- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #9.861
Günaydın kızlaaaarrr... Bitte,Edut nasılsınız hanımlar? Ayy cumartesi günü forum çok sıkıcıydıııı... Hiç kimsecikler yoktu...
Günaydın kızlaaaarrr... Bitte,Edut nasılsınız hanımlar? Ayy cumartesi günü forum çok sıkıcıydıııı... Hiç kimsecikler yoktu...
bende bebek yok ama domatesim domates verdi...resmen sevinçten ağlayacaktım...çileğimde çok güzel bir çiçek açmış....
gözün aydın o zaman cnım bunlar iyi şeylerin habercisi olsun inşllaahhh...........
gaye gözün aydın canım minişi görmüşsün
naber kuzu...gözün aydın kalbi duymuşsunuz....:teytey:
günaydın kızlarrrr..............
bende bebek yok ama domatesim domates verdi...resmen sevinçten ağlayacaktım...çileğimde çok güzel bir çiçek açmış....
günaydın şekerlerrrrr
nasılsınız?
gunaydın kızlarrrrrrrrrrrrrr
günaydın şekerlerrrrr
nasılsınız?
gunaydın kızlarrrrrrrrrrrrrr
canım resimleri gördükgüzel bir tatil geçirdim çok güzel dinlendim
trabzonda güzel gezdim eşim oraları bildiği için güzel vakit geçirdik
cuma akşamı evimize geldik cumartesi dinlendik dünde denizdeydik
tatil bitti iş başı yaptım
var mı güzel haberler???
Edutcum ne guzel domateslerrr
kokulu kokulu ne gyzellerdır
Ekakal yenı bır hafta ...hepımız ıcın muhtesem bır hafta olsun ınsallahhh
Gaye
mıde bulantıları devam
ınsallah 1 ay kalmıs olsun
3 ay sonunda bıtsın dıyoruz
kızlar ya bişey sorucam size. şimdi benim elimde 3 tane pregnyl 5000 çatlatma iğnesi kaldı... Hala dolapta muhafaza ediyorum onları... Demiştim ki eğer hamiş olursam ve bebeğin kalbini falan duyunca ben onları ankarada ovitrelleye para verip alamayan ve eczanelerde bulamayan birilerine vereyim... Bununla ilgili konuyu sizce nereye açsam. Kk 'da mı konu açsam? Yoksa hani bi site vardı ilaç arayanlar falan yazıyorlardı orayı mı bulup yazsam?
Ayrıca o siteyi hatırlayan var mı?
İnşallah biter canım... genelde öyleymiş 3 ay sonunda bıçak gibi kesiliyormuş ama deva edenlerde var.Ne olursa olsun razıyım ben diyorum... Çok şükür bende öyle bir mide bulantısı yok sadece ara ara insan heyecanlanınca midesi için için bulanır ya öyle oluyor.
Bende iştahsızlık var... Eski yediğim yemeğin yarısını zor yiyorum ama ilk kontrolden beri 500gr almışım... Nasıl oldu anlamadım :))
güzel bir tatil geçirdim çok güzel dinlendim
trabzonda güzel gezdim eşim oraları bildiği için güzel vakit geçirdik
cuma akşamı evimize geldik cumartesi dinlendik dünde denizdeydik
tatil bitti iş başı yaptım
var mı güzel haberler???
günaydın kıslarrrrrrrrr
Kızlar ya bişey sorucam size. Şimdi benim elimde 3 tane Pregnyl 5000 çatlatma iğnesi kaldı... Hala dolapta muhafaza ediyorum onları... Demiştim ki eğer hamiş olursam ve bebeğin kalbini falan duyunca ben onları Ankarada Ovitrelleye para verip alamayan ve eczanelerde bulamayan birilerine vereyim... Bununla ilgili konuyu sizce nereye açsam. KK 'da mı konu açsam? yoksa hani bi site vardı ilaç arayanlar falan yazıyorlardı orayı mı bulup yazsam?
Ayrıca o siteyi hatırlayan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?