Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

nasılsın taze annecik? var mı bir sıkıntın? nasıl hissediyorsun kendini..

SIKILDIM eve gitmek istiyorum...Vallah canim bisi hissetmiyorum ne bulanti ne bas dönmesi bisi yok normal misempatiksalakcinni sabirsizlikla saliyi bekliyorum kalp atislarini gördükden sonra ancak rahatlarim.
Bide cok siskinlik var sanki 3-4 aylik hamileyim kaydirigubbakcemile3
Sen nasilsin?

kızlar ben bu topiki yeni gördüm...
sadece hamişler mi var burda huuuuuuuuuuuuuuuuu....bayanssulusmile

ben ilk 5+5 de hamile olduğumu öğrendim. o ana kadar hiç bir şey hissetmedim hamile olabileceğime dair =) aklımın ucundan dahi geçmemişti =))) sonrasındada hiç olmadı.. çok şükür... bu büyük bir avantaj senin için. inş hep böyle devam eder... çok rahat geçirirsin hamileliğini...
tatlı heyecanlar.. kalp atışlarını duyacaksın, gelişimini izleyeceksin, 2li testler, ultrasonlar, ilk hareketini hissetme falan filan.. hepsi ayrı heyecan =))

kızlar ben bu topiki yeni gördüm...
sadece hamişler mi var burda huuuuuuuuuuuuuuuuu....bayanssulusmile

hoşgeldin..
herkes var.. karışık =))
şöyleki ilk yola çıktığımızda hepimiz bebek istiyorduk ve gün sayıyorduk adeti beklerken.. sonra bazılarımız hamile kaldı ama topicden ayrılmadı.. hala hamile olmak için bekleyende var, hamile olanda var, tedavi görende..

INSALLAH canim.
Ha bide ben bisi soracaktim hani hergün süt icilmesi gerekiyor ya. Soguk veya isitilmis farkediyormu? Cünkü ben sütü sevmem hele ilik sicak hic icemem

hoşbuldumm...
bende nisanın 29 bekliyom :Saruboceq: inşallah gelmez :Saruboceq:
çok ümitliyim bu aydan

INSALLAH canim.
Ha bide ben bisi soracaktim hani hergün süt icilmesi gerekiyor ya. Soguk veya isitilmis farkediyormu? Cünkü ben sütü sevmem hele ilik sicak hic icemem

yooo..hiç farketmiyo...
nesquikli içebilirsin.. dr önermişti. içinde çok fazla vitamin ve kalsiyum desteği varmış.. ben sade süt içebiliyorum neyseki... seviyorum sütü.. günde 1 yumurtada yemen lazım biliyorsun değilmi.. bir de her gün meyve yemelisin... c vitamini vücutta depolanmıyor. o yüzden her gün alman lazım..

hoşbuldumm...
bende nisanın 29 bekliyom :Saruboceq: inşallah gelmez :Saruboceq:
çok ümitliyim bu aydan

inşallahh.. hakkında hayırlısı olsun. eğer topicde olacaksan ismini yazdırabilirsin listeye.. ilk sayfada liste var. oradan takip ediyoruz birbirimizi
kısaca anlatırmısın hikayeni? ne zamandır istiyorsun? doğal yollamı deniyorsunuz? bir sorun varmı sende yada eşinde? ...

kızlar bugün yumurtlama günümmüş netten baktım...
ALLAHIM inşallah hamile kalırım.

yumurtlama günlerine çok takılmamanı öneririm. ben 30. gün yumurtladım ve hamile kaldım. yine bu topicde aysel arkadaşımızda 4. gün... her an yumurtlayabilirsin. o nedenle 2 günde bir en kötü ihtimalle 3 günde bir adet olana kadar ilişkiye devam en güzeli bu..

Biliyorum canim yemeye calisiyorum zaten seviyorum yumurtayida. Meyve biraz zorlanacagim pek aramam yokda :) neyseki yaz geliyo yaz meyvelerini seviyorum..
Sen hareketlerini hissediyormusun tatlim artik?

Ayselim sevindim iltihap geçer gider bundan başka dert vermesin güzel Allahım

zaten benim adet döngüm 31 günde bir oluyo...
o sebeple geç döllenmem olağandır. bende adetime kadar çalışmalara devam :kedi:

Biliyorum canim yemeye calisiyorum zaten seviyorum yumurtayida. Meyve biraz zorlanacagim pek aramam yokda :) neyseki yaz geliyo yaz meyvelerini seviyorum..
Sen hareketlerini hissediyormusun tatlim artik?

bebeğin sağlığı için sevmedeğimiz şeyleride yemek zorundayız.. ne yapalım... bende eti çok sevmem... pek aramam..sebzeciyimdir. ama haftada bir yemek gerekiyor.. mecbur yiyorum işte..
daha hissetmiyorum merakla bekliyorum.. her an hissedebilirim =)

zaten benim adet döngüm 31 günde bir oluyo...
o sebeple geç döllenmem olağandır. bende adetime kadar çalışmalara devam :kedi:

bende 31-32 günde bir oluyordum. pcos da var bende... en son adetten sonra 30. gün yumurtlamışım ve 1 ay sonra yani son adetimden 60 gün sonra bebişin varlığını anlayabildik ultrasonda =)))
bu işler 2x2=4 kadar net şeyler değil ne yazıkki. herkesin hikayesi, vücudu, yapısı, hormonları çok farklı. herşey olabilir.. olmaz demeyin, şansınızı deneyin kaydirigubbakcemile

neyse canlarım ben çıkıyorum hepinizi öpüyorum iyi akşamlar sizlere yarın görüşürük opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…