Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

canımmmm görüşmek üzere:CüvCüv:

aslında arada renk almak mantıklı bencede ama ben pembelere kırmızılara bayılıyorum ama beyazda tüm bebeklere yakışıyo

Ahh keşke Pınarcım keşke eşimle gidebilseydik bugün o zaman o sesleri kaydederdik cep telefonuna.ama olmadı maalesef...Eğer randevuyu bu güne almasalardı birlikte gidecektik ama bugüne alınınca eşimin o saatte bilgisayar teslim etmesi gerekiyordu bir yere ve gelemedi

al bendende o kadar bazen eşim anlatıyorda sırf para için karın agrısı diye giden herkesi apandist ameliyatına alıyolar diye
nasıl hesap vericekler rabbime anlamıyorum

kız sen tavuk dönerci açsana orda paraya para demezsin

kızım bu kvrck tavuk düşkünüyse...hepsini yir ben diyimmm
tam bende bunu dicektim
artık o kadar canım istemişki burda konuşurken tabikide akşama tavuk vardı menümde

süperrrrrrrrrrrrrrrrr
işte bu gayecim işte bu
rabbim kucagına almayıda nasip etsin saglıklı sıhhatli bir şekilde
o zamanda yaz buraya emi bu bir mucize muhteşem bişey diye

olsun fıstıgım bebek yerleşti nasıl olsa babası herzaman gidip görür boşver

pınarcım 11 temmuza denk gelebılırmı sanırım dogumun hayırlısı bakalım az kaldı coook heyecanlı
ben esımde 11 temmuz dogumlu erkeler de yengec cok ıdeal
evıne esıne baglı ıyı huylu oluyolar masallah

canım ya hayırlı olsun kalp atısını duymussun masallah ne guzel bır heyecandır ...
Allah tamamına erdırsın saglıkla ınsallah
dedıgının aynısını bugun yengemle konustuk hastanede mucızevı bır olay yanı bunu yasayıp da ınanmamak akıl karı degıl....

bende bugun fızık tedavıye gorundum ama sanırım onunla ılgısı yok o da kalp damara gıt dedı o da doluymus salı sabaha randevu aldım
suan ayaklarım bacaklarım zonkluyo valla
herggun boylemı olacak kı yaaa eyvahedigeldismile

Son düzenleme:

kuzuuuumm kurban olurum onlara duygulandım heyecan yaptım okurken ne guzel birşey yarabbim şükürler olsun gayecim allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bende iyice merak ettim şimcikk yaa canım beniim şükürler olsun allahım butun arkadaşlarımıza yaşatsın :Saruboceq: opuyorumnanaktan

slm kızlar kimse yok galiba maaşallah ne kadar çok hamişimiz olmuş hepinizi tebrik ederim hayırlısıyla kucağınıza alırsınız meleklerinizi inşallah öpüyorum hepinizi

Günaydın canım inşallah haftaya halayları çekeriz yine üstüste
canim insallahhh cekeriz uste ustee:lepi::Saruboceq:
gayem su benim ovalasyon testim hala iki cizgi cikiyoo reglime 2 gun var yumurtlamam olmaz herhalde .nedenkii arastiriyom yinede bisey yokkboshayallersmile

canim insallahhh cekeriz uste ustee:lepi::Saruboceq:
gayem su benim ovalasyon testim hala iki cizgi cikiyoo reglime 2 gun var yumurtlamam olmaz herhalde .nedenkii arastiriyom yinede bisey yokkboshayallersmile

yaa canım şimdi ümitlendirmek gibi olmasın ama ovülasyon testleri hamilelikte de çift çizgi çıkabiliyor.Ama bir diğer alternatifte testler bozuk olabilir. Tabiiki biz ilk seçeneğin olmasını isteriz.Hayırlısı olsun zaten tarihin 5 Temmuz'muş az kaldı.Biraz daha sabredelim.

kizlarrrrrrrrrr herkese gunaydinnnnnnnnnnnnnnnnn iyi haftalar bol hamisliiiii gunler olsun insallahhhhopuyorumnanaktanzemuszemusopuyorumnanaktanzemuszemus

Günaydın kızlaaaarrr... Bitte,Edut nasılsınız hanımlar? Ayy cumartesi günü forum çok sıkıcıydıııı... Hiç kimsecikler yoktu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…