- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #1.021
şu an aramızda hamiş varmı?
neyse canlarım ben çıkıyorum hepinizi öpüyorum iyi akşamlar sizlere yarın görüşürük opuyorumnanaktan
bende 31-32 günde bir oluyordum. pcos da var bende... en son adetten sonra 30. gün yumurtlamışım ve 1 ay sonra yani son adetimden 60 gün sonra bebişin varlığını anlayabildik ultrasonda =)))
bu işler 2x2=4 kadar net şeyler değil ne yazıkki. herkesin hikayesi, vücudu, yapısı, hormonları çok farklı. herşey olabilir.. olmaz demeyin, şansınızı deneyinkaydirigubbakcemile
şu an aramızda hamiş varmı?
bu ay ilk denememiz olcak...
3ay önce kürtaj oldum 12 haftalık bebeğimin kalbi durdu ve aldılar.
dr.um 3ay süre verdi...inşallah bu sefer bişey olmaz.bilmiyorumkismile
seni biloyom şekerim tatlımmmm
ayy canım yyaaa.... çok geçmiş olsun.. allah bir daha yaşatmasın inş....
demekki sorun yok sende hamile kalabiliyorsun.. buna şükretmek gerek. bebekde bir sorun varmış ki düşmüş.. inşallah bu sefer sağlıklı, şirin bi minişe sahip olursun...
sağol canmm AMİN İNŞALLAH ALLAHIM hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar versin :Saruboceq:
benim 9yaşında bir oğlum var ikinci için çalışıyoz :Saruboceq: ALLAHIN İZNİNLE :Saruboceq:
selam kızlar nasılsını bakayım gecmısı bı okudum geldım hemen cok kaynatmamıssınız neyse kı....
ben cok kotu usutmusum yaa ıcım tıtrıyo mıdem bulanıyo bagırsaklarım bozulmus -tatlicadiarzu-
sımdı yemek yapmam lazım hıc halım yok
ınanırmısınız arkadasın tabagıma koydugu hıc bıseyı yıyemedım burdan anladılar tabıkı hasta oldugumu
kaydirigubbakcemile3
maşallahh.. allah onu size bağışlasın....
oy ooyyy lorkem.. ne oldu sana yaaffuu.. geçmiş olsun canım...
muz ve patates ye bol bol... bağırsaklardaki sıvıyı tutuyor böylece ishal olayı azalıyor... o halsizlikte kötü oluyor yaa...
Gecmis olsun Lorke cim dikkat et kendine
1.gün 36,4
2.gün 36,4
3.gün 36,3
4.gün Ölçmedim
5.gün 36,4
6.gün Ölçmedim Çalışma :hulya:
7.gün Ölçmedim Çalışma :hulya:
8.gün 36,7 Çalışma :hulya:
9.gün 36.6 Çalışma :hulya:
10.gün 36.1 Çalışma :hulya:
11.gün 36.4 Çalışma :hulya:
12.gün 36,7 Çalışma :hulya:
13.gün 36,9
14.gün 36,7 Çalışma :hulya:
15.gün 36,9
16.gün 36,8 Çalışma :hulya:
17.gün 36,8
18.gün 36,9
19.gün 36,8
20.gün
21.gün
22.gün
23.gün
24.gün
25.gün
masallah massallah kiz bu neeenaniknanik allahim bu azmin karsiligini versin sana bu ay bebek tabiki bizede canimm:Saruboceq:
kizlar gecmisleri pek okuyamiyorum inanain sadece buraya bi bakiyom sonra cikiyomm herkesin hatrini tek tek soramiyorum kusurabakmayin canlarim .insallah en yakin zamanda dualarimiz kabul olur anne adaylarida saglikli dogumlar yapar:Saruboceq:
canım ne güzxel geçiyomuş hamileliğin rabbim saglıkla kucagına almayı da nasip etsinINSALLAH canim.
Ha bide ben bisi soracaktim hani hergün süt icilmesi gerekiyor ya. Soguk veya isitilmis farkediyormu? Cünkü ben sütü sevmem hele ilik sicak hic icemem
kızlar ne başınızı ağrıtmışım... valla hakkınızı helal edin...kvrck senden o doktorun adını birde ne kadara mal olmuş onu öğrenirsem..artık tüp bebk topiğine transfer olurumkaydirigubbakcemile..hadi ordan kurtaulacağınızımı sandınız bendennnnn kötükedihüso hiç bir yere gitmem....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?