Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

ya ne zormuş bu iş.... üzülüyoruz domates vermediği için...
deneyelim bakalım.. inş olurr

edutum..gördüm hsg için fiyat almışsın.... nerede çektireceksin? sadece hsg ne kadar?

ecomar şişli....şu dijital makina varya onunla çekiyorlarmış...17 si gibi

ya ne zormuş bu iş.... üzülüyoruz domates vermediği için...
deneyelim bakalım.. inş olurr

edutum..gördüm hsg için fiyat almışsın.... nerede çektireceksin? sadece hsg ne kadar?

kızım ben dün ağlayacaktım çiçeklerini döküyor diye...tam bakarken bir baktım bi tane domtis:))) baktınmı bloka

ayseell...fotomu var yoksa? bende görcem bende görceemmmmm
bende yeni foto yükleyeyim... dün çekildiler çok tazee =)))

canım face dee var foruma eklemek aklıma gelmedi
akşam evden yüklerim
bu arada bugün evlilik yıldönümüz eşime birşeyler alayım diyorum guclubacismile

amin canımm

bide eşimin 15 indede doğum gunu var istediği birşey varsa o gun onu alırım ağzını ararım:)))
battım ben galiba ohaoldumsmile

Aslında bende hediye almayı düşünmüyorum çünkü eşim pek sevmez öyle doğumgünü hediyesi yılbaşı hediyesi v.s. bende muhtemelen o gün işe gelmem ve evde bişeyler hazırlarım. yada belki eşim bir hovardalık yapar ve bizi yemeğe götürür (bizi diyorum artık) :))

sen mektup yazsana mercimek adına...sonrada yastığın altına koy

bide eşimin 15 indede doğum gunu var istediği birşey varsa o gun onu alırım ağzını ararım:)))
battım ben galiba ohaoldumsmile
Evet kesin battın :))
Aslında ben ileride eşime baba koltuğu alcam... masaj yapanlarından :))

benimde 28 i,nde...ama hediye almıyoruz genelde biz...

Edut'cum yanlış hatırlamıyorsam senin eşin ve benim eşim aynı kafadalardı... yılbaşı kutlamazlar,doğumgünü,sevgililer günü,yılbaşı,yıldönümü v.s. hediyelerini sevmezler...

BENİM EŞİM ÖZEL GÜNLERİ HİÇ KAÇIRMAZ
MUTLAKA DEĞERLENDİRMEYİ SEVER
AMA BUGÜN UNUTABİLİR MALUM TATİL DÖNÜŞÜ İŞLERİ YOĞUNDUR TARİHTE TAKİP EDEMEMİŞ OLABİLİRkafamçokkarıştı

sevmez pek eşimde....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…