- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #9.841
evet evet o bendim... o sesi duyupta inançcız kalmak mümkün değil. daha bir fasulye tanesi ve pıtır pıtır atan bi kalp...
kızlar birde size hep tavsiyem, mümkünse herşeye eşinizle gidin. gerçekten bunları paylaşmak çok güzel....
darısı isteyen herkese....
iyi akşamlar... görüşmek üzere hoşçakalın
Ben o yakıştırılmış pembe ve mavi sabitini sevmiyorum.... Her renk bebişler için
Mor,turuncu,yeşil,kırmızı,krem,sarı
Mesela dün arkadaşımın yeni doğan kızına yeşil bir takım aldım... Orta renk... hem kıza hem erkeğe olabilecek...
Sevmiyorum öyle doğduğu andan itibaren pembe yada mavi ile yetiştirilmesini çocukların
evet evet o bendim... o sesi duyupta inançcız kalmak mümkün değil. daha bir fasulye tanesi ve pıtır pıtır atan bi kalp...
kızlar birde size hep tavsiyem, mümkünse herşeye eşinizle gidin. gerçekten bunları paylaşmak çok güzel....
darısı isteyen herkese....
iyi akşamlar... görüşmek üzere hoşçakalın
al bendende o kadar bazen eşim anlatıyorda sırf para için karın agrısı diye giden herkesi apandist ameliyatına alıyolar diyebu eblek doktorlar bişiyide açıklasalar ölürler. kerpetenle laf alınıyo agızlarından..
hiçbirisini sevmiyorum artık.... anlatsana böyle böyle diye de merak edip korkmasak demi ama
dün eşimde kızıyodu. sanki her yıl çocugumuz oluyo gibi davranıyolar....
hastanede karsılastık doktorla. sanki hiç tanısmıyomuşuz gibi davrandıklava:
sezeryan yapıp para alımayınca sevmiyolar hamileleri...
dün topiklerdeki doğumlara baktı mbiraz. çogunluk sezeryana dönmüş. son anda geliyolar riskli diyolar bizde korkup tamam diyoruz mecburen.. para için bunu yapanlara hiç bi hakkımızı helal etmemek lazım... dövücem hepsiniiiiklava:
kız sen tavuk dönerci açsana orda paraya para demezsin
tam bende bunu dicektimkızım bu kvrck tavuk düşkünüyse...hepsini yir ben diyimmm
süperrrrrrrrrrrrrrrrrKızlar biraz geç oldu ama geldim :))
doktor önce sıkışıkken karından baktı sadece keseyi dörebildik o da pek iyi değildi karın yağlarım sağolsun :)) göstermedi bişi... Bende idrarı yapıp alttan ultrasona girdim...
Veeeee minişimi de kalbini de kalbinin atışını da gördüm ve dinledim... Sesi dinlerken gözümden yaşlar aktı... Ama birden ağlamayı falan unutup Allahım isteyen tüm arkadaşlarıma nasip et diye dua ettim...
Sonra kan ve idrar vermem gerekti testler için... E tabi kan var ama idrar kalmamıştı :)) bende biraz su içip beklemek zorunda kaldım.
Bebeğim haftasına yetişmiş. 7 haftalık olmuş daha doğrusu 6+4 gözüküyor.yani 3 gün geri sadece doktor 7 dedi.... Tahmini doğum tarihim sat'ımla uyumlu hale geldi yani 18 Şubat.. Ama istersen inşallah 14 Şubatta doğurturuz dedi doktorum... Sevgililer gününe
Ahh keşke Pınarcım keşke eşimle gidebilseydik bugün o zaman o sesleri kaydederdik cep telefonuna.ama olmadı maalesef...Eğer randevuyu bu güne almasalardı birlikte gidecektik ama bugüne alınınca eşimin o saatte bilgisayar teslim etmesi gerekiyordu bir yere ve gelemedi
Kızlar gerçekten süper bir duygurmuş... Geçenlerde bir arkadaş demişti ya " bu sesi duyupta Allah'a inanmayanın aklına şaşarım" diye.Gerçekten de yürekten katılıyorum... 0,745cm yani nerdeyse 7,5mm'lik bünyede kalp atıyor pıtır pıtır..Hemde görülecek şekilde.
Allahım çok şükür bu günleri gösterdi bizlere... ınşallah en kısa sürede tüm arkadaşlarım bu duyguları yaşar. O an zaten ağlamayı falan unuttum sadece dua ettim içimden...
Kızlar biraz geç oldu ama geldim :))
doktor önce sıkışıkken karından baktı sadece keseyi dörebildik o da pek iyi değildi karın yağlarım sağolsun :)) göstermedi bişi... Bende idrarı yapıp alttan ultrasona girdim...
Veeeee minişimi de kalbini de kalbinin atışını da gördüm ve dinledim... Sesi dinlerken gözümden yaşlar aktı... Ama birden ağlamayı falan unutup Allahım isteyen tüm arkadaşlarıma nasip et diye dua ettim...
Sonra kan ve idrar vermem gerekti testler için... E tabi kan var ama idrar kalmamıştı :)) bende biraz su içip beklemek zorunda kaldım.
Bebeğim haftasına yetişmiş. 7 haftalık olmuş daha doğrusu 6+4 gözüküyor.yani 3 gün geri sadece doktor 7 dedi.... Tahmini doğum tarihim sat'ımla uyumlu hale geldi yani 18 Şubat.. Ama istersen inşallah 14 Şubatta doğurturuz dedi doktorum... Sevgililer gününe
kizlarr gunaydin herkese iyi hafta sonlariii .haftaya insallah guzel haberlerle baslarizzhihoyyythihoyyythihoyyyt
canim insallahhh cekeriz uste ustee:lepi::Saruboceq:Günaydın canım inşallah haftaya halayları çekeriz yine üstüste
canim insallahhh cekeriz uste ustee:lepi::Saruboceq:
gayem su benim ovalasyon testim hala iki cizgi cikiyoo reglime 2 gun var yumurtlamam olmaz herhalde .nedenkii arastiriyom yinede bisey yokkboshayallersmile
gunaydin edutumŞenizŞenizgünaydın kızlar
ben cikiyorummmgunaydin edutumŞenizŞeniz
ben cikiyorummm
bittem kuzum minik annemi gelmişşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?