- 4 Kasım 2009
- 7.754
- 1.551
- 173
- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #10.001
edut bu kasık bu sefer sana sürpriz yapcak gibi geliyor içimden ama hayırlısı artık..
günün ne zamandı senin?
ya kızlar ben arada bakarım buraya
herşey çıkıyo emin olun
nerelere girilmiş ne zaman girilmiş banada zaten bilgisayarcı bi arkadaşım söylemişti
girdigim bi siteyi kaybetmiştim ordan bulmuştuk
konuşmaya gerek ykki
bu böyle işte
heee aavrtar resmimi nasil buldunuzz kizlarr ..daha abartililari varda neyse onlar kalsinn bu en kapalisisırnaşık şey
edutumm cok begenecek sanirsamm ,
canim yazdigini simdi gordum ama .bak ben ne kadar kendimden eminsem esimi sevdigimden ben bile feceden eskiden olan tum arkadaslari merak edip baktigim olmustur ne varki bunda merak sadece .benle alakali alakasiz sirf merak ettigim icin .evlimi tipi degisik olmusmu cocugu varmi v.s ben ce hic uzerine gitme ama geriden yinede takip de bulun icinin rahat olmasi icin .bence esinde benim gibi meraktan bakmistir:kedi:hani bahsetmiştim size biz nişanlanmadan 1 hafta önce eşim eski kız arkadaşına mesajlar atmıştıda onları bulmuştum hatırladınız mı
biraz önce şeytan dürttü yine bi geçmişe baktım bilgisayardan nerelere girilmiş diye
bizim bilgisayardan biri o kızın ismini aramış google face de falan
şimdi bu bir tesadüf mü yoksa ben mi yanlış anlıyorum
ben şimdi bu adamı arayıp kafasını kırayım mı yoksa bişey yokmuş gibi mi yapsam
ben bu adamı öldürmez miyim şimdi yaaaaaa
çıldırcam
bu işin sonucu iyi bitmiycek
daha guzellerine layiksinizda ama ben bu kadarini size gosterebiliyom yoksa beni atarlar k.k dansempatiksalakcinnisempatiksalakcinniçok güzelmiş yavyum :lepi: :lepi:
tamam aklıma bişey geldi
ben nasıl olsa pazartesi gidiyorum ve 1 hafta yokum
bundan hiç bahsetmeyim
dönünce yine barım geçmişe
eger tekrar görürsem böçyle bişey o zaman söylerim bu sayede yaptıysa bile inkar edemez çünkü ben burda degildim
ama o zamana kadar tutamam ki içimde bunu
daha guzellerine layiksinizda ama ben bu kadarini size gosterebiliyom yoksa beni atarlar k.k dansempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
lapacim bencede kotu bisey yok guzelim cansikintisi merak .icin rahat olsun olumunekankayizsmileiyi fikir olabilir aslında..
ama sen o kadar nasıl dayanacaksın...
döndüğündede girmiş olduğunu görürsen öfken kat kat artacak ve sonuç daha kötü olacak..
bu durumda ben olsaydım iş fazla büyümeden kendi içimde alır kocamı karşıma sakince konuşurdum sorardım.... ama bunu yaparken geçmişi asla karıştırmazdım... çünkü güvenim olmadığını düşünürdü ve o da sinirlenirdi... sonuç hoş olmazdı....
evet çok zor birşey ama güçlü olmalısın kıvırcık..sakin olmalısın... mantıklı düşünüp güzelce bu işi halletmelisin...
belkide hiçbirşey yok ve sen yok yere üzüyorsun kendini...
belki gerçekten var... bunu anlamanın tek yolu eşinle konuşmaktan geçiyor...
sen kısın kızlar bakar ama o erkek erkekler bakamazcanim yazdigini simdi gordum ama .bak ben ne kadar kendimden eminsem esimi sevdigimden ben bile feceden eskiden olan tum arkadaslari merak edip baktigim olmustur ne varki bunda merak sadece .benle alakali alakasiz sirf merak ettigim icin .evlimi tipi degisik olmusmu cocugu varmi v.s ben ce hic uzerine gitme ama geriden yinede takip de bulun icinin rahat olmasi icin .bence esinde benim gibi meraktan bakmistir:kedi:
ne yani bi insan bu kadar mı unutamaz ya
bu çok mu normal eskiyi araştırmak merak etmek
beni aldattıgından en ufak bir şüpem bile yok
ama neden yapıyo bunu neden merak ediyor hala onu
ya benim gururumu çok kırıyor farkında degil mi
tamam aklıma bişey geldi
ben nasıl olsa pazartesi gidiyorum ve 1 hafta yokum
bundan hiç bahsetmeyim
dönünce yine barım geçmişe
eger tekrar görürsem böçyle bişey o zaman söylerim bu sayede yaptıysa bile inkar edemez çünkü ben burda degildim
ama o zamana kadar tutamam ki içimde bunu
ya kuzu daha yenileri okumadım ama bişi diycem sen merak etmiyormusun zaöanında hayatındakiler neler yapıyor diye...ben ediyorum mesela bazen iş olsun diye bakıyorum valla...ama hiç bir anlamı yok
ben kizim ama kocam bir bilse onlara baktigimi bir beni bosarsen kısın kızlar bakar ama o erkek erkekler bakamaz
bu arada kız hepsi senin mi aklinialirimsmile
tamam haklısınız yine abarttım galiba boş boş durmaktan neye sarıcagımı şaşırıyorum
ama yinede bunun hesabı sorulacak birazdan gelir
ben çıkayım kızlar müsadenizle
rabbime emanet olun hoşçakalın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?