- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #10.581
size biş anlatayım çok üzüldüm bugün ben...muayne sırası beklerken bir kız geldi 2 çocuğu kocası
kadın zayıf ama öle kuru değil göbek dümdüz felan...fit yani...çocuklarıda nasıl güzel.... sonra sohbet etmeye başladık çocuklarda nasıl yaramaz.... 17 yaşında evlenmiş kadın 21 yaşında...ailesi kötüymüş beni seviyor diye adamla evlenmiş... 18 yaşında ailesinin yanına dönmüş...ailesi istememiş galiba..geri gelince kocası bunu boşamış..sonra bir daha evleniriz diye....evlenmemiş, çocuklarıda üstüne almış...kocası tövbe yarabbim çirkin,kızda su gibi ama adam kızı beğenmiyormuş, işte zayıfsın ben seni çocuk gibi gezdiremem, kayınvalideside beğenmiyormuş, kız psikolojik ilaç felan kullanıyormuş,diyorki artık ilaçlardan sonra daha iyiyim, şimdi avon satıyorum 150 tl biriktirdim, bilezik yapıcam diyor, çocukları 4 yaşına girsinler yatılı kuran kursuna yollayıp kursa gitcem çocuklarım büyüyüncede beni isteyen biriyle evlenicem diyor...içim paralandı....bakmaya kıyamazsın adamda kıllı kıronun biri tövbe yarabbim...
sağol hayatım senin de kandilin mübarek olsun... akşam gelmişsin kötüyüm falan yazmışsın canım hayırdır?
hepinizin kandili mübarek olsun rabbim herkesin dualarını kabul etsin
seninde canımmerhaba kızlar nasılsınız? kandılınız mubarek olsun
amin bacım..seninde...senin neden canın sıkkındı dün
moralim bozuk canım en sonunda rahim filmini çektirdim zorda olsa sol tüpüm tıkanmış daha önce geçirmiş olduğum kürtaj yüzünden diğer bütün testlerim temiz sıra eşimde tek tüple hamile kalabilirsin dedi dr yinede korkuyorum kayınvalidemler yaşadığımız yere yerleşti sinirlerim bozuk bilmiyorum ne olacak bu stresle bebek olurmu
seninde canım
bacım en azından 1 ayda olmasada 2 ayda bir normal olarak hamişlik şansın var....kayınvalidenide çok ayağını alıştırma
öyle yapmaya çalışıyorum inşallah dediğin gibi 2 ayda hamiş olurum ağustosta başlıcaz çalışmalara eşimin sonuçlarını bekliyoruz bakalım hayırlısı
ağustosuda atlatırız ramazanı unuttum ben
zaten çalışmalara devam etmiormuydun sen rahim filminden dolayımı ara verdin kürtaj neden olmuştun?
kürtajıda bebeklerim gelişmediği için oldum 4 ay oldu daha iyice kazımışlar içimi patolojiye gitsin araştırın dedim tam kazımışlar içimi
yok canım bu boş gebelikler neden oluyor diye birsürü tahliller verdiler 3 ünite kan aldılar 1 hafta halsiz kalıp hastanede yattım tekrar aynı şeyleri yaşamayalım diye korunuyorduk şimdi birtek genetik tanıyla eşimin sonuçları kaldı ağustosun 23 de bitiyor benim sol tüp hariç herşey temiz çıktı eşimine temmuz 20 de belli olcak sonra başlarız işte
olsun cnm ramazandada devam edersin çalışmalar ara verme bence
kuzu bende allahkısmet ederse haftaya çektircem korkuyorum azcık bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?