Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

- Canım eğer 18 şubatta doğum olursa Martın sonuna 40'ım çıkmış olur Eğer 28 şubata falan doğarsa Nisan başında çıkmış olur... Yani sen Nisan ortası falan doğurursan eğer gelebilirim yanına kaydirigubbakcemile3
- Ayy ikiz olsun boşver.biri nasıl büyürse ikisi de öyle büyür.verirsin birini kocişinin kucağına dğerinide sen alırsın geçinip gidersiniz :))
- Rabbim yokluklarını göstermesin tabiiki canım.ınşallah nazlı bebişler bir bir düşüyorlar analarının rahimlerine.Seninki de geleceği zamanı ayarlıyordur.

LAPACIM kalmışız yine ikimizz ya enim boğazımda yanma var pastil falan kullansam sorun olur mu
Canım pastil yerine doğal şeyler dene bence öncelikle... Zencefilli çay,ballı süt , yada limonlu ılık su gibi

ay daha tanısmaya geleceklermıs ama ıstemeye geldıklerınde bende burda olursam dusunuyorum guzel bı seyler yapmayı sempatiksalakcinni
bizde pazar gunu kız istemeye gittik kayınbiraderime 5-6 yıldır goruşuolardı istedik sanırım 10-15 gune kadar nişan yapılcak

ohh ne guzel
lorkem hadi baban için gözün aydın senin için iyi yolculukm olsun
saolasın canım geldım evımdeyım sukur babamın masallahı var 2 kılo vermıs onun dısında suan ıyı
sımdı 2 kılo ne kı dıceksın kı babam zaten oncesınde mıde amelıyatı oldugu ıcın coook zayıftı 53 tu 51 olmus
hoşbulduk canımmmm opuyorumnanaktan herkese selammmm
lorkem saglıkla git gel babana şifalar götürrrr
edaa kıss ne güsel oldu minişin tickerı

saolaasın canım geldım cok sukur gordum rahatladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…