Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

Valla bakmış bulundum canım :)) Ama mucizevi bir olay resmen... Ne kadar korkunç görünse de Rabbim inşallah hepimize bu anları nasip eder.

Valla biz yine iyiyiz... Epidural normal doğum denen bişi var :)) Acısız ağrısız normal doğurabiliyorsun artık. Anneannelerimiz babaannelerimiz ne yapsınlar.Babaannem amcamı trende doğurmuş valla :)) göbek bağını da nakış makasıyla kesmişler.

benimde menu kısıtlı bende aç kalmim die yiyorum ama fazla geçe kalmamaya çalışıorum biraz sonrada meyve zamanı kaydirigubbakcemile2
gayeeee ufffffff bende fena oldum yaaa izleme böle şeylerrrrr kafamçokkarıştı
yav ben izleyemedim açılmadııı sempatiksalakcinni
kızlar kocişim karşı kaldırımda mahsur kaldı... yol nehir gibi geçemiyo bu yanaaa

eşimde aradı soledi acayip yağıo sel oldu dedi burda daha bişey yok valla

kıslarr ben dun lcw den ilk cicilerimi aldım pantalonlarımın duğmesini kapatamıom açık uzerinede uzun giyyorum gozukmesin die bu yuzden guzel bir kot buldum bide thisort aldıım

kızlar kocişim karşı kaldırımda mahsur kaldı... yol nehir gibi geçemiyo bu yanaaa

aman beklesın gecmesın bari yada haberlerdekı gıbı sandık falan koyuyolar ya suyun ustune
kaydirigubbakcemile3
o kadar yagdı demekkı aman afet zarar olmasın da yagmur guzel bısey

valla kumrular felç durumda... bizim sokak nehir gibi akıyo... yol üstündeki dükkanları hep su basmış... Şimdi güneş çıktı ama hala ince ince yağıyor yağmur.

kıslarr ben dun lcw den ilk cicilerimi aldım pantalonlarımın duğmesini kapatamıom açık uzerinede uzun giyyorum gozukmesin die bu yuzden guzel bir kot buldum bide thisort aldıım

Bende geçen hafta yaptım bu işlemleri... LCV den bi gömlek birde t-shirt aldım 2 tane de annem beli lastikli pantolon almıştı üstlerinde de şifonlu tunikler almıştık... değiştirip değiştirip giyiyorum. kaydirigubbakcemile3

aman beklesın gecmesın bari yada haberlerdekı gıbı sandık falan koyuyolar ya suyun ustune
kaydirigubbakcemile3
o kadar yagdı demekkı aman afet zarar olmasın da yagmur guzel bısey

Ayy gülsek mi ağlasak mı şaştık kaldık... insanlar kaldırımların kenarında birikti karşı kaldırıma melül melül bakıyolar :)) su akıyo arada bir çift ayakkabı falan geçiyo suyun içinde kaydirigubbakcemile3 ... Eşimin 1-2 fotosunu çektim yükleyebilirsem pc'ye buraya da koyarım :))

lcw da koton gibi pantolonlar var..acaip rahat...tavsiye ederim.. çok da uygun... bir sürü pantolonum var onun kadar rahatı yok... göbek kısmı penye... t-shirtlerde öyle... rahatlar çok

lcw da koton gibi pantolonlar var..acaip rahat...tavsiye ederim.. çok da uygun... bir sürü pantolonum var onun kadar rahatı yok... göbek kısmı penye... t-shirtlerde öyle... rahatlar çok
evet beğendim daha çok erken ama napim rahatım onemli zemuszemus

kıs allah iyiliğini versin bide resmini koymuş kaydirigubbakcemile3

ben açamadım resmi =(( açılmıyor
valla gultun rahatın önemli... zaten bakılınca hamile pantolonu olduğu belli olmuyor =)) 3. aya kadar benim göbiş çıkmamıştı kimse anlamıyodu hamile pantolonu giydiğimi kaydirigubbakcemile3

gobişim şişio gerilio benim halbuki bebiş minicik daha ama patlıycak gibi oluorum bazen bu yuzden giyecem valla

bebekler minicik ama keseleri var.... rahim genişliyor yer açmak için... gerginlik illaki olur....
benim ilk günden beri hep gergin.. şu an karpuz gibi.. ufak bir çizik atsan yarılıp gider =)))))) semsert... bebekde büyüdü rahimde büyüdü kesede büyüdü.. bana yaşam alanı kalmadı yavvv =)))

sırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…