Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

bu iş çok karışık aysel yaaa.. bir yanda imkanlar bir yanda istekler bir yanda mevcut durum.. insan işin içinden çıkamıyor.. benim kayınvalidem bizden 850km uzakta oturuyor =)) gelmesi imkansız... annem ise hasta.. şeker, tansiyon, kolesttrol daha ne ararsan var.. asla bebek bakamaz... bakıcı ise istanbulda çoookk pahalı... 1000 lira ortalama... sonrasında kreşe vericeksin ortalama 1000 lirada o... aldığım parayı bakıcıya, temizlikçiye vericem... en güzeli oturur evde kendim bakarım... ama maddi durum elvermese mecbur kalsam o zaman istesemde istemesemde çalışırdım bir yolunu bulurdum... neyseki gerek kalmadı.. ucu ucuna yettiricez artık idare edicez ama ben kendim bakıcam kuzuma =)))

annem yanımda iyiki ama eşimle ben ilgileniyorum tabiiki..
oğluşumda hareket hareket acaip tepişiyo. henüz sancım yok. pazartesiyi bekliyoruz.
dayımız cmts gelecek. hayırlısı artık. her şerde bi hayır vardır diyorum ama pazar günü çok kötüydüm durup durup ağladım.. Allah beterinden saklasın...

canımcım tekrar geçmiş olsun. büyük ihtimalle yazdıklarımızı okuyamayacaksın yoğunluktan...
dikkat et kendine.. o koşturmaca içinde kendini yorma....
sebin senin cep telini istedi bende sana sormak istedim. vereyimmi?

verdim ben şimdi canım sağolun.
eşimin ailesinde tık yok yahu. bizimkiler yardımcı olmak için kosturuyo. onların umru değil.
Ailem için ve eşimle bebeğim için tekrar Rabbime şükürler olsun yani...
bi gelişme olursa haber veririm size. hep aklımdasınız zaten. olumunekankayizsmile

hepinizi çook öpüyoruz. görüşmek üzere hoşçakalın kızlar

Canım çok geçmiş olsun... Görünmez kaza işte ne zaman geleceği belli olmuyor.Dediğin gibi herşeyde vardır bir hayır.Sen yine de moralini yüksek tut.Merak etme eşin olmasada yalnız kalmazsın mutlaka birileri yardımcı olur.Byük talihsizlik olmuş tam doğum arifesinde böyle bişey yaşamanız ama başa gelen çekilir demişler.
Sen kendini çok yormamaya çalış.İnşallah sağlıkla,bereketi ve şansı ile gelecek oğluşun evinize.

tabi ki canım mevcut durumlara göre hareket etmek gerekiyor
k.validem eltimin 2,5 yaşında oğluna bakıyor tutup ona bizimkine de bak demek olmaz
sonuçta belli yaşa gelmiş insanlar dinlenmeleri lazım
annem şimdilik müsait ablam ve kardeşimin tayin durumları var aynı zamana denk gelmezse bi sıkıntım olmaz denk gelirse de kocamla birşeyler yaparız artık
ücretsiz izin falan kullanırım ne bileyim
senin aldığın karar çok mantıklı tatlım radikal kararın maddi olarak sizi zorlasa da en azından bebeğine kendin bakman sizi rahatlatır

tahmin edebiliyorum canım
olsun sen kendini fazla üzme bak annen var kardeşin gelecek
ooo destek tam
oğlumuzda zamanını bekler inş. canım
teelfonunu sakınca yoksa verir misin seni aramak iesterim

Bu arada kvrck'a ne oldu yine bir yazısını gördüm "konuştuk inkar etmedi" falan bir şeyler yazmış.
:roflol: sebinim ya ben hep sorun mu yaşıyorum öyle bahsetmişsin ki
canım çok çok geçmiş olsun
vardır bunda da bi hayır hayatım rabbim başınızdan eksik etmesin tek

Hamile arkadaşlar bu karın çatlamasına karşı kremleri ne zaman alıp kullanmaya başlayalım?
Bu dönemde bize önerecekleriniz neler?? yani neleri yapmaya başlamak lazım?
Azıcık kopiş verin biz çaylaklara

---http://www.e-gebelik.net/gebelikte_cilt_ve_guzellik/catlaklar.asp

benim doktorum dediki... sadece cildini nemli tutan bir krem al çok para verme çünkü çok işe yaradığı söylenemez... cildi nemli tutmak gerek birde esnemesini sağlamak gerek... cilt esnek değilse ne yapsan boş....
senin cildini neyin nemlendirdiği önemli olan... kimisi badem yağı sürüyo, kimisi bebe yağı, kimisi mustela gibi çatlak önleyici krem alıyo.. ama hepsinde mantık aynı... cildi nemlendirmek....
ben dalin jel nemlendirici aldım... ilk paket 7. ayda bitti... 2. paketi aldım.. biraz pahalı diğer yağlara göre ama bana çok iyi geldi... güzel nemlendiriyor... sende tenine göre birşey al ve 3. aydan sonra başla kullanmaya...

canım bende johnson bebe yağı kullanıyorum
biraz yağlı bir ürün ama çok rahatlatıyor gerilmeyi fazla hissetmiyorsun
sürmezsem gerginlikten gece rahat uyuyamıyorum

:roflol: sebinim ya ben hep sorun mu yaşıyorum öyle bahsetmişsin ki

canım çok çok geçmiş olsun
vardır bunda da bi hayır hayatım rabbim başınızdan eksik etmesin tek

canım hep sorun yaşıyorsun anlamında demedim sanırım yanlış ifade ettim.bir ara eşinin eski nişanlısına üzüldün sonra bir ara yapacak hiç bir şey yok burda canım sıkılıyor dedin ona canını sıktın sonra bebeğim olmayacak mı diye kendine dert ettin ne bileyim seni çok sık olumsuz düşüncelerde gördüm diye hatırlıyorum.sanki ufak şeyleri dert ediyorsun gibi geldi bana.gerçi bazen ben de takılmayacak şeyleri takarım kafama.demek istediğim inş. en kısa zamanda hamile kalıp başka şeyleri kafana takmamandı aslında.çünkü o zaman daha farklı şeyler için endişe ediyor insan.kesinlikle sorunlu bir insansın demek istemedim.öyle anlaşıldıysa özür dilerim.olumunekankayizsmile

canimm cok gecmis olsunnn ....ama size bisey soylicegim benim gorumcem dogum yapti ertesi gun annesinin kolu kirildi ,
komsum dogum yapti ertesi gun erkek kardesinin bacagi kirildi yani bunlar tesadufmu ne bilemiyorum artikkCADIARZU

kizlarr canim cok sikkin bugun ikinci gunum hala bir belirti yok regl belirtisi yok hamislik belirtisi de yok tek bildigim gogus uclarim aciyo normalde goguslerim acirdi bide hic birsey yapmak istemyiorum artik keyfim yok .cok negatif oldum ben yaaaaa:sinifsinif:

gayecim bak bir arkadas k.k dan bu kremi kullanacakmis aklinda bulunsun
Bende henüz çatlama başlamadı kaydirigubbakcemile2
eyvahedigeldismile ama sabaha kadar rüyamda çatlaklarımla uğraştım sempatiksalakcinni

HODAN diye bi bitki varmış...eğer oluşursa onu kullanacağım aklınızda olsun
internete bakmadim ama nasil bisey diyeeakannehir

ayyy dilimde tüy bitti pozitif olun demekten ayol.yavru kuş hamile olsan da belirtiler öyle çok da net anlaşılmıyor.ben hep adet olucam sanmıştım.mide bulantısı ve baş dönmesi ile öğrenilen hamilelikler genelde regl tarihi takip edilmeyenlerde ve hamilelik beklentisi olmayanlarda oluyor.çünkü bizler hamileliğimizi 4. 5. haftada öğrenirken onlar 7. haftada falan öğreniyor.sıkma canını hayırlısı ne ise o olsun de hep.ve umudunu inancını hiç yitirme

yerim senin negatifliğini canımmkaydirigubbakcemile2
kırmızılar gelmeden moral bozmak yok
sabahta söylemiştim bir-iki gün bekle diye
sen perşembe-cumaya kadar bekle test yapma
bu arada negatiflik sana yakışmıyor:1hug:a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…