Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

kızlar bişey sorcam bu hsg yani rahim filmi çektiren varmı aranızda varsa acıyomu nasıl narkoz veriyolarmı bide genetik tanı testi hakkında bilgisi olan varmı

benn geldiimm..
amak imsecikler yookkk mafoldumben
ayselciimmm çok sevindim sorun olmayışına... progestan falan vermedi mi? enfeksiyondan şüphelenmiş anladığım kadarıyla.. test sonucuna göre bakıcak... hayırlısı olsun... dikkat et kendine.. bununla geçmiş olsun...
ayrıca ayselin dediğine katılıyorum yumurtlama günü hakkında.. ben 30. gün yumurtladım. aysel 4. gün... adet gününde bi arkadaşım 9. gün hamile kalmıştı.. bu yumurtanın ne zaman çatlayacağı hiç belli değil... yumurtlamadan 14 gün sonra adet olunur tezide %100 doğru değil. yani genel olarak doğru ama ben çok kez bu tezi yıktığımı biliyorum =)))))
takılmayın günlere falan... 2 gün en geç 3 gün de bir birlikte olun. gerisi allaha kalmış...

clarita.. ben çektirdim HSG.. hiç korkma.. toplamda 5dk dahi sürmüyor.. çok basit bir işlem.. bildiğin röntgen çekimi... hiç kasılma rahat ol

neye karar verdin sen?
eşin dr a mı gidecek?
sen rahim filmi mi çektirceksin?
yoksa direkt tüp bebek mi deneyeceksin?

3 ünüde yapıcaz:))))))))...yaw bu hafta sonu eşimle doktroa gşdeceğiz zaten...sonra ben doktoruma gideceğim o aşılama diyor ama konuşacağım aşılama derse malum rahim filmi isteyecek ki herhalde tüp bebektede isterler...tüp bebek konusundada doktorumla konuşacağım

hayırlısı olsun edutum inşallah fazla uğraşmadan ilk aşamada hamile kalırsın

hayırlısı olsun inş....

slm kızlar kimsecikler kalmamış

biz varıız kıvırcık... hoşgeldinn..nasılsın

benim işler yoğunlaştı arkadaşlar artık yazıları elektronikten yazdığımız için daha bi zorlaştırdılar o yüzden arada bakabiliyorum ama sayfam hep açık yazılanları okuyorum merak etmeyin takibinizdeyim

ben geldim kızlar idrar yolu enfeksiyonu başlamış 2 tane ilaç verdi dr umuz onları kullacam
inş. çabucak geçer tatlımmm

inşallah tabi önce bu planı eşime anlatıp ikna etmem lazımalsanaalsanasmile

tatlım sen ikna edersin canım benim kafanda sürekli düşünürsen içinden çıkılamaz durum haline dönüşür. Kendini azıcık özgür bırakmaya çalışolumunekankayizsmile

iyiyim LAPACIM sen nasılsın nasıl gidiyo
AYSELıM çok kötü bişi çıkmadığı için sevindim daha dikkat et artık kendine olur mu

kızlar ne başınızı ağrıtmışım... valla hakkınızı helal edin...kvrck senden o doktorun adını birde ne kadara mal olmuş onu öğrenirsem..artık tüp bebk topiğine transfer olurumkaydirigubbakcemile..hadi ordan kurtaulacağınızımı sandınız bendennnnn kötükedihüso hiç bir yere gitmem....

hadi gözün aydın ayselim yaaaa... aman başka bişi olmasında... geçmiş olsun..enfeksiyonda geçer inş kısa sürede

bol su iç tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…