Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

hadi bakalım inşallahhhhhhh :hulya:

İnşallaaaahhhhh inşallah canım .... Ne süper bir hediye olur o.

en güzeell hediye olur kıvırcığım yaa...sanada eşine de..

kızlar kasığım batıyor yine...erkenmi adet olucam yoksam yumurtamı çatlıyor

dün geceki menümdü...karnıyarık ve cacık:) geleydin keşke

Valla canım çekti yaaa... Özel jetim olsa 1sn durmazdım.

aa bak ben onu düşünmemiştiimmmm CADIARZU...... ama süper oldu hheeeee... bravo gayyee alkisalkisalkis

antep fıstıklı bitter =)) :CüvCüv:
kaydirigubbakcemile3 efet süper uydu antep fıstıklı bitter kaydirigubbakcemile3 :CüvCüv:

kızlar kasığım batıyor yine...erkenmi adet olucam yoksam yumurtamı çatlıyor

Hayırlısı olsun Edut'um... Çalışmaları aksatma.Herşey olabilir çünkü

edut bu kasık bu sefer sana sürpriz yapcak gibi geliyor içimden ama hayırlısı artık..
günün ne zamandı senin?

Al benden de o kadar... Resmen ağzımdakini aldın söyledin Lapacı'm. Ama böyle şeyler söyleyipte ümitlendirmeyeyim demiştim. Bana da öyle geliyor ki bu kasık batmaları bebişe yol yapıyo.

kızlar bana hakim olunda ben yine yanlış bişey yapmayım ya da yanlış anlıyo alayım bazı şeyleri
çok sinirlerim bozulmaya başladı

Al benden de o kadar... Resmen ağzımdakini aldın söyledin Lapacı'm. Ama böyle şeyler söyleyipte ümitlendirmeyeyim demiştim. Bana da öyle geliyor ki bu kasık batmaları bebişe yol yapıyo.

bende yazmak istemedim ama hakim olamıyorum ki kendime =))) içimden öyle geçti... inş gönlümüzce olur sonucuda =)

kızlar bana hakim olunda ben yine yanlış bişey yapmayım ya da yanlış anlıyo alayım bazı şeyleri
çok sinirlerim bozulmaya başladı

hayırdır kıvırcıkım ne oldu yav :uhm:

hani bahsetmiştim size biz nişanlanmadan 1 hafta önce eşim eski kız arkadaşına mesajlar atmıştıda onları bulmuştum hatırladınız mı

biraz önce şeytan dürttü yine bi geçmişe baktım bilgisayardan nerelere girilmiş diye
bizim bilgisayardan biri o kızın ismini aramış google face de falan
şimdi bu bir tesadüf mü yoksa ben mi yanlış anlıyorum

ben şimdi bu adamı arayıp kafasını kırayım mı yoksa bişey yokmuş gibi mi yapsam
ben bu adamı öldürmez miyim şimdi yaaaaaa
çıldırcam
bu işin sonucu iyi bitmiycek

bi saniye kıvırcık..sakin ol
sen nerden anladın birinin o ismi aradığını???? face i bilmem ama google da önceden girmediğin şeyler girmişsin gibi otomatik çıkıyor.. anlatabildimmi bilmem ama ismi yazınca birşeyler gelmesi önceden girildiği anlamına gelmiyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…