Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

belirsiz bir gelecek işte cahillik allah yardımcısı olsun

sağol hayatım senin de kandilin mübarek olsun... akşam gelmişsin kötüyüm falan yazmışsın canım hayırdır?

moralim bozuk canım en sonunda rahim filmini çektirdim zorda olsa sol tüpüm tıkanmış daha önce geçirmiş olduğum kürtaj yüzünden diğer bütün testlerim temiz sıra eşimde tek tüple hamile kalabilirsin dedi dr yinede korkuyorum kayınvalidemler yaşadığımız yere yerleşti sinirlerim bozuk bilmiyorum ne olacak bu stresle bebek olurmu

maaşallah topikte bir sürü hamişimiz olmuş inşallah isteyen herkesin olur

bacım en azından 1 ayda olmasada 2 ayda bir normal olarak hamişlik şansın var....kayınvalidenide çok ayağını alıştırma

bacım en azından 1 ayda olmasada 2 ayda bir normal olarak hamişlik şansın var....kayınvalidenide çok ayağını alıştırma

öyle yapmaya çalışıyorum inşallah dediğin gibi 2 ayda hamiş olurum ağustosta başlıcaz çalışmalara eşimin sonuçlarını bekliyoruz bakalım hayırlısı

zaten çalışmalara devam etmiormuydun sen rahim filminden dolayımı ara verdin kürtaj neden olmuştun?

yok canım bu boş gebelikler neden oluyor diye birsürü tahliller verdiler 3 ünite kan aldılar 1 hafta halsiz kalıp hastanede yattım tekrar aynı şeyleri yaşamayalım diye korunuyorduk şimdi birtek genetik tanıyla eşimin sonuçları kaldı ağustosun 23 de bitiyor benim sol tüp hariç herşey temiz çıktı eşimine temmuz 20 de belli olcak sonra başlarız işte

kürtajıda bebeklerim gelişmediği için oldum 4 ay oldu daha iyice kazımışlar içimi patolojiye gitsin araştırın dedim tam kazımışlar içimi

tek tuplede hamile kalan çok kk da örnekleri var.allah yardımcın olsun rabbim kısa zamanda sanada nasip etsin bebeğini.moralini yuksek tutmaya çalış allahım verecek buna inan.kayınvalidene gelince fazla burnunu sokturma evine

olsun cnm ramazandada devam edersin çalışmalar ara verme bence

yumurtlama günlerimi kaçırmıcam o günlerde devam ama eşimdede bir şey çıkmazsa korkuyorum aşılamamı yaptırsak diyorum boş gebelik gelişmeyen gebelikti derken artık acı çekmekten korkuyorum kararsızız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…