- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #10.301
ayyy dilimde tüy bitti pozitif olun demekten ayol.yavru kuş hamile olsan da belirtiler öyle çok da net anlaşılmıyor.ben hep adet olucam sanmıştım.mide bulantısı ve baş dönmesi ile öğrenilen hamilelikler genelde regl tarihi takip edilmeyenlerde ve hamilelik beklentisi olmayanlarda oluyor.çünkü bizler hamileliğimizi 4. 5. haftada öğrenirken onlar 7. haftada falan öğreniyor.sıkma canını hayırlısı ne ise o olsun de hep.ve umudunu inancını hiç yitirme
sagolun arkadaslar :1hug:yerim senin negatifliğini canımmkaydirigubbakcemile2
kırmızılar gelmeden moral bozmak yok
sabahta söylemiştim bir-iki gün bekle diye
sen perşembe-cumaya kadar bekle test yapma
bu arada negatiflik sana yakışmıyor:1hug:a.s.
kizlar sizde bel agrisi oldumuu
benimde belim agrimaya basladi siddetliide oyuzden sordumm .ben en iyisi bir uzanayimm .cok sagolun arkadaslarr opuyomsizlerii .evet ilk üç ay oldu ikinci üç ay arasıra oldu.şimdi tekrar var
gayem tamam cok guzel diyosun ama bugun 2. gunum geciyo o yuzden seyettirmistim ..tamam cumaya kadar gelmezse o zaman tset yapacagimm .gelirsede canimiz sagolsun demiisositososito
kızlar nette bebe bakım çantalarına bakıyorum
bizim burda herşeyi bulmak mümkün değil
sanırım netten alacam
lullaby marka arkadaşım çok memnun
hem sırt çantası da var
canim ben yardimci olamiyacagim sana cunku turkiyeden bisey bilmiyorumm kusurabakma:teselli:kızlar nette bebe bakım çantalarına bakıyorum
bizim burda herşeyi bulmak mümkün değil
sanırım netten alacam
lullaby marka arkadaşım çok memnun
hem sırt çantası da var
ben chicconunkini aldım.ne çok büyük ne çok küçük.içinde sabun şampuan gibi bazı ürünler de vardı.kampanyalıydı aldığımda 50tl idi
kuzum benim resim zaten hareketli değil ki. öylece resim sadece :))benimde belim agrimaya basladi siddetliide oyuzden sordumm .ben en iyisi bir uzanayimm .cok sagolun arkadaslarr opuyomsizlerii .
ayrica gaye avartarinin derecesi biraz yuksek oldugundan hareketi kistlamis sana daha degisik avartar bulacagim guzelimm:hulya:
canim ben yardimci olamiyacagim sana cunku turkiyeden bisey bilmiyorumm kusurabakma:teselli:
sebincim abiye kuzuyu cok izliyosun galibaşakkıdı:roflol:
yaa bu bebek arabalarında travel sistem ne demek bilen var mı?
arabanın yanında anakucağı olarak kaullanabileceğin oto koltuğu var bazılarında buna ek olarak bebe port da var
Eki Görüntüle 48831 canim senin icin cok aradim bunu bu resim sana daha yakiyisiyoookuzum benim resim zaten hareketli değil ki. öylece resim sadece :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?