Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

sagolun arkadaslar :1hug:
kafami krcalayan bazi seyler olduu

bu ay dr dedigi gunler beraber olmadim. ovulasyon testine gore beraber oldum niyemi ,
ben hep bu aya kadar 10.16. gunlerde yapiyodum dr dedigi buydu ama testte 14. gununde basladi vucut yumurtlamayaa bende o gunleri degerlendirdim .
hoooop bir hafta sonra esimle beraber olduktan sonra hafif pempemsi kan geldi .ama ertesi gun kesildi .bu regl gunume 3 gun kala tekrar esimle beraber olunca yine kanama oldu ogun bugun yok kanama.kupkuruyumm o yuzden dedimmCADIARZU

Hoooooyyytttt!!! noluyo bakiim burda?? yok öyle moral bozmak falan... Bak benim taş vicütlü,seksi bakışlı,deli arkadaşım (Ravzanur) Yok belirti melirti... Bende hala belirti falan yok yaaa... Valla ben o gün gaza gelmeseydim Bitte'den dolayı ve kızlar gaz vermeselerdi bana test mest yapmayacaktım çünkü o gün doktorumla konuştum ve bana Cumaya kadar bekle demişti.Bende zaten inat etmiştim test yapmicam diye ve bekleyecektim.Ama işte Bitte'nin haberini alınca bide kızlar hadi sende yap test falan diyince gaza geldim ve test yaptım...
Bende normal adet sancısı vardı.Hatta dön bak 13 hazirana 12 hazrana falan ben o zamanlar kızlar ben herhalde kesin adet oluyorum falan yazmıştım.Çünkü birebir aynen adet belirtilerim vardı.
Göğüslerim falan normaldi,iştahımda değişiklik yoktu,adet sancılarım vardı,kasığımda batma falan olmadı... yani hiç şüpheleneceğim bişi yoktu.
O nedenle sadece adet gecikmesini bekle hayatım.Eğer adetin gelmezse yine test yaparsın. Hatta en garantisi kanda baktırmak çünkü geç döllenmeler idrar testinde çıkmıyor.

ben çatlaklar için türlü şeyler kullanıyorum.daha önce yazmıştım ama okumayanlar için tekrar yazayım.banyoda sebamed'in kendinden yağlı duş jelini kullanıyorum.banyo sonrası johnson baby oil kullanıyorum.banyo yapmadığım günler dax kakao yağlı krem gibi bir şey var onu kullanıyorum kakao yağı da kullandım bir ara.bu krem kutusu içinde mum gibi ısınınca eriyor.bir de ara sıra nemlendirici krem sürüyorum

gayem tamam cok guzel diyosun ama bugun 2. gunum geciyo o yuzden seyettirmistim ..tamam cumaya kadar gelmezse o zaman tset yapacagimm .gelirsede canimiz sagolsun demiisositososito

evet ilk üç ay oldu ikinci üç ay arasıra oldu.şimdi tekrar var
benimde belim agrimaya basladi siddetliide oyuzden sordumm .ben en iyisi bir uzanayimm .cok sagolun arkadaslarr opuyomsizlerii .
ayrica gaye avartarinin derecesi biraz yuksek oldugundan hareketi kistlamis sana daha degisik avartar bulacagim guzelimm:hulya:

gayem tamam cok guzel diyosun ama bugun 2. gunum geciyo o yuzden seyettirmistim ..tamam cumaya kadar gelmezse o zaman tset yapacagimm .gelirsede canimiz sagolsun demiisositososito

tabisi.hatta lafı bile var her işte bir çayır vardır kaydirigubbakcemile3 . önemli olan içinden bu sefer olmamış olabilir ama bir gün mutlaka olacak diye söylemen inanarak.

kızlar nette bebe bakım çantalarına bakıyorum
bizim burda herşeyi bulmak mümkün değil
sanırım netten alacam
lullaby marka arkadaşım çok memnun
hem sırt çantası da var

sanırım netten alacam
hem sırt çantası da var

ben chicconunkini aldım.ne çok büyük ne çok küçük.içinde sabun şampuan gibi bazı ürünler de vardı.kampanyalıydı aldığımda 50tl idi

sanırım netten alacam
hem sırt çantası da var
canim ben yardimci olamiyacagim sana cunku turkiyeden bisey bilmiyorumm kusurabakma:teselli:
sebincim abiye kuzuyu cok izliyosun galibaşakkıdı:roflol:

ben chicconunkini aldım.ne çok büyük ne çok küçük.içinde sabun şampuan gibi bazı ürünler de vardı.kampanyalıydı aldığımda 50tl idi

canım bu markada 60-80 arası. çantanın en önemli özelliği biberon gözleri termostat özellikliymiş sıcak tutuyormuş yaniakannehir

kuzum benim resim zaten hareketli değil ki. öylece resim sadece :))

canim ben yardimci olamiyacagim sana cunku turkiyeden bisey bilmiyorumm kusurabakma:teselli:
sebincim abiye kuzuyu cok izliyosun galibaşakkıdı:roflol:

sorma.şimdi her hafta bir önceki haftanın özetini izliyordum.yeni bölüm başladıktan 10-15 dk sonra uyuyakalıyordum.sonra ertesi hafta yine bir önceki bölümün özetini izliyordum :roflol:

arabanın yanında anakucağı olarak kaullanabileceğin oto koltuğu var bazılarında buna ek olarak bebe port da var

hımm şimdi anladım sağol canımm
bende arabanın özelliği sanıyordumsempatiksalakcinni
aman çok öenmli değilmiş
çift yönlü olsun yeter banasositososito

ayy bebek alışverişi de zor iş kafam çok karışıyor
sebin sende de olmuş muydu((

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…