Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

günaydın canlarım işlerim vardı anca girebildim ümarum hepiniz iyisinizdir

Günaydin ayselcim bende sana yazacaktim. Canim sen kacinci haftada bebisin kalp atislarini görebildin?

canım ben geç gördüm 6.haftada gördüm sanırım
dünde duydum ama dr yüzünden geciktim.
Bazı arkadaşlar topikte erken duydular canım.
Senin 6.hafta olmuş sende görürsün kalp atışlarını canım

aaa cok sevindim canim adina.
Bende isde haftaya sali randevum var ozaman 7 hafta olacak. Ama icim rahat degil hicbi belirtim yok midem felanda bulanmiyor. Bende diyorum acaba arasam yarin mi gitsem yoksa benmi bosuna endiseleniyorum?

günaydın kızlar
nasılsınız canlarım
barays+, mugmug1, halev+, kvrck+
valla buay yumoş günün kaçırmamak için çok çalıştım rabbim
verir inş. mükafatını

ewet canım tamam psikolojim bozuldu dedin 1 ay ara verdik madem biraz daha korunmak istiyorsun hiç riske girmeyelim 1 ayda benden sana hediye olsun 2 ay yanıma dahi yaklaşma o zaman dedi resmen resti çekti bana başlarda dayanamaz diyodum ama hakkaten ciddi

abooo :)
Canim ne desem ki simdi. Bence bu aydan sonra zaten birakacaksan korunmayi tekrar ozaman simdiden birak bosuna üzülmeyin. Ama gercekden psikolojim bozuluyo diyosanda tekrar konusmayi dene esinle. Eminim anlayisla karisilayacaktir.

ya şimdi ben ona en azından 1 ay bekleyelim dedim ya ona kızıyor hani 1 aydı nasıl olsa bebek istiyoruz bu ay da niye korunuyoruz diye kızıyor bide ben rüyamda bebekle ilgili bişiler gördüm ya
senin rüyaların çıkıyor bu ayda bırakalım olmazsa sonra korunuruz diyo tavır yapıyo bana
bütün cazibemi kullandım ama dönüp bakmadı bile

yok anacim bikere inat ettilermi istedigini yap olmuyokaydirigubbakcemile3
Bence bu ayda deneyin ozaman tatlim. Eger rüyalarinda cikiyorsa belki gelmistir zamani aklinialirimsmile

KVRCK BOŞVER KORUNMAYI CANIM
haa bir ay önce ha bir ay sonra boşver tatlımmmm
bebek istiyorsan erteleme canım

yok tatlım ya hiç sanmıyorum ama dün bi hesap yaptımda bi bizim 8. denememiz bitmiş 9. denememize başlıycaz tabi 8. deneme boşa gitti korunduk ama
baya uzun olmuş olsa şimdiye kadar olurdu
rüyama giren şu süt ve maydonoz olayını mı denesem acaba diyorum
eger bu ay korunmazsak ve yinede bebek olmazsa doktora gitmek artık detaylı incelemeye başlamak gerekicek galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…