Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

ya arkadaşlar yok öyle birşey.. doğurana kadar srekli temiz!!!!!! bir havuza yada denize gönül rahatlığı ile girebilirsiniz...
ben giriyoum...
doktorum önerdi zaten....
evet enfeksiyon kapma riski var... ama havuz temizse kapmazsın... denizden zaten enfeksiyon kapılmaz... tuzlu su hiç bir şekilde bakteri üretmez...
kapacağın enfeksiyonda idrar yolu enfeksiyonu olacak... onunda rahim içindeki bebekle hiç ama hiç ilgisi yok.. yani zarar vermez bebeğe...

-tatlicadiarzu-kizla´rr ben geldimmm iste cokk yoruldum bugun vee reglimde geldi sonundaaa-tatlicadiarzu-baraysim lapacim edutum bebisim lorkem gayem bittemmm sizden allah razi olsunn hepiniz yanim da oldunuzz Şeniz
kizlar gecmisi okuyamadim cok isim var alis verise gidip yemek yapmam lazim bu arada kandiliniz mubarek olsunn allahim gonlunuzden ne yi dua ediyosaniouz oonu kabul etsin:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

bak ne güzel bekletmeden geldi... normal sınırlar içinde gecikme oldu yani... haline şükredip çalışmaya devam etmelisin kaydirigubbakcemile

hmmm..simdi kafam karisti. Normalde ben bu ay tedavilerim bittikden sonra gelecek rglden sonra tekrar calismalara baslamak istiyordum. Fakat Eylülde tatile cikicaz. Eger tutarsa tamda rgl dönemime geliyor sayilir. Yani daha cok yeni olacak o yüzden kararsiz kaldim simdi.

Olsun canim bosver üzülmede sakin. Kisa kalmadan hamis kalirsin INSALLAH

Tampon mu CADIARZU neyse zaten bi denemede tutacak hali yok :)

normal bir insanın denize yada havuza girmesinde ne kadar risk varsa hamile bir insanın girmesindede o kadar risk vardır.... risk oranı değişmezki hamile olmakla...
hamile olunca bebeğede zarar vermez... çünkü bebek tamamen kapalı olan ve sadece kordonla annedeki plesantaya bağlı olan bir rahmin içinde.. o keseye dışardan hiçbir şey giremez... dolayısıyla enfeksiyon da girmez....
o yüzdeenn.....hiiççç korkmmaaaa.. kendini kasmmaaaa.. normalde nereye gidiyosan aynı şekilde git gir yüz eğlen... ama havuza dikakt et temiz olsun... hepsi bu işte buyrunnnnnnnnn

slm kızlar nassınız ben 2 gündür bulantıdan kafamı kaldıramıyorum ama bunada şükğr diyorum bebeğim geldi ya inşallah şu mübarek günlerde benimle olmaya devam eder allahın izniyle kandilimiz mübarek olsun allahım ne muradınız varsa çok bekletmeden hayırlısıyla versin inşallahhh.......

yok canım zaten bebeğe zarar verme ihtimali çok düşük ama idrar yolu enfeksiyonu ilk 3 ay içinde belirti vermeden ilerleye bilir ve gebelikte piyolenefrit denilen böbrek iltihabıa kaar gidebilir.Bu da düşük,erken doğum gibi kötü sonuçlara yol açar.Ve hiç belirti vermeden son aşamasında direkt ateş ile ortaya çıkabilir.
Temizliğine emin olmadığınız havuza asla ama asla girmemek gerek. Deniz konusunda yorum yapamicam. Ama bu riskler nedeniyle temkinli ve tedarikli girmek lazım.

Haklisin canim galiba. Neyse bi problem cikmassa insallah gelecek rglden sonra calismalara start verelim bizde :):)

canım seninde kandilin mübarek olsun =))
reglin geldi diye üzülme sakın neyseki cok beklemeden geldi yeni çalışmalar için hazırla kendini no panic no stress tatlım. en kısa zamanda gelicek bebişler :Saruboceq:

bende cok istiyodum hamişken yüzebilmeyi ama hareketlerimi kısıtladığı için yüzemedim, arkadaşlar cok iyiymiş yüzmek bende pek enfeksiyon olucağını sanmıyorum dikkat edildiği sürece. Dikkat etmemiz lazım daha fazla bişeycikler olmaz :teselli:

slmm hatunlarrr hepinizin kandili mubarek olsun allahım butun dualarımızı kabul etsin hepimiz için dua edeceğim
ravzanur canım regli bitsin çalışmalar devam :hulya:

bak ne güzel bekletmeden geldi... normal sınırlar içinde gecikme oldu yani... haline şükredip çalışmaya devam etmelisin kaydirigubbakcemile
evet canimm devamm pes etmek yokkbenneyaptımki

canım seninde kandilin mübarek olsun =))
reglin geldi diye üzülme sakın neyseki cok beklemeden geldi yeni çalışmalar için hazırla kendini no panic no stress tatlım. en kısa zamanda gelicek bebişler :Saruboceq:
amin canim insallahh :lepi:

slmm hatunlarrr hepinizin kandili mubarek olsun allahım butun dualarımızı kabul etsin hepimiz için dua edeceğim
ravzanur canım regli bitsin çalışmalar devam :hulya:
busefer esimle direkt kilinige gitcezkaydirigubbakcemile2

kızlar kandiliniz mubarek olsunnn
seninde tatli cadimmmm dualarimiz kabuil olsunn:Saruboceq::Saruboceq:

size biş anlatayım çok üzüldüm bugün ben...muayne sırası beklerken bir kız geldi 2 çocuğu kocası
kadın zayıf ama öle kuru değil göbek dümdüz felan...fit yani...çocuklarıda nasıl güzel.... sonra sohbet etmeye başladık çocuklarda nasıl yaramaz.... 17 yaşında evlenmiş kadın 21 yaşında...ailesi kötüymüş beni seviyor diye adamla evlenmiş... 18 yaşında ailesinin yanına dönmüş...ailesi istememiş galiba..geri gelince kocası bunu boşamış..sonra bir daha evleniriz diye....evlenmemiş, çocuklarıda üstüne almış...kocası tövbe yarabbim çirkin,kızda su gibi ama adam kızı beğenmiyormuş, işte zayıfsın ben seni çocuk gibi gezdiremem, kayınvalideside beğenmiyormuş, kız psikolojik ilaç felan kullanıyormuş,diyorki artık ilaçlardan sonra daha iyiyim, şimdi avon satıyorum 150 tl biriktirdim, bilezik yapıcam diyor, çocukları 4 yaşına girsinler yatılı kuran kursuna yollayıp kursa gitcem çocuklarım büyüyüncede beni isteyen biriyle evlenicem diyor...içim paralandı....bakmaya kıyamazsın adamda kıllı kıronun biri tövbe yarabbim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…