Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

LORKEEM geçmiş olsun canım ya artık fazla ayakta kalmasan iyi olur son zamanlar çok gezdin tabi kardeşine de acil şifalar

EDACIM sabah bulantısı bende de çok oluyo yataktan kalkmadan önce eti form yiyorum sonra kalkıyorum daha iyi oluyor. Sende dene canım

bitan, edut+, bitte+
günaydın kızlar
eda geçmiş olsun canım
çubuk krakerde iyi geliyo bulantıya
bittenin dediğin gibi yataktan kalmadan bişiler ye
bulantılar iyidir bebişin sağlıklı olduğunu gösterir canım
pınar lorke geçmiş olsun
pınarcım allahım kazadan beladan kötü
gözden nazardan korusun hepimizi
hamişlerin sağlıkl hayırla kazasız belasız
kucağına almayı nasip etsin mevlam

tü tü tü maşallah 16 haftalık olmuşsunuz.cinsiyeti belli olur bu aralar

kızlar dün akşam iki ayağımda çok şişti yemek yapma harici tim akşam yattım eşim sağolsun mutfağı toparladı
bugün terlik getirdim işyerine ama şiştiklerini anlıyabiliyorum
drun söylediklerini de yapmaya çalışıyorum ama yine de şişiyor

Pınar a uzuldum tamda doğuma sayılı gunler kala başına gelene bak allah yardımcıları olsun inşallah kolay doğum olur

sebin naber
nasıl gidiyo

Yavaş yavaş şikayetler başladı canım.ayaklarım çok şişiyor.otururken hep yukarıya kaldırıyorum ama faydası yok.geceleri uyuyamıyorum.önceden sağa sola dönüp yatabiliyordum.artık dönünce sıkışıyor sanırım pat pat vuruyor sırt üstü yatınca kesiyor patırtıyı.sırt üstü yatmak da olmuyor sürekli.İnş. senin hamileliğin daha kolay geçer.doğumunu mayısa denk getireceksein en güzeli.havalar çok ısınmadan.yazın büyüyecek bebiş.kışa da tam ele avuca gelir.

sorma işe gelirken başka terlik giydim.ofiste başka giydim.özellikle sol ayağım çok şişiyor.akşam giderken sol ayağımı zor soktum terliğe.dolma gibi oldu parmaklar

günaydın kızlarrrrrrr
lorkemmm özledik seni hadi çabuk gel
sagolun kızlar valla bende ozledım burdakı muhabbet kafa dagıtmya ıyı gelıo ıs guc olmasa hemen gelıcem de bıtmıo ısler
aksam babama gecmıs olsuna geleckelr sımdı temızlık yapıcaz kardesımle sonra da 4 gıbı doktora gıdıcez tekrr

canım yaa bunlar cabuk gecer ınsallah sen yıne de yemene dıkkat et cubuk kraker vs tası cantanda aman ha

LORKEEM geçmiş olsun canım ya artık fazla ayakta kalmasan iyi olur son zamanlar çok gezdin tabi kardeşine de acil şifalar
saol canım valla haklısın abım de dıo aksam sen tabı bıraz faazla gezıyorsun bnece ondan agrıo bu bacakalr dıo sempatiksalakcinni
ne oldu lorkee'ye?

canıkm ya benım ayaklar ve bacaklar sısıp zonkluyo ve agrıo sanırım varıs var
bugun dopler cekılcek ınsallah
bıde kardesımde rahımde 8 cm mıyom cıktı ona uzuldu dun cok bakalım Allah tan tedavısı olan bısey vs dıe anlatıyoruz bugun daha ıyı

geçmiş olsun canım.tabi ki üzülmesi çok normal ama miyom kadınlarda çok sık rastlanan bir şey ve Allah dermansız dert vermesin.üzmesin kendini daha fazla.Allah beterinden korusun.

sorma işe gelirken başka terlik giydim.ofiste başka giydim.özellikle sol ayağım çok şişiyor.akşam giderken sol ayağımı zor soktum terliğe.dolma gibi oldu parmaklar

benimde sağ ayağım genelde şişiyor
dikkat etmeye çalışıyorum ama yine de şişiyor maalesef

canım nasıl geçiyor hamilelik?benim 7 haftalık olduğum zaman dün gibi ilk üç ay çok yavaş geçmişti sanki ama ondan sonrası uçtu gitti

canım çok şükür hiç şikayetim yok zaman çok yavaş geçio bebeğin kesesini gormuştuk 3hafta evvel pazartesi tekrar randevumuz var sanki bu 3 hafta 3 ay gibi geldi çok merak ediorum eyvahedigeldismile eşim sabah dioki sende hiç değişiklik yok ben endişe ediorum dio iki arkadaşının eşleri çok bulantı çekti biri hastanede yattı diğeri mutfağa giremiodu.goremeden içimiz rahat etmiycek hayırlısıyla bi gorseydik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…