Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

kıs baba koltukları çooook pahalı geçen babalar gununde resmini asmışlar ipek mobilyada 660 tl idi.

kıs baba koltukları çooook pahalı geçen babalar gununde resmini asmışlar ipek mobilyada 660 tl idi.
Evet bende zaten önce biraz birikim yapıp öyle alıcam... Yazık kocişim bizim için çırpınıyo.Göbüşü bile eridi şimdiden :)

cacık çorba ve z.yağlı fasülye ytedim ana yemek nohut pilavdı yemedim valla sıcakta

Güzel menüymüş valla... zeytinyağlı fasulye ve cacık cokacimcoook Mmmm canım çekti valla...

gaye deli olma...ebişin o kadar ihtiyacı var....bebişe al baba napsın onu öp o baba koltuğu gibi rahatlar:)

gaye bizim menü kötüydü
anlatmayayım
neyse akşam eşim balık yiyelim dedi o günü kurtarır

bizdede durum aynı =)))

aysel akşam sen resmini koycaksın dimi?

Olsun kızlar siz yinede de söyleyin menüleri benim kesin birini canım çeker yine... Nerde absürt şey var canım çekiyor zaten :))

ben yokken baya dedikodu yapılmış
baba koltukları alınmış
yıldönümü hediyeleri konuşulmuş

eşiminde 16 temmuz dogum günü ama ben burda yokum artık gelince kutlarız hediye olarakta gebelik testi vermek istiyorum hemide çift çizgilisinden
inşallahhhhhhhhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…