- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #10.281
çalışan anne yeni doğmuş bebeği konuşulmuş
ben önceden 1 yıl falan çalışmamayı düşünyordum
ama şimdi staj yapıyorum dolayısıyla mecburen bu durumda çalışacam
bebeğe bakım konusu ayrı bir konu
çünkü biz ne anneme ne de k.valideme güvenerek çocuk kararı almadık
yardımcı olurlarsa mutlu oluruz rahat oluruz
eee olamıyorlarsa yada olmuyorlarsa bakıcı konusunda araştırma yapacaz
bebişim bi dünyaya gelsin herşey belli olur
canım benim yaa geçmiş olsun
gerçekten zor durum tam doğum zamanı eşinin de kaza geçirmesi kötü olmuş
kardeşin gelene kadar bebişin bekler inş.
keşke olabilsek yanında sana yarım edebilsek
kendinle mi eşinle mi bebekle mi ilgileneceksin off
çok yorma kendini olur mu yine de çok dikkatli olmalısın tatlımm:1hug:
selam kızlar,
hemen yazayım, çok kalamayabilirim.
eşi mmerdivenden düşüp kolunu çatlatttı. birindede incinme var ve iki koluda alçıda. acaip moralim bozuldu. en ihtiyacım oldugu anda olması çok kötü oldu.. bebek gibi ona bakıyorum şimdi.. yemek yediriyorum banyo yaptırıyorum :)
Allahım güç verde kendim yürüyerek gidebileyim diye dua ediyorum. haftaya normal vaktini beklesin bebişim inşallah. kardeşi m gelecek izin alıp o vakte..
canımcım tekrar geçmiş olsun. büyük ihtimalle yazdıklarımızı okuyamayacaksın yoğunluktan...
dikkat et kendine.. o koşturmaca içinde kendini yorma....
sebin senin cep telini istedi bende sana sormak istedim. vereyimmi?
selam kızlar,
eşi mmerdivenden düşüp kolunu çatlatttı. birindede incinme var ve iki koluda alçıda. acaip moralim bozuldu. en ihtiyacım oldugu anda olması çok kötü oldu.. bebek gibi ona bakıyorum şimdi.. yemek yediriyorum banyo yaptırıyorum :)
Allahım güç verde kendim yürüyerek gidebileyim diye dua ediyorum. haftaya normal vaktini beklesin bebişim inşallah. kardeşi m gelecek izin alıp o vakte..
bu iş çok karışık aysel yaaa.. bir yanda imkanlar bir yanda istekler bir yanda mevcut durum.. insan işin içinden çıkamıyor.. benim kayınvalidem bizden 850km uzakta oturuyor =)) gelmesi imkansız... annem ise hasta.. şeker, tansiyon, kolesttrol daha ne ararsan var.. asla bebek bakamaz... bakıcı ise istanbulda çoookk pahalı... 1000 lira ortalama... sonrasında kreşe vericeksin ortalama 1000 lirada o... aldığım parayı bakıcıya, temizlikçiye vericem... en güzeli oturur evde kendim bakarım... ama maddi durum elvermese mecbur kalsam o zaman istesemde istemesemde çalışırdım bir yolunu bulurdum... neyseki gerek kalmadı.. ucu ucuna yettiricez artık idare edicez ama ben kendim bakıcam kuzuma =)))
annem yanımda iyiki ama eşimle ben ilgileniyorum tabiiki..
oğluşumda hareket hareket acaip tepişiyo. henüz sancım yok. pazartesiyi bekliyoruz.
dayımız cmts gelecek. hayırlısı artık. her şerde bi hayır vardır diyorum ama pazar günü çok kötüydüm durup durup ağladım.. Allah beterinden saklasın...
:roflol: sebinim ya ben hep sorun mu yaşıyorum öyle bahsetmişsin kiBu arada kvrck'a ne oldu yine bir yazısını gördüm "konuştuk inkar etmedi" falan bir şeyler yazmış.
canım çok çok geçmiş olsunselam kızlar,
ya kızlar bu kk da ki fotografları silemiyorum ben nasıl siliniyor
Hamile arkadaşlar bu karın çatlamasına karşı kremleri ne zaman alıp kullanmaya başlayalım?
Bu dönemde bize önerecekleriniz neler?? yani neleri yapmaya başlamak lazım?
Azıcık kopiş verin biz çaylaklara
Hamile arkadaşlar bu karın çatlamasına karşı kremleri ne zaman alıp kullanmaya başlayalım?
Bu dönemde bize önerecekleriniz neler?? yani neleri yapmaya başlamak lazım?
Azıcık kopiş verin biz çaylaklara
:roflol: sebinim ya ben hep sorun mu yaşıyorum öyle bahsetmişsin ki
canım çok çok geçmiş olsun
vardır bunda da bi hayır hayatım rabbim başınızdan eksik etmesin tek
canimm cok gecmis olsunnn ....ama size bisey soylicegim benim gorumcem dogum yapti ertesi gun annesinin kolu kirildi ,selam kızlar,
canimm cok gecmis olsunnn ....ama size bisey soylicegim benim gorumcem dogum yapti ertesi gun annesinin kolu kirildi ,
komsum dogum yapti ertesi gun erkek kardesinin bacagi kirildi yani bunlar tesadufmu ne bilemiyorum artikkCADIARZU
kizlarr canim cok sikkin bugun ikinci gunum hala bir belirti yok regl belirtisi yok hamislik belirtisi de yok tek bildigim gogus uclarim aciyo normalde goguslerim acirdi bide hic birsey yapmak istemyiorum artik keyfim yok .cok negatif oldum ben yaaaaa:sinifsinif:
canimm cok gecmis olsunnn ....ama size bisey soylicegim benim gorumcem dogum yapti ertesi gun annesinin kolu kirildi ,
komsum dogum yapti ertesi gun erkek kardesinin bacagi kirildi yani bunlar tesadufmu ne bilemiyorum artikkCADIARZU
kizlarr canim cok sikkin bugun ikinci gunum hala bir belirti yok regl belirtisi yok hamislik belirtisi de yok tek bildigim gogus uclarim aciyo normalde goguslerim acirdi bide hic birsey yapmak istemyiorum artik keyfim yok .cok negatif oldum ben yaaaaa:sinifsinif:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?