Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

kızlar nasılsınız bakalım ben ıyıce gece kusu oldum sızın yuzunuzden
once alıntılarımı yapayım sonra kendımı anlatayım
cooook guzel demıs esın sen de daha da kendını uzup aglayıop harab etme lmaz:
Hamİleyİmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm kızlarrrrrrrr
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
canım Allah kucagına almayı da nasıb etsın ınsallah cok sevındımm senın adına topıgımızı de bırakıp gıtme hep gel artık sen de

Kıvırcığım bu arada Lorkee'yi unuttun... O da var sırada
evet yaaa valla gıremıom dıe bu aralar dualarda da unutmayın yahuu ılk sayfaya bakıp hatırlayın lutfen ama opuyorumnanaktan

hayır ya ben ogluma senın kızını alayım olmaz mı
bak hem benım oglan yakısıklı olur ona gore ıyı dusun sempatiksalakcinni
3 kişiyiz...2 si hamiş biri şişko
ayyy alemsın edutum yaaa delikafadulden
sen sısko degılsın etıne dolgun cok guzel bı hatunsun masallah bayanssulusmile

Sanırım Pınar telefon numarasını Lapacı yada Lorkee'ye vermişti özel mesaj ile. Bi arayıp sormak lazım.Fakat en son girdiğinde 11-12'si gibi bekliyordu
yok canım ben almadım
ben kararımı verdim işten ayrılıcam doğum iznim bittiğinde =) konuştum müdürümlede =) bebişime kendim bakıcaaammmmm inş.. zor ve radikal bir karar ama böylesi daha iyi olacak diye düşündüm..

bnece guzel bır karar Allah pısman etmesın hatta bu kararı cocugun ıvcın almandan dolayı emınım Allah yardım edecektır sıze ve dıger butun annelere
aman be sebın dubaı coook kotu bı yer yasanmaz hakkaten ınsanın vatanı gıbısı yok gercekten ben kesınlıkle boyle dusunuyorum Allah mecbur etmesın baska yerlere

canım yaa cook gecmıs olsun canını sıkma ınsallah bebegın gelkmeden esın ıyı olur
olmasa bıle onu dusunme sen suan Allah yardım eder bak yanında bırılerı de olacakmıs yınede yalnız degılsın en azından
esının yerını tutmasa da olsun ne yapalım Allah daha buyuk sıkıntı vermesın :Saruboceq:

şimdi de kendımı anlatayımmm

bugun kalp damar doktoruna gıttım ayak ve bacak agrılarım ıcın varıs olma ıhtımalı yuksek gıbı bakalım renklı dopler cektırıcem ınsallah yarına araya kaynak yapıcaz mecburen yoksa 24 temmuzda gel dedıler ...
ınsallah cıddı bı sorun cıkmaz doktor da dedı sen kac yasındasın kı ne bu agrılar bebek var mı
hayır yok dusunuyorum ve o yuzden tedırgın oldum dedım
suan sag ayagım sarılı sol ayagom karıncalı hafıf agrılı
bana memleket yaramadı sanırım hepten yoruldu vucudum bakalım hayırlısı

sonra aksm ustu kardesımın gogsunde akıntı gıbı bısey var dıe korktu onun ıcın kadın doguma gıttık
hormo falandır dedım ben rahatkasın dıe
kadın ultrasonla rahıme de bakayım dedı
bı baktı kı 8 cm mıyom :1no2:
kardesım bekar doktor dırek anlattı evolenınce amelıyatla alınması lazım bebege engek cunku hem buyuk hem rahımın ıcıne dogru vs dıe
o da kac saaat agladı cook uzuldum
anlattım ınsanalar neler yasıo vs caresız bısey degıl cok sukur caresı olan bısey ımkan var vs dıe
haftaya da gorucu gelecek ya
ıyıce taktı kafaya cocuga solesemmı nıe solemedın derse vs vs
bakalım konusunca ornekler verınce azıcık kesıldı aglaması ama
cok evhamlı zaten

bu arada ctesıden berı kayınvalıdemlerde oldugm ıcın bılgısayarı pek acamadım aa bugun annemlerın yanına gectım cumaya esım gelene kdr burdayım daha rahat gırebılırım ıs gucten fırsat kalırsa tabiii

bı de bu ay hep su sayılı ılıskılerın sonu mutlu oluyo ya bende de ole beklentı var bastırmaya calısıom ama olmuo
aslında hıc bısekıde yumurtlama gununu tutmadı ama mucıze Rabbım dılerse neden olmasın dımı ama
cıkmadık candan gelmedık regl den umıt kesılmez

artık yatayım uyku bastı
sabah gunaydına gelıcem ınsallah
gel guzelim gel gunaydina gelll .ilk ben geldimmm gunaydinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
lorkecimm oncelikle kardesine ve sana gecmis olsun .kardesine deki bizim bir ravzanur var onunda gogsunden sut geliyomus prolaktin hormonu yuksek oldugu icin o sut geliyomus uzulmesin herseyin bir caresi var guzelim stres yapmasin hep stresten geliyo ..

kizlarrr ben daha regl olmadim bugun 3. gun kan verecem oglende bakalimm. eyvahedigeldismile

kuzum biliyorsun bende de myom var alınacak ama ben araştırdım biraz eğer istemezse amliaytsız bir yöndem daha varmış....Prof.Dr.Saim Yılmaz - Embolizasyon Miyom Tedavisi kadar kafayı taktıysa bence bir gidip muayne olsun seninle gelip kuzum

oyyy ooyyy.. kuzum benimm..... neler neler yaşadın şurda 1 haftada lorkem yaaaa.....
ççook geçmiş olsunnn... inş birşey çıkmaz... basit bir varistir de rahatlarsın canım... allah şifa versin...
kardeşin içinde çok üzüldüm... üzülmemin nedeni kist var diye üzülüyor olması ve o psikolojiye bürünmesi.. yoksa kistler en kolay tedavi edilen şeyler... aldırıyorsun iş bitiyor.. ama o şimdi ne kadar çok üzülüyordur... hele birde gebelik düşündüğünde gecikme olursa zaten bende kist var deyip iyice umutsuz olacaktır... çook teselliye, nasihate ihtiyacı var bence..sen ona destek olmalısın..

kizlarrr ben daha regl olmadim bugun 3. gun kan verecem oglende bakalimm. eyvahedigeldismile

inş güzel haberini alırız şeker...
sabırsızlıkla beklicez...
hayırlısı olsun hakkında..

günayddıın bayanllaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrr
öperim siziiiii
bitterin minik fıstığını da öperimm opuyorumnanaktan
fıstıklı bitteride öperimmm
edutu da öperriimmmmm

günayddıın bayanllaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrr
öperim siziiiii
bitterin minik fıstığını da öperimm opuyorumnanaktan
fıstıklı bitteride öperimmm
edutu da öperriimmmmm

öptürmemm kızıııııııııııııımm saba sabaa lülülülülülü lülülülülülü Şeniz

yav edutt.. bu domatisler öldürcek bisi yavvvv.......
çiçekleri soluyo.. domates yok hiç... çıkmıcak galiba yaaff mafoldumben

benimkilerinde çiçekleri baya dökülüyor....bişi sorcam sizin domatesleri diktiğiniz kap nasıl bişi çünkü toprakları azcık derin olmalıymış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…