- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #10.321
kızlar nasılsınız bakalım ben ıyıce gece kusu oldum sızın yuzunuzden
once alıntılarımı yapayım sonra kendımı anlatayım
lmaz:
canım Allah kucagına almayı da nasıb etsın ınsallah cok sevındımm senın adına topıgımızı de bırakıp gıtme hep gel artık sen de
hayır ya ben ogluma senın kızını alayım olmaz mı
bak hem benım oglan yakısıklı olur ona gore ıyı dusun sempatiksalakcinni
sen sısko degılsın etıne dolgun cok guzel bı hatunsun masallah bayanssulusmile
bnece guzel bır karar Allah pısman etmesın hatta bu kararı cocugun ıvcın almandan dolayı emınım Allah yardım edecektır sıze ve dıger butun annelere
canım yaa cook gecmıs olsun canını sıkma ınsallah bebegın gelkmeden esın ıyı olur
olmasa bıle onu dusunme sen suan Allah yardım eder bak yanında bırılerı de olacakmıs yınede yalnız degılsın en azından
esının yerını tutmasa da olsun ne yapalım Allah daha buyuk sıkıntı vermesın :Saruboceq:
once alıntılarımı yapayım sonra kendımı anlatayım
cooook guzel demıs esın sen de daha da kendını uzup aglayıop harab etmehı bu arada
şu hayatta iki şey istiyorum
birincisi mecburi hizmet ve askerliği bitirip hayatımı bi düzene sokmak
ikinciside annesinin sen olacagı bir bebek sahibi olmak dedi kocişim işte buzlarımın çözüldügü an o an oldu ah ah :kedi:
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:Hamİleyİmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm kızlarrrrrrrr
canım Allah kucagına almayı da nasıb etsın ınsallah cok sevındımm senın adına topıgımızı de bırakıp gıtme hep gel artık sen de
evet yaaa valla gıremıom dıe bu aralar dualarda da unutmayın yahuu ılk sayfaya bakıp hatırlayın lutfen ama opuyorumnanaktanKıvırcığım bu arada Lorkee'yi unuttun... O da var sırada
onu unuturmuyum hiçççç
biz onunla aynı gün evlendik
aynı zamandır bebek için ugraşıyoruz
inşallah aynı andada hamiş kalır beraber dogururuz ogluma onun kızını alırım
o şuan burda yokya ben online olanlardan bu kadar varız hamiş olmayan diye yazdım
hayır ya ben ogluma senın kızını alayım olmaz mı
bak hem benım oglan yakısıklı olur ona gore ıyı dusun sempatiksalakcinni
ayyy alemsın edutum yaaa delikafadulden3 kişiyiz...2 si hamiş biri şişko
sen sısko degılsın etıne dolgun cok guzel bı hatunsun masallah bayanssulusmile
yok canım ben almadımSanırım Pınar telefon numarasını Lapacı yada Lorkee'ye vermişti özel mesaj ile. Bi arayıp sormak lazım.Fakat en son girdiğinde 11-12'si gibi bekliyordu
ben kararımı verdim işten ayrılıcam doğum iznim bittiğinde =) konuştum müdürümlede =) bebişime kendim bakıcaaammmmm inş.. zor ve radikal bir karar ama böylesi daha iyi olacak diye düşündüm..
bnece guzel bır karar Allah pısman etmesın hatta bu kararı cocugun ıvcın almandan dolayı emınım Allah yardım edecektır sıze ve dıger butun annelere
aman be sebın dubaı coook kotu bı yer yasanmaz hakkaten ınsanın vatanı gıbısı yok gercekten ben kesınlıkle boyle dusunuyorum Allah mecbur etmesın baska yerlereoraya mı gelsek ne :) eşim de tutturdu kanada'ya mühendis alıyorlarmış illa gidelim diye.zaten benim yüzümden türkiyede kaldık olumsuız bir şey olunca hep söyler.sakın şikayet etme sen istedin burda kalmayı der.ona kalsa Dubai'de yaşıyor olacaktık.
selam kızlar,
hemen yazayım, çok kalamayabilirim.
eşi mmerdivenden düşüp kolunu çatlatttı. birindede incinme var ve iki koluda alçıda. acaip moralim bozuldu. en ihtiyacım oldugu anda olması çok kötü oldu.. bebek gibi ona bakıyorum şimdi.. yemek yediriyorum banyo yaptırıyorum :)
Allahım güç verde kendim yürüyerek gidebileyim diye dua ediyorum. haftaya normal vaktini beklesin bebişim inşallah. kardeşi m gelecek izin alıp o vakte..
canım yaa cook gecmıs olsun canını sıkma ınsallah bebegın gelkmeden esın ıyı olur
olmasa bıle onu dusunme sen suan Allah yardım eder bak yanında bırılerı de olacakmıs yınede yalnız degılsın en azından
esının yerını tutmasa da olsun ne yapalım Allah daha buyuk sıkıntı vermesın :Saruboceq: