Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

ama sen hayır için yollayacakmışsın boşver...bence doktoruna söyleseydin.... o ihtiyacı olan birini söyles,in sana

haftasonu trabzona gittik alışveriş yaptık deli gibi dolaştık güzeldi canım ya iyi oldu
haftayada mersin e gidiyorum zaten iyi gelicedk inşallah
sen nasılsın tekrar ne zaman gidiceksin doktora

kuzu bulunmaz biş ise bana yollarsın....son kullanma tarihi varmı

evet tatlım ya acaba lazım olsa ben bu gümüşhanede bi tane vitamin ilacı bulamazken onları nasıl bulcam bilemiyorum

biz ne güne duruyoruz...bulur sana yollarız bacım

kıslarrrr slllmmmmm
ayselcim hoş geldiinnn tatili bitirdin geldin:)
gaye parmağın naqsıl oldu canım?
kvrck oohh ne guzel herkes gezmiş haftasonu bende piknikteydim sonrada yine kız istemede:))mugmug ekakal bitte taze anneler iyimisiniz
edutcumne mutlu sana sende en kısa zamanda meyva vereceksin canımm

ben yatıyorum sureklı canım
kucagımda bılgısayar
selam olsun sana daaaaaaaaaa

biz ne güne duruyoruz...bulur sana yollarız bacım
:teselli:
rabbim seni tez zamanda anne yapsın emi

slm canım nasıl gidiyo ne zaman gitcen doktora

ben yatıyorum sureklı canım
kucagımda bılgısayar
selam olsun sana daaaaaaaaaa
oooohh senden rahatı yokkk
:teselli:
rabbim seni tez zamanda anne yapsın emi

slm canım nasıl gidiyo ne zaman gitcen doktora

iyi şükür canım 12sinde randevum ama ben bu cuma izne çıkıcam bir hafta uzak kalcam sizlerden Çok üzgünüm çoook

ne güzel düşünmüşsün gayecim

kızlar ksg ve eşimin dopleri için bir yer buldum indrimde yaptılar....400 tutacak ikimizinki....hemde yeni caihazlardan ecomar....

Canım ben eczaneye vermeyeceğim çünkü artık hepsi kurt olmuş onu alıp parayla satıyorlar bi daha.... Ben foruma yazıcam ve ihtiyacı olan kişi alsın diyeceğim.Bilgiğim kadarıyla gonal-f de ucuz bişi değil. Vede verirken raporunu yada reçetesini iste verdiğin kişiden.Çünkü eczaneler adam yollayıp aldırıyormuş hasta havasında sonra satıyorlar onu.
Benim derdim şimdi piyasada pregnyl yok ve mecbur ovitrelle alınıyor o da 90 milyon falan.Durumu olmayan ama bu iğneyi vurulması gereken kişi alsın ve vurulsun.

kac kılo ıle basladın hamılelelıge
benım gobıs daha cıkmadı
varmı sısme sızde

Canım ben aslında 77 kiloydum ama ilk kontrolde 80,8 çıktım. 2. kontrolde 81,2 çıktım... Ama bişey yediğim falan yok.

ama sen hayır için yollayacakmışsın boşver...bence doktoruna söyleseydin.... o ihtiyacı olan birini söyles,in sana

Kuzum sizlere yollamayı çok isterim...Pahalı bir ilaç değil ama üretimi bir süre durduğu için eczanelerde ve depolarda yok.onun yerine doktorlar ovitrelle yazıyorlar onu da devlet ödemiyor.bu ilaç 11 lirayken ovitrelle 90 lira falan. Fakat işte ancak Ankaradan birilerine verebilirim çünkü soğuk buz kabı arasında ve dolapta muhafazası gerekiyor... Yolda ilaç sıcaktan dolayı mahvolur.Etkisi de kalmaz.
Doktoruma söyledim aslında ama o da getir buraya burda vururuz dedi.Fakat oraya da aynen eczaneler gibi güvenemedim çünkü orasıda bu iğneyi normalde satıyor... Şimdi benden alıp bunları hastaya satarlarsa benim amacım şaşmış olur.Ben kendi elimle ücretsiz vermek istiyorum.

Canım benim parmağım iyileşiyor.hastanede yapıştırdıkları şeyi çıkardım normal yara bandı yapıştırdım. Sen nasılsın? Randevun ne zamandı?

bakın şu yazıya koptum...Bazen filmleri, dizileri ciddi ciddi gerçek hayatla karıştırdığımızı düşünüyorum.

Düşünsenize Stepford Wives filmindeki gibi, ya da canımız Bihter’imiz gibi, her sabah saçımız yeni maşalanmış, “makyajlı ama makyajsız görünen” bir porselenlikte, adeta bir prenses gibi kalkıyor ve saten sabahlığımızı üzerimize alıyoruz. Uçuşarak odada geziniyor ve uzun kirpiklerimizi kırpıştırıyoruz. Nefesimiz bahar çiçekleri gibi kokmakta...
O Bihter ki sabahları gözlerinde çapak olmaz, yüzünü yıkamaz... O Bihter ki suratı yastığın şeklini almaz... O Bihter ki saçları sabah bile yoluk yoluk olmaz...
Zaten şu Bihter bitirdi evlilikleri, yemin ediyorum.
Ben de böyle kalkmak istiyorum ama olmuyor bir türlü. Uyanıyorum, ağzımın yerinde gözümü hissediyorum, saçımın her teli ayrı yöne bakıyor, yastık y üzüme patates baskı yapmış... Maalesef gerçekler böyle.
Can Tanrıyar, Petek Dinçöz ile biten evliliğiyle ilgili “Birbirimize dokunmakta zorlanıyorduk. Petek evde sahnedeki gibi alımlı ve bakımlı değildi. Makyaj yapmazdı, pijamayla ve terliklerle dolaşırdı” demiş ya. Sonra üstüne Petek Dinçöz “Kostüm giyip bekleyecek miydim? Pirinci gece kıyafetiyle ayıklayan bir kadın gördünüz mü?” yanıtını vermiş ya. (Aferin) “Bir evlilikte erkek beklentisi” konusunu Can Tanrıyar bu olayla nefis özetlemiştir.
Hikâye hep aynı, erkekler sürekli “Seksi kadın isterük” hezeyanları içinde, kadınlar ise buna çare peşinde. Çare aranmasa, ilişki noktalansa bile hep kabahat peluş terlikle gezen kadında kalıyor. Donla gezen erkekte değil. Döngü bu yani.
Kadın evlilikten sonra kendini dilediğince salmalıdır diyor değilim lakin “her daim sahnedeki Petek” yaklaşımı, gerçek hayatta aşırı doza kaçıyor. Kaçıyor da, her erkeğin “sahnedeki Petek”ini istemesi hakikati, hiç değişmiyor.
Ha, öte yan dan, erkeklerde, beğendikleri, aşık oldukları kadınların insani özellikleri olmadığı gibi bir kanı var nedense.
şimdi, sevgili erkekler, biliyorum kabul etmeyeceksiniz fakat Miranda Kerr ya da ne bileyim, Gisele Bündchen filan da kaka yapıyor. Bacaklarında tüyler çıkıyor. Sabahları maymun gibi kalkıyor üstelik geceleri de horluyor. Gisele’in kocası “Gisele hiç podyumdaki gibi değil, bir kere bile kanat taktığını görmedim” filan diyor mudur? Ya da Dita Von Teese’in erkek arkadaşı, Dita evde sürekli eşofmanla geziyor diye bozuluyor mudur? Acaba Dita’ya yaklaşan erkekler “7/24 jartiyer, kırmızı ruj, aralık dudaklar ve şampanya kadehi içinde dans” beklentisi içinde midir?
Kardeş, bunun kışı var soğuğu var, hastalığı var... şubat ayında saten gecelikle sen yat yatabiliyorsan. Ayrıca her gün mutfakta pür makyaj, topuklu ayakkabı ve seksi elbiseyle yemek yapan bir kadın bulursan haber ver. Röportaj yapacağım kendisiyle.

Melike Karakartal - HÜRRıYET GAZETESı

amin kuzum...senide inşallaholumunekankayizsmile
amin canım rabbim isteyen herkese inşallah inşallah ankarada kırmızıları görmezsem size gelip haber vermek için can atıcam

kızlar ksg ve eşimin dopleri için bir yer buldum indrimde yaptılar....400 tutacak ikimizinki....hemde yeni caihazlardan ecomar....
hadi bakalım canım hayırlı ve güzel sonuçlarla gel

güzelmiş hayatın gerçekleri bunlar kaydirigubbakcemile3

gayeeeeeeee
gözün aydın canım... gördünmü bak miniş gösterdi kendini de sesini de =))
darısı tekmelerini de hissedeceğin günlere diyeyim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…