayıptır söylemesi dolapta minicik bir çikolata buldum ve resmen saldırdım... Uzun zamandır tatlı yemiyordum... birden canım çekti... ve şu anda canım acayip sütlaç falan istiyo.

kıyamam sana
söyle kocişine gidip alsın
bu aylar naz ayları unutma sakın

hayatım burda hala soguk gecede gündüzde

kızlarrrr siz nasılsınız bebeişler nasıl
biz iyiyizde bebişi bilmiom ya inşallah iyidir miniğim

kıs sen nie aç kalıooon bak kendine oğunlerini geciktirme arada atıştırcak bişeyler bulundur yanında

kızlar ya ekşili köfte yapmayı bilen var mı eşim istedi
rahmetli annesi yaparmış canı istemiş
ama bilmiyorum ki
sulu köfte gibi bişi oluyomuş ama yogurtlu
nasıl yapcam

kızlar ya ekşili köfte yapmayı bilen var mı eşim istedi
rahmetli annesi yaparmış canı istemiş
ama bilmiyorum ki
sulu köfte gibi bişi oluyomuş ama yogurtlu
nasıl yapcam

çok kolay yapımı.. ama bende hep tarifle yaparım =)))
portakal ağacında var tarifi ordan yapmıştım ben

biz iyiyizde bebişi bilmiom ya inşallah iyidir miniğim

kıs sen nie aç kalıooon bak kendine oğunlerini geciktirme arada atıştırcak bişeyler bulundur yanında

Canım hiç karnım acıkmıyor... biraz midem kazınır gibi olunca bi bakıyorum saat 3-4 olmuş bile :)) o ana kadar hiç farketmiyorum... bide iş yerinde menü kısıtlı.
Tamamen aç kalmamaya çalışıyorum ama acıkmadan da yemiyorum... zaten acıktığımda bile canım bişey çekmiyor.sırf midemin kıyılması geçsin diye yiyorum bişiler.

yav gaye..izleme öyle şeylerrr....
ben foto dahi görmek istemiyorum... bakamam video ya falaann =((((

bu yıne ıyı ya benım ızledıgım daha korkutucuydu
meraktan ızlıoz da aslında bakmamak bılmeden yatmak o masaya en ıyısı bence
aman herkes doguruyo bız mı yapamıcaz olur Allah ın ıznıyle

ama resmen mucıze oldugunu bole ızedıgınde daha da ıyı anlıo ınsan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…