- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #10.561
Tampon mu CADIARZU neyse zaten bi denemede tutacak hali yok :)
Yasak değil canım ama pekte önerilmiyor.Çünkü hamilelikte enfeksiyona ve mantara karşı çok daha açık oluyor vücut havuz ve denizlerde bu konuda çok steril olmadığı için doktorlar pek sıcak bakmıyor diye biliyorum.Çünkü nede olsa hamileliğin ilk zamanlarında antibiyotik falan verilebilir olmasına rağmen yinede çok tercih edilen bişey değil.Mümkün olduğunca doğal korunmak lazım...
Eğer giriliyorsa deniz ve havuza tampon kullanılabilir.
-tatlicadiarzu-kizla´rr ben geldimmm iste cokk yoruldum bugun vee reglimde geldi sonundaaa-tatlicadiarzu-baraysim lapacim edutum bebisim lorkem gayem bittemmm sizden allah razi olsunn hepiniz yanim da oldunuzz Şeniz
kizlar gecmisi okuyamadim cok isim var alis verise gidip yemek yapmam lazim bu arada kandiliniz mubarek olsunn allahim gonlunuzden ne yi dua ediyosaniouz oonu kabul etsin:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
-tatlicadiarzu-kizla´rr ben geldimmm iste cokk yoruldum bugun vee reglimde geldi sonundaaa-tatlicadiarzu-baraysim lapacim edutum bebisim lorkem gayem bittemmm sizden allah razi olsunn hepiniz yanim da oldunuzz Şeniz
kizlar gecmisi okuyamadim cok isim var alis verise gidip yemek yapmam lazim bu arada kandiliniz mubarek olsunn allahim gonlunuzden ne yi dua ediyosaniouz oonu kabul etsin:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
Tampon mu CADIARZU neyse zaten bi denemede tutacak hali yok :)
ya arkadaşlar yok öyle birşey.. doğurana kadar srekli temiz!!!!!! bir havuza yada denize gönül rahatlığı ile girebilirsiniz...
ben giriyoum...
doktorum önerdi zaten....
evet enfeksiyon kapma riski var... ama havuz temizse kapmazsın... denizden zaten enfeksiyon kapılmaz... tuzlu su hiç bir şekilde bakteri üretmez...
kapacağın enfeksiyonda idrar yolu enfeksiyonu olacak... onunda rahim içindeki bebekle hiç ama hiç ilgisi yok.. yani zarar vermez bebeğe...
normal bir insanın denize yada havuza girmesinde ne kadar risk varsa hamile bir insanın girmesindede o kadar risk vardır.... risk oranı değişmezki hamile olmakla...
hamile olunca bebeğede zarar vermez... çünkü bebek tamamen kapalı olan ve sadece kordonla annedeki plesantaya bağlı olan bir rahmin içinde.. o keseye dışardan hiçbir şey giremez... dolayısıyla enfeksiyon da girmez....
o yüzdeenn.....hiiççç korkmmaaaa.. kendini kasmmaaaa.. normalde nereye gidiyosan aynı şekilde git gir yüz eğlen... ama havuza dikakt et temiz olsun... hepsi bu işte buyrunnnnnnnnn
ya arkadaşlar yok öyle birşey.. doğurana kadar srekli temiz!!!!!! bir havuza yada denize gönül rahatlığı ile girebilirsiniz...
ben giriyoum...
doktorum önerdi zaten....
evet enfeksiyon kapma riski var... ama havuz temizse kapmazsın... denizden zaten enfeksiyon kapılmaz... tuzlu su hiç bir şekilde bakteri üretmez...
kapacağın enfeksiyonda idrar yolu enfeksiyonu olacak... onunda rahim içindeki bebekle hiç ama hiç ilgisi yok.. yani zarar vermez bebeğe...
kızlar kandiliniz mubarek olsunnn
evet canimm devamm pes etmek yokkbenneyaptımkibak ne güzel bekletmeden geldi... normal sınırlar içinde gecikme oldu yani... haline şükredip çalışmaya devam etmelisin kaydirigubbakcemile
amin canim insallahh :lepi:canım seninde kandilin mübarek olsun =))
reglin geldi diye üzülme sakın neyseki cok beklemeden geldi yeni çalışmalar için hazırla kendini no panic no stress tatlım. en kısa zamanda gelicek bebişler :Saruboceq:
busefer esimle direkt kilinige gitcezkaydirigubbakcemile2slmm hatunlarrr hepinizin kandili mubarek olsun allahım butun dualarımızı kabul etsin hepimiz için dua edeceğim
ravzanur canım regli bitsin çalışmalar devam :hulya:
seninde tatli cadimmmm dualarimiz kabuil olsunn:Saruboceq::Saruboceq:kızlar kandiliniz mubarek olsunnn
hepinizin kandili mübarek olsun rabbim herkesin dualarını kabul etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?