- 28 Nisan 2008
- 7.846
- 6
- 681
- Konu Sahibi alaycikus67
-
tatlım regl bittikten sonra ki gün hamile kalmışım
benim 3 gün sürüyor regl bittiğimim ilk günü olan ilişkide hamile kalmışım
canım bu 14. gün ortalama bir rakam
herkesin farklı olabiliyor
ben ovulasyon testi kullanmıştım hiç çift çizgi görmedim
nedeni demek ki regl sonrası hemen yumurtlama oluşuyor
kızlar bişey sorcam bu hsg yani rahim filmi çektiren varmı aranızda varsa acıyomu nasıl narkoz veriyolarmı bide genetik tanı testi hakkında bilgisi olan varmı
lapacım nasılsın
iyiyim sarı civciv... bu kirpi sarı çocuğa bayılıyrum =))
sen nasılsın bakalım?
iyiyim kuzum şükür bende korkuyorum rahşm filminden bakalım
neye karar verdin sen?
eşin dr a mı gidecek?
sen rahim filmi mi çektirceksin?
yoksa direkt tüp bebek mi deneyeceksin?
hayırlısı olsun edutum inşallah fazla uğraşmadan ilk aşamada hamile kalırsın
3 ünüde yapıcaz:))))))))...yaw bu hafta sonu eşimle doktroa gşdeceğiz zaten...sonra ben doktoruma gideceğim o aşılama diyor ama konuşacağım aşılama derse malum rahim filmi isteyecek ki herhalde tüp bebektede isterler...tüp bebek konusundada doktorumla konuşacağım
slm kızlar kimsecikler kalmamış
benn geldiimm..
amak imsecikler yookkk mafoldumben
ayselciimmm çok sevindim sorun olmayışına... progestan falan vermedi mi? enfeksiyondan şüphelenmiş anladığım kadarıyla.. test sonucuna göre bakıcak... hayırlısı olsun... dikkat et kendine.. bununla geçmiş olsun...
ayrıca ayselin dediğine katılıyorum yumurtlama günü hakkında.. ben 30. gün yumurtladım. aysel 4. gün... adet gününde bi arkadaşım 9. gün hamile kalmıştı.. bu yumurtanın ne zaman çatlayacağı hiç belli değil... yumurtlamadan 14 gün sonra adet olunur tezide %100 doğru değil. yani genel olarak doğru ama ben çok kez bu tezi yıktığımı biliyorum =)))))
takılmayın günlere falan... 2 gün en geç 3 gün de bir birlikte olun. gerisi allaha kalmış...
clarita.. ben çektirdim HSG.. hiç korkma.. toplamda 5dk dahi sürmüyor.. çok basit bir işlem.. bildiğin röntgen çekimi... hiç kasılma rahat ol
inşallah tabi önce bu planı eşime anlatıp ikna etmem lazımalsanaalsanasmile
iyiyim LAPACIM sen nasılsın nasıl gidiyo
AYSELİM çok kötü bişi çıkmadığı için sevindim daha dikkat et artık kendine olur mu
ben geldim kızlar idrar yolu enfeksiyonu başlamış 2 tane ilaç verdi dr umuz onları kullacam
inş. çabucak geçer tatlımmm
tatlım sen ikna edersin canım benim kafanda sürekli düşünürsen içinden çıkılamaz durum haline dönüşür. Kendini azıcık özgür bırakmaya çalışolumunekankayizsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?