Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

şu an aramızda hamiş varmı?

şu an burada olanlardan barays, bebişkom ve ben hamileyiz... ilk sayfada görebilirsin kimler hamile, kimler gün sayıyor... o hamile listesindekiler komple bekleyenler listesindeydi.. sonra hamile listesi oluşmaya başladı çok şükür... inş bekleyen listesini bitireceğiz. herkes hamile olur ve hamile listesinde yer alır... :Saruboceq:

bu ay ilk denememiz olcak...
3ay önce kürtaj oldum 12 haftalık bebeğimin kalbi durdu ve aldılar.
dr.um 3ay süre verdi...inşallah bu sefer bişey olmaz.bilmiyorumkismile

bu ay ilk denememiz olcak...
3ay önce kürtaj oldum 12 haftalık bebeğimin kalbi durdu ve aldılar.
dr.um 3ay süre verdi...inşallah bu sefer bişey olmaz.bilmiyorumkismile

ayy canım yyaaa.... çok geçmiş olsun.. allah bir daha yaşatmasın inş....
demekki sorun yok sende hamile kalabiliyorsun.. buna şükretmek gerek. bebekde bir sorun varmış ki düşmüş.. inşallah bu sefer sağlıklı, şirin bi minişe sahip olursun...

sağol canmm AMİN İNŞALLAH ALLAHIM hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar versin :Saruboceq:
benim 9yaşında bir oğlum var ikinci için çalışıyoz :Saruboceq: ALLAHIN İZNİNLE :Saruboceq:

selam kızlar nasılsını bakayım gecmısı bı okudum geldım hemen cok kaynatmamıssınız neyse kı....
ben cok kotu usutmusum yaa ıcım tıtrıyo mıdem bulanıyo bagırsaklarım bozulmus -tatlicadiarzu-
sımdı yemek yapmam lazım hıc halım yok
ınanırmısınız arkadasın tabagıma koydugu hıc bıseyı yıyemedım burdan anladılar tabıkı hasta oldugumu
kaydirigubbakcemile3

sağol canmm AMİN İNŞALLAH ALLAHIM hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar versin :Saruboceq:
benim 9yaşında bir oğlum var ikinci için çalışıyoz :Saruboceq: ALLAHIN İZNİNLE :Saruboceq:

maşallahh.. allah onu size bağışlasın....

oy ooyyy lorkem.. ne oldu sana yaaffuu.. geçmiş olsun canım...
muz ve patates ye bol bol... bağırsaklardaki sıvıyı tutuyor böylece ishal olayı azalıyor... o halsizlikte kötü oluyor yaa...

Gecmis olsun Lorke cim dikkat et kendine

sagolun kızlar sımdı kalkıp yemek yapayım sonra da esım gelene kdr yatarım artık...
patates mantıklı patates yemegı yapayım en ıyısı

lapacım ıkımız kalmısız ...
sende gıdersın sımdı
yemegımı yaptım bende yatayım bari
hadı yarın gorusurz....

iyi akşamlar kızlar gerçi kimse yok ki :)) ben bugün dayanamadım bir hafta daha bekliycektim güya doktora gittim bebişimi görmeye en son küçücük nokta kadarcık şey eli ayağı herşeyi var kocaman bişi olmuş ya nasıl bi duygu kızlar tarif edemem ikili test için de ölüm yaptı bide kan verdim salı günü alıcam sonucu Rabbim isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu

ya niye kimse yok tembel hatunlar sizi
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

INSALLAH canim.
Ha bide ben bisi soracaktim hani hergün süt icilmesi gerekiyor ya. Soguk veya isitilmis farkediyormu? Cünkü ben sütü sevmem hele ilik sicak hic icemem
canım ne güzxel geçiyomuş hamileliğin rabbim saglıkla kucagına almayı da nasip etsin
kardeşimin eşi hamile 1 aylık falan hergün 1 bardak süt içiyordu doktor bu dönem süt içmesinin dogru olmadıgını söylemiş bebegin zeka gelişimi en önce olan şeymiş sütü bırak bol bol kuru gıdalar ye su da fazla içme hafta da 2 yumurta ve balık ye bol bol yogurt ye falan demiş nedendir bilmem ama doktora gidince bi sor istersen

edutum burda yoksun ama eşimle konuştum akşam iki tane doktor ismi verdi ikiside iyiymiş biri erkek infertilitesi için digeri kadın için
şimdi kadın dogumcu bülent traş gazi üniversitesi tıp fakültesi
ürolojici kaan aydos ankara üniversitesi tıp fakültesi
eşim kuzenimi kaan aydos a yönlendirdi ama onlarda sadece erkek infertilitesi vardı kadında herhangi bir sorun yoktu
eger gitmek istersen ikisini önerirmiş inşallah işine yarar

ya nerde bu milletttttttttttttt herkes mi birden yok oldu
toplu iflas ettini herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…