Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

hı buarada dikkat edin burdaki yazışmalarınızı bile takip edebilirler burdan

canım benim evet haklısın direk çıkıyo kızlar haklı olabilir ama belki kendin bakmış ve unutmuş olabilirsin eğer gerçekten eşin girmiş aramışsa al karşına konuş ya sonuçta tartışsanızda kocan senin senin geçmişi karıştarmanın nedenide önemli şüphelerin var demekki lütfen eşinle tüm düşüncelerini paylaş o niye böyle yapıyo anlatsın benimle mutlu değilmisin diye sor ona lütfen sakin ol ve yalnızca konuş

kizlarrrrrrrr ben geldim yine
EDUTUMM saka yapmistim guzelim bendede oluyo bazenn,yazdiklariniizi gormuyorum veya vaktim olmuyo yazmayaaopuyorumnanaktan
GAYEM gozun aydin canim dr dan iyi habererle gelmisinn
BARAYS tattilin iyi gecmiskaydirigubbakcemile5 biliyonmu trabzona giderken bizim evin kenarindan geciyosunnkaydirigubbakcemileseneye bebisle gecersinn belki ilerletirsek gorusmeyi bizde mola verirsiniz .tabiki benimde turkiyede olmam lazim o sirazemuszemus
lapaci ,gultun,kivircikimm,lorkem ,halevim geldimi bilmiyorum halevim,bebiskomm,kisaca herkesi opuyorumm ben cikiyorum yemek yapmma lazimm:lepi:
vee BITTERRRRRRRRRRRRRRRRRR cikolatammmmmmmmmmmmmmmm

tamam aklıma bişey geldi
ben nasıl olsa pazartesi gidiyorum ve 1 hafta yokum
bundan hiç bahsetmeyim
dönünce yine barım geçmişe
eger tekrar görürsem böçyle bişey o zaman söylerim bu sayede yaptıysa bile inkar edemez çünkü ben burda degildim
ama o zamana kadar tutamam ki içimde bunu

heee aavrtar resmimi nasil buldunuzz kizlarr ..daha abartililari varda neyse onlar kalsinn bu en kapalisisırnaşık şey
edutumm cok begenecek sanirsamm ,

canim yazdigini simdi gordum ama .bak ben ne kadar kendimden eminsem esimi sevdigimden ben bile feceden eskiden olan tum arkadaslari merak edip baktigim olmustur ne varki bunda merak sadece .benle alakali alakasiz sirf merak ettigim icin .evlimi tipi degisik olmusmu cocugu varmi v.s ben ce hic uzerine gitme ama geriden yinede takip de bulun icinin rahat olmasi icin .bence esinde benim gibi meraktan bakmistir:kedi:

iyi fikir olabilir aslında..
ama sen o kadar nasıl dayanacaksın...
döndüğündede girmiş olduğunu görürsen öfken kat kat artacak ve sonuç daha kötü olacak..
bu durumda ben olsaydım iş fazla büyümeden kendi içimde alır kocamı karşıma sakince konuşurdum sorardım.... ama bunu yaparken geçmişi asla karıştırmazdım... çünkü güvenim olmadığını düşünürdü ve o da sinirlenirdi... sonuç hoş olmazdı....
evet çok zor birşey ama güçlü olmalısın kıvırcık..sakin olmalısın... mantıklı düşünüp güzelce bu işi halletmelisin...
belkide hiçbirşey yok ve sen yok yere üzüyorsun kendini...
belki gerçekten var... bunu anlamanın tek yolu eşinle konuşmaktan geçiyor...

lapacim bencede kotu bisey yok guzelim cansikintisi merak .icin rahat olsun olumunekankayizsmile
veya soyle yap esin eve gelince beraber oturmayi saglayin internet basina boshayallersmileyaa bugun bisey bulmustum hangi adresti felan de gecmisi onun ognunde acc sen adresini arar gibi yaparken onun girdi sayfayi bulunca aa bune felan de yani tesadufen gormus gibi yap oda aciklamasini yapar zaten:hulya: ben hep oyle yaptim icimde rahat ladi vallahii bos yere kendimi uzup esimin gunahini almisimkaydirigubbakcemile3

sen kısın kızlar bakar ama o erkek erkekler bakamaz

bu arada kız hepsi senin mi aklinialirimsmile

gaye
şu sebepsiz infertilite için gönderdigin link e baktım da
tavşançıl otu
tehlikeli bişeye benziyor
adetliyken içme kanama yapar
hamişken içme bebegi düşürtür
hem türkiyede bulunmuyormuş
aslında internetten alınabiliyormuş 4 tl falan uygunda
ilk defa duydum birazcık daha araştıralım bakalım

ya kuzu daha yenileri okumadım ama bişi diycem sen merak etmiyormusun zaöanında hayatındakiler neler yapıyor diye...ben ediyorum mesela bazen iş olsun diye bakıyorum valla...ama hiç bir anlamı yok

e şişmiycekmisin kuzu

ya kuzu daha yenileri okumadım ama bişi diycem sen merak etmiyormusun zaöanında hayatındakiler neler yapıyor diye...ben ediyorum mesela bazen iş olsun diye bakıyorum valla...ama hiç bir anlamı yok

tamam haklısınız yine abarttım galiba boş boş durmaktan neye sarıcagımı şaşırıyorum
ama yinede bunun hesabı sorulacak birazdan gelir
ben çıkayım kızlar müsadenizle
rabbime emanet olun hoşçakalın

sen kısın kızlar bakar ama o erkek erkekler bakamaz

bu arada kız hepsi senin mi aklinialirimsmile
ben kizim ama kocam bir bilse onlara baktigimi bir beni bosar
iki hala gozunmu var onlarda oyuzdenmi bakiyosun der .halbukii en yakusukkluu ennnnn iyi benimm kocammmmmmmmmmmmmmmmmm .meraktan bakiyom ben .ama esim oyle anlamaz tabikii-tatlicadiarzu-

canım benimmm...sen üzülme yeter kuzum...nasıl rahatsan onu yap içini akıt ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…