- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #10.341
maşallah gününğzdesiniz bitte hanımkaydirigubbakcemile5
yav edutt.. bu domatisler öldürcek bisi yavvvv.......
çiçekleri soluyo.. domates yok hiç... çıkmıcak galiba yaaff mafoldumben
saat 10 da uzuun bir toplantıya gircem de enerji yüklemesi yapiim dedim delikafadulden
eferim yavlum....bu arada dün balık çorbası yaptım hamişlere şartmış ve ön yargılı olmayın inanılmaz lezzetli bişi......
-tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu-
eferim yavlum....bu arada dün balık çorbası yaptım hamişlere şartmış ve ön yargılı olmayın inanılmaz lezzetli bişi......
bak yolarım o kahverengi saçları....içilecek o çorbaa
yavyum sen adetin 3. günü kanına bi baktırsana hormaonlara fsh falan
olabülüüü
yaptır yavyum bakalım hormonların ne alemde
lapacım maşallah ya 30. haftaya girmek üzeresin kızımmm doğurcann az kaldıı kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
benimkilerinde çiçekleri baya dökülüyor....bişi sorcam sizin domatesleri diktiğiniz kap nasıl bişi çünkü toprakları azcık derin olmalıymış
sebepsiz infertilite vakası mı yoksa kaydirigubbakcemile3
gel guzelim gel gunaydina gelll .ilk ben geldimmm gunaydinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
lorkecimm oncelikle kardesine ve sana gecmis olsun .kardesine deki bizim bir ravzanur var onunda gogsunden sut geliyomus prolaktin hormonu yuksek oldugu icin o sut geliyomus uzulmesin herseyin bir caresi var guzelim stres yapmasin hep stresten geliyo ..
kizlarrr ben daha regl olmadim bugun 3. gun kan verecem oglende bakalimm. eyvahedigeldismile
kuzum biliyorsun bende de myom var alınacak ama ben araştırdım biraz eğer istemezse amliaytsız bir yöndem daha varmış....Prof.Dr.Saim Yılmaz - Embolizasyon Miyom Tedavisi kadar kafayı taktıysa bence bir gidip muayne olsun seninle gelip kuzum
olurrrrrrrrrrrrhayır ya ben ogluma senın kızını alayım olmaz mı
bak hem benım oglan yakısıklı olur ona gore ıyı dusun sempatiksalakcinni
canım önce sana sonra kardeşine geçmiş olsunşimdi de kendımı anlatayımmm
bugun kalp damar doktoruna gıttım ayak ve bacak agrılarım ıcın varıs olma ıhtımalı yuksek gıbı bakalım renklı dopler cektırıcem ınsallah yarına araya kaynak yapıcaz mecburen yoksa 24 temmuzda gel dedıler ...
ınsallah cıddı bı sorun cıkmaz doktor da dedı sen kac yasındasın kı ne bu agrılar bebek var mı
hayır yok dusunuyorum ve o yuzden tedırgın oldum dedım
suan sag ayagım sarılı sol ayagom karıncalı hafıf agrılı
bana memleket yaramadı sanırım hepten yoruldu vucudum bakalım hayırlısı
sonra aksm ustu kardesımın gogsunde akıntı gıbı bısey var dıe korktu onun ıcın kadın doguma gıttık
hormo falandır dedım ben rahatkasın dıe
kadın ultrasonla rahıme de bakayım dedı
bı baktı kı 8 cm mıyom :1no2:
kardesım bekar doktor dırek anlattı evolenınce amelıyatla alınması lazım bebege engek cunku hem buyuk hem rahımın ıcıne dogru vs dıe
o da kac saaat agladı cook uzuldum
anlattım ınsanalar neler yasıo vs caresız bısey degıl cok sukur caresı olan bısey ımkan var vs dıe
haftaya da gorucu gelecek ya
ıyıce taktı kafaya cocuga solesemmı nıe solemedın derse vs vs
bakalım konusunca ornekler verınce azıcık kesıldı aglaması ama
cok evhamlı zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?