- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #9.241
canım bende nasıl yapıldıgını bılmıom ama portakal agacında vardı
canım ızlemeseydın keskeee
ben de ızlemıstım gercı ama sen sımdı hamılesın ya keske bakmasaydın sempatiksalakcinni
bu yıne ıyı ya benım ızledıgım daha korkutucuydu
meraktan ızlıoz da aslında bakmamak bılmeden yatmak o masaya en ıyısı bence
aman herkes doguruyo bız mı yapamıcaz olur Allah ın ıznıyle
ama resmen mucıze oldugunu bole ızedıgınde daha da ıyı anlıo ınsan
benimde menu kısıtlı bende aç kalmim die yiyorum ama fazla geçe kalmamaya çalışıorum biraz sonrada meyve zamanı kaydirigubbakcemile2Canım hiç karnım acıkmıyor... biraz midem kazınır gibi olunca bi bakıyorum saat 3-4 olmuş bile :)) o ana kadar hiç farketmiyorum... bide iş yerinde menü kısıtlı.
Tamamen aç kalmamaya çalışıyorum ama acıkmadan da yemiyorum... zaten acıktığımda bile canım bişey çekmiyor.sırf midemin kıyılması geçsin diye yiyorum bişiler.
yav ben izleyemedim açılmadııı sempatiksalakcinnigayeeee ufffffff bende fena oldum yaaa izleme böle şeylerrrrr kafamçokkarıştı
kızlar kocişim karşı kaldırımda mahsur kaldı... yol nehir gibi geçemiyo bu yanaaa
kızlar kocişim karşı kaldırımda mahsur kaldı... yol nehir gibi geçemiyo bu yanaaa
benimde menu kısıtlı bende aç kalmim die yiyorum ama fazla geçe kalmamaya çalışıorum biraz sonrada meyve zamanı kaydirigubbakcemile2
yav ben izleyemedim açılmadııı sempatiksalakcinni
eşimde aradı soledi acayip yağıo sel oldu dedi burda daha bişey yok valla
kıslarr ben dun lcw den ilk cicilerimi aldım pantalonlarımın duğmesini kapatamıom açık uzerinede uzun giyyorum gozukmesin diebu yuzden guzel bir kot buldum bide thisort aldıım
aman beklesın gecmesın bari yada haberlerdekı gıbı sandık falan koyuyolar ya suyun ustune
kaydirigubbakcemile3
o kadar yagdı demekkı aman afet zarar olmasın da yagmur guzel bısey
valla kumrular felç durumda... bizim sokak nehir gibi akıyo... yol üstündeki dükkanları hep su basmış... Şimdi güneş çıktı ama hala ince ince yağıyor yağmur.
kıslarr ben dun lcw den ilk cicilerimi aldım pantalonlarımın duğmesini kapatamıom açık uzerinede uzun giyyorum gozukmesin diebu yuzden guzel bir kot buldum bide thisort aldıım
evet beğendim daha çok erken ama napim rahatım onemli zemuszemuslcw da koton gibi pantolonlar var..acaip rahat...tavsiye ederim.. çok da uygun... bir sürü pantolonum var onun kadar rahatı yok... göbek kısmı penye... t-shirtlerde öyle... rahatlar çok
ben açamadım resmi =(( açılmıyor
valla gultun rahatın önemli... zaten bakılınca hamile pantolonu olduğu belli olmuyor =)) 3. aya kadar benim göbiş çıkmamıştı kimse anlamıyodu hamile pantolonu giydiğimi kaydirigubbakcemile3
gobişim şişio gerilio benim halbuki bebiş minicik daha ama patlıycak gibi oluorum bazen bu yuzden giyecem valla
bebekler minicik ama keseleri var.... rahim genişliyor yer açmak için... gerginlik illaki olur....
benim ilk günden beri hep gergin.. şu an karpuz gibi.. ufak bir çizik atsan yarılıp gider =)))))) semsert... bebekde büyüdü rahimde büyüdü kesede büyüdü.. bana yaşam alanı kalmadı yavvv =)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?