- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #9.441
- Canım eğer 18 şubatta doğum olursa Martın sonuna 40'ım çıkmış olur Eğer 28 şubata falan doğarsa Nisan başında çıkmış olur... Yani sen Nisan ortası falan doğurursan eğer gelebilirim yanına kaydirigubbakcemile3senin kırkın ne zaman çıkıyo şimdi aklinialirimsmile
ikiz mibu aralar çevremden herkes senin ikizin olucak diyor ya hayırlısı bakalım aslında düşününce güzel bişeyde
ama ben bakamam kiiiiiii ya çok zorrrrrrrrr
canım insan başına birşey gelmeden bilmiyor
sen birine ne kadar tecrübelerini ve inandıgın dogruları anlatırsan anlat
insan sadece yaşadıklarıyla tecrübe kazanıyor herkes bu yoldan geçti rabbim çogumuzu bebekle sınava tabi tuttu sabrımızı ölçtü sonunda da gelen bebek çok tatlı oldu
rabbim yokluklarını göstermesinde
varsın geç gelsinler
olumunekankayizsmile
Canım pastil yerine doğal şeyler dene bence öncelikle... Zencefilli çay,ballı süt , yada limonlu ılık su gibiLAPACIM kalmışız yine ikimizz ya enim boğazımda yanma var pastil falan kullansam sorun olur mu
selam kızlar
ayselim beni listeden silebilirsin canım
ikinci klomen tedavisini başlıycaz kısmetse opuyorumnanaktan
hayırlısı olsunn.... inş çok bekletmez seni minik böcek
selam kızlar
ayselim beni listeden silebilirsin canım
ikinci klomen tedavisini başlıycaz kısmetse opuyorumnanaktan
sağol tatlım dualarınızda unutmayın inşlhh :Saruboceq:
edut canım sen ankarayamı taşındın. yada iştenmi ayrıldın
ikiside değil bizim şirketten biri sürekli bakıyordu bende değiştirdim
kaydirigubbakcemile3
izini kaybettirmek istiyorsun heeeeee =)))
hee ama açıklayınca pek olmuyorhihoyyyt
ay daha tanısmaya geleceklermıs ama ıstemeye geldıklerınde bende burda olursam dusunuyorum guzel bı seyler yapmayı sempatiksalakcinniAmaaann ne güzel haber buuu... Kız hemen vermeyin sakın... biraz süründürün... 2-3 kere kapınızı aşındırsınlar... ayrıca oğlanın kahvesini tuzlu yapın paşa paşa içsin kızı istiyosa :)))
bizde pazar gunu kız istemeye gittik kayınbiraderime 5-6 yıldır goruşuolardı istedik sanırım 10-15 gune kadar nişan yapılcak
saolasın canım geldım evımdeyım sukur babamın masallahı var 2 kılo vermıs onun dısında suan ıyılorkem hadi baban için gözün aydın senin için iyi yolculukm olsun
hoşbulduk canımmmm opuyorumnanaktan herkese selammmm
lorkem saglıkla git gel babana şifalar götürrrr
edaa kıss ne güsel oldu minişin tickerı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?