- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #9.981
bizdede durum aynı =)))
aysel akşam sen resmini koycaksın dimi?
gızzlarr gızlarrrrrrrrrrr
AYSELL hoşgeldin ne güzel gezmişsin süperrr
inş. güzel bir sebepten dolayıdır edutum:Saruboceq:kızlar kasığım batıyor yine...erkenmi adet olucam yoksam yumurtamı çatlıyor
bi saniye kıvırcık..sakin ol
sen nerden anladın birinin o ismi aradığını???? face i bilmem ama google da önceden girmediğin şeyler girmişsin gibi otomatik çıkıyor.. anlatabildimmi bilmem ama ismi yazınca birşeyler gelmesi önceden girildiği anlamına gelmiyor...
ne emin olma canım ya işte bariz belli 2 hafta önce bu araştırılmış internettenhem zaten öyle olsa bile sinirlenip, kıskanç kadın rolüne bürünüp haklıyken haksız duruma düşme... ne olursa olsun sakin ol.. iyice araştır emin ol... için rahatlayacaksa eşinle konuş... ama sakince..eşini al karşına sakince güzelce sor... böyle böyle oldu bende böyle düşündüm sen ne diyorsun konu hakkında de.. ama asla sinirlenme...asla tatsızlık yaratma... dediğim gibi haklıyken haksız duruma düşme......
ne emin olma canım ya işte bariz belli 2 hafta önce bu araştırılmış internetten
bu durumda oturulup adam gibi konuşulur mu ya
kıvrıcıkım...
yinede sen sakin ol...
gözünle görmediğin şeylere inanma.. belki adamın suçu yok.. yok yere tatsızlık kırgınlık olmasın... üstelik bu ikinci olacak aynı konu için sende kıskanç kadın olacaksın..
sakin ol.. mantıklı düşün...
nasıl baktın geçmişe detaylı bi anlat bakalım... yaptığın şeyden bulduğun sonuç doğrumu önce onu bir anlayalım...
eğer doğru değilse zaten sorun yok....
ya dogru işte dogru bu 2 etti
asıl şimdi bardagı taşırdı bundan öncede yanılmamıştım
kıvrıcıkım...
yinede sen sakin ol...
gözünle görmediğin şeylere inanma.. belki adamın suçu yok.. yok yere tatsızlık kırgınlık olmasın... üstelik bu ikinci olacak aynı konu için sende kıskanç kadın olacaksın..
sakin ol.. mantıklı düşün...
nasıl baktın geçmişe detaylı bi anlat bakalım... yaptığın şeyden bulduğun sonuç doğrumu önce onu bir anlayalım...
eğer doğru değilse zaten sorun yok....
ne yani bi insan bu kadar mı unutamaz ya
bu çok mu normal eskiyi araştırmak merak etmek
beni aldattıgından en ufak bir şüpem bile yok
ama neden yapıyo bunu neden merak ediyor hala onu
ya benim gururumu çok kırıyor farkında degil mi
ne yani bi insan bu kadar mı unutamaz ya
ya dogru işte dogru bu 2 etti
asıl şimdi bardagı taşırdı bundan öncede yanılmamıştım
ben kedi bilgisayarımda baktım evet hepsi çıktı :sinifsinif:
kvrck sen kendin aramamıştın değilmi unutmuş olabilirsin ne bilim insan bazen eskilere gider kendi yada eşi hakkındaki şeyler için araştırma yapabilir.sen sakin ol ofkeyle kalkan zararla oturur biliosun
dur biraz sajkinleşne yani bi insan bu kadar mı unutamaz ya
ya ben nasıl girdin oraya hala anlamadım...
benm bilgisayarda sağ üst köşede araçlar yok... gayenin eşi bilir ona bir danışalım bakalım o ne dicek bu duruma
hani bahsetmiştim size biz nişanlanmadan 1 hafta önce eşim eski kız arkadaşına mesajlar atmıştıda onları bulmuştum hatırladınız mı
biraz önce şeytan dürttü yine bi geçmişe baktım bilgisayardan nerelere girilmiş diye
bizim bilgisayardan biri o kızın ismini aramış google face de falan
şimdi bu bir tesadüf mü yoksa ben mi yanlış anlıyorum
ben şimdi bu adamı arayıp kafasını kırayım mı yoksa bişey yokmuş gibi mi yapsam
ben bu adamı öldürmez miyim şimdi yaaaaaa
çıldırcam
bu işin sonucu iyi bitmiycek
ya nerden bakıyorsunuz? iyice anlatın bende bakayım yav
Canım bak çok yerinde bir laf vardır öfke ile kalkan zarar ile oturur diye.Bence sakin ol biraz. Belki araştırma yaparken sende aramış olabilirsin belki unutmuşsundur... Geçen sefer bu durum olduğunda sende aramış olabilirsin... Kaldı ki eşin aramış olsa dahi belki ne yapıyordur diye merak etmiştir. Bence böyle bişey için huzurunu bozma...
Eşin seni sevmiyor olsaydı senin mutluluğun için çaba harcamazdı.Şu çocuk meselesinde bile bu kadar yardımcı olmazdı sana.
aşağıda yazıo canımya nerden bakıyorsunuz? iyice anlatın bende bakayım yav
kendi bilgisayarınızda sag üst köşede araçlar var ya ama en sagdaki en köşede
oraya tıklayın
araç çubuklarına girin
geçmişi seçin
sonra bakın bilgisayarınıza nerelere girilmiş
bariz belli oluyo işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?