Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

bende bebek yok ama domatesim domates verdi...resmen sevinçten ağlayacaktım...çileğimde çok güzel bir çiçek açmış....

Çok güzel edutum yaa
ara ara bakıyordum ama tatilde bakamadım az önce baktım maaşallah pembişlere

canım resimleri gördük
hamilelik sana çok fazla yakışmış rabbim nazarlardan saklasın inşallah
sağol canım benim
kiloları d. sonrası veririm inş.

canım hormonlardan dolayı sanırım ama alınıyor
ben ilk haftalarda 2 kilo almıştım nasıl aldım bende bilmiyordum
şu ana kadar 7.5 kilo aldım 400 gr bebişimin yani 7 kilo almışım

canım benim çok sağolasın tombiş oldum yaa
bazen kendimi tanıyamıyorum
eşim diyor abartma gayet iyisin yakıştı sana diyor kaydirigubbakcemile2

hoşbulduk canım
tatili yedim geldim

edutum...
şu bizim domatesler bi alem yaa... 19 mayısda diktik... çiçek açıyo falan ama dökülüyo sonra.. hiç domates yok ortada =(((((
birde eşim üstlerine naylon kapattı sera gibi.. hava sürekli ısınıyo soğuyo ya.. acaba çıkartsakmı ki ya.. neden domates dökmüyo bunlaarrr senağlama

3 kelimeyle
muhteşem
muhteşem ve de
muhteşem

amin canım rabbim isteyen herkese inşallah inşallah ankarada kırmızıları görmezsem size gelip haber vermek için can atıcam

hadi bakalım canım hayırlı ve güzel sonuçlarla gel

17b sinde inşallah gelsinde kırmızılar.....ya ücretsizde çektirebiliyorum ama neden bilmem korktum...en azından buradakalier son sistem dijital makina...can acıması sadece ilaçtan...

ayseell...fotomu var yoksa? bende görcem bende görceemmmmm
bende yeni foto yükleyeyim... dün çekildiler çok tazee =)))

lapacımmm kısırlaştırılmış tohumlar öle oluyomuş geçen yıl bizimde vardı bi çiçek açtı bi açtıki sormayın ama hepsi dölküldü 1 tane bile domates vermedi ama bizimki kendi bitmişti biz ekmedik nanemin içinde çıkmıştı...

bak kuzu....bir kere dışarı çıkarın....ikincisi su vermeyin.... yani yapraklar boynunu bükene kadar vermeyin hatta...haftada 2 üçüncüsü çiçeklerin erkeklik organı yüksekte ya, arı sinerte yok...ya çiçeklerin içine yumuşak bir fırça sokup yada benim yaptığım gibi akşam üstü çiçeklerin gövdelerini baş ve işarek parmağınla azıcık sıkıştırıp polelerin o dıştaki organa yapışmasını sağlamak lazımmış....

gaye canım iyiy6im bende 12sinde randevum bir hafta daha sabretcem

Tüh yine tarihlerimiz tutmayacak... benim randevu 16'sında.

gayeeeeeeee
gözün aydın canım... gördünmü bak miniş gösterdi kendini de sesini de =))
darısı tekmelerini de hissedeceğin günlere diyeyim...

Eveeetttt... miniciiiikkk.pıtır pıtır da atıyor minik kalbi.Amin inşallah Rabbim tamamına erdirir.

ya ne zormuş bu iş.... üzülüyoruz domates vermediği için...
deneyelim bakalım.. inş olurr

edutum..gördüm hsg için fiyat almışsın.... nerede çektireceksin? sadece hsg ne kadar?

Tüh yine tarihlerimiz tutmayacak... benim randevu 16'sında.

Eveeetttt... miniciiiikkk.pıtır pıtır da atıyor minik kalbi.Amin inşallah Rabbim tamamına erdirir.

ömrünün sonuna kadar pıt pıt atar inş..
ne ilginç gelmişti bana.. bi insan ilk oluşurken kalbi oluşuyo.... son nefesini verirkende ilk kalbi duruyo... o arada hep atıyor kalp... o sesi duymak ne heyecan verici..
allah tüm arkadaşlarımızada nasip etsin bu sesi duymayı inş

LAPACIMMMMMM
yeni resimlerini gördüm çok şeker anne olmuşsun
darısı tüm isteyenlerin başınaaaaaa

boshayallersmile

LAPACIMMMMMM
yeni resimlerini gördüm çok şeker anne olmuşsun
darısı tüm isteyenlerin başınaaaaaa

boshayallersmile

saolasın canım..... kocaman olduk artıkın =)))
ayselinde resmi var sanırım dimi? bi resim muhabebti olmuş sanki... geçmişi okuyamadım da..
bi bakayım hemen =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…