Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

bende bebek yok ama domatesim domates verdi...resmen sevinçten ağlayacaktım...çileğimde çok güzel bir çiçek açmış....

gaye gözün aydın canım minişi görmüşsün

Sağol canım... Gördüm minişimi kalbini de dinledim hatta atışını izledim... minicik bir nokta pıtır pıtır çarpıyo... Muhteşemdi...

naber kuzu...gözün aydın kalbi duymuşsunuz....:teytey:

Çok şükür hem gördüm hem duydum canım... Tam o anda herkese dua ettim... Rabbim tamamına ermeyi nasip etsin inşallah.

günaydın kızlarrrr..............

Eda'cım günaydın canım.Nasılsın?

bende bebek yok ama domatesim domates verdi...resmen sevinçten ağlayacaktım...çileğimde çok güzel bir çiçek açmış....

Ne güzeeelll... Senin miniş domateslerin onlaaarrr... hormonsuz ve senin sevginle yetişmiş domatesler.Süper gerçekten. Şimdi sen onları afiyetle yiyeceksin... Can olacak,kan olacak,şifa olacaklar sana inşallah.

günaydın şekerlerrrrr
nasılsınız?

Aysel'cim hoşgeldin canım... Nasılsın? Dinlendin mi?

gunaydın kızlarrrrrrrrrrrrrr

Mugişim nasılsın şekerim? mide bulantıların ne durumda?

Kızlar ya bişey sorucam size. Şimdi benim elimde 3 tane Pregnyl 5000 çatlatma iğnesi kaldı... Hala dolapta muhafaza ediyorum onları... Demiştim ki eğer hamiş olursam ve bebeğin kalbini falan duyunca ben onları Ankarada Ovitrelleye para verip alamayan ve eczanelerde bulamayan birilerine vereyim... Bununla ilgili konuyu sizce nereye açsam. KK 'da mı konu açsam? yoksa hani bi site vardı ilaç arayanlar falan yazıyorlardı orayı mı bulup yazsam?
Ayrıca o siteyi hatırlayan var mı?

Edutcum ne guzel domateslerrr
kokulu kokulu ne gyzellerdır
Ekakal yenı bır hafta ...hepımız ıcın muhtesem bır hafta olsun ınsallahhh
Gaye
mıde bulantıları devam
ınsallah 1 ay kalmıs olsun
3 ay sonunda bıtsın dıyoruz

güzel bir tatil geçirdim çok güzel dinlendim
trabzonda güzel gezdim eşim oraları bildiği için güzel vakit geçirdik
cuma akşamı evimize geldik cumartesi dinlendik dünde denizdeydik
tatil bitti iş başı yaptım
var mı güzel haberler???

canım resimleri gördük
hamilelik sana çok fazla yakışmış rabbim nazarlardan saklasın inşallah

İnşallah biter canım... genelde öyleymiş 3 ay sonunda bıçak gibi kesiliyormuş ama deva edenlerde var.Ne olursa olsun razıyım ben diyorum... Çok şükür bende öyle bir mide bulantısı yok sadece ara ara insan heyecanlanınca midesi için için bulanır ya öyle oluyor.
Bende iştahsızlık var... Eski yediğim yemeğin yarısını zor yiyorum ama ilk kontrolden beri 500gr almışım... Nasıl oldu anlamadım :))

benimde tek seferlik gonal -f im kaldı elimde bende birine vermek istiyorum inşallah bir problm olmazda bende kalp atışlarını duysam sonra güvenilşir bir eczaneye bırakmak istiyorum yada hastanennin infertilite bölümüne........

kac kılo ıle basladın hamılelelıge
benım gobıs daha cıkmadı
varmı sısme sızde

Ohhh süper valla.... Tatilin iyi geçmesi gerçekten insana fazlasıyla enerji katıyor... Bizde senin face'deki hamiş fotona baktık.Çok şeker olmuşsun... Çok yakışmış oğluşun göbüşüne :))
Pek bi hareketlilik yoktu... Hele cumartesi günü patladım sıkıntıdan :))

günaydın kıslarrrrrrrrr

Kıvırcığım Günaydın canım nasılsın? Nasıl geçti haftasonun?

kuzu bulunmaz biş ise bana yollarsın....son kullanma tarihi varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…