- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #10.361
bitan, edut+, bitte+
günaydın kızlar
eda geçmiş olsun canım
çubuk krakerde iyi geliyo bulantıya
bittenin dediğin gibi yataktan kalmadan bişiler ye
bulantılar iyidir bebişin sağlıklı olduğunu gösterir canım
pınar lorke geçmiş olsun
pınarcım allahım kazadan beladan kötü
gözden nazardan korusun hepimizi
hamişlerin sağlıkl hayırla kazasız belasız
kucağına almayı nasip etsin mevlam
LORKEEM geçmiş olsun canım ya artık fazla ayakta kalmasan iyi olur son zamanlar çok gezdin tabi kardeşine de acil şifalar
sebin naber
nasıl gidiyo
kızlar dün akşam iki ayağımda çok şişti yemek yapma harici tim akşam yattım eşim sağolsun mutfağı toparladı
bugün terlik getirdim işyerine ama şiştiklerini anlıyabiliyorum
drun söylediklerini de yapmaya çalışıyorum ama yine de şişiyor
günaydınlar fıstıklarrrropuyorumnanaktan
lorkemm canım tatlım geçmiş olsun inş. küçücük bir varis durumudur özletiyorsun kendini bu kadar ara verme canım arkadaşım bu arada kardeşin moralini bozmasın tatlım
senin gibi bilgili bir ablası varken rahat olsun canım
sagolun kızlar valla bende ozledım burdakı muhabbet kafa dagıtmya ıyı gelıo ıs guc olmasa hemen gelıcem de bıtmıo ıslergünaydın kızlarrrrrrr
lorkemmm özledik seni hadi çabuk gel
günaydınnn kısslarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr...................
nasılsınız ben sabahtan beri istifra edip duruyom elim ayağım titriyo ama kahvaltımı yaptım ve ondan sonra çıkmadı hala ama titreme geçmedi birazdan geçer diye umut ediyorum........
saol canım valla haklısın abım de dıo aksam sen tabı bıraz faazla gezıyorsun bnece ondan agrıo bu bacakalr dıo sempatiksalakcinniLORKEEM geçmiş olsun canım ya artık fazla ayakta kalmasan iyi olur son zamanlar çok gezdin tabi kardeşine de acil şifalar
ne oldu lorkee'ye?
sagolun kızlar valla bende ozledım burdakı muhabbet kafa dagıtmya ıyı gelıo ıs guc olmasa hemen gelıcem de bıtmıo ısler
aksam babama gecmıs olsuna geleckelr sımdı temızlık yapıcaz kardesımle sonra da 4 gıbı doktora gıdıcez tekrr
canım yaa bunlar cabuk gecer ınsallah sen yıne de yemene dıkkat et cubuk kraker vs tası cantanda aman ha
saol canım valla haklısın abım de dıo aksam sen tabı bıraz faazla gezıyorsun bnece ondan agrıo bu bacakalr dıo sempatiksalakcinni
canıkm ya benım ayaklar ve bacaklar sısıp zonkluyo ve agrıo sanırım varıs var
bugun dopler cekılcek ınsallah
bıde kardesımde rahımde 8 cm mıyom cıktı ona uzuldu dun cok bakalım Allah tan tedavısı olan bısey vs dıe anlatıyoruz bugun daha ıyı
lorkeee hoşgeldin canım çok geçmiş olsun sanada kardeşinede
sorma işe gelirken başka terlik giydim.ofiste başka giydim.özellikle sol ayağım çok şişiyor.akşam giderken sol ayağımı zor soktum terliğe.dolma gibi oldu parmaklar
canım nasıl geçiyor hamilelik?benim 7 haftalık olduğum zaman dün gibi ilk üç ay çok yavaş geçmişti sanki ama ondan sonrası uçtu gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?