- 28 Nisan 2008
- 7.846
- 6
- 681
- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #10.601
rabbim yardımcın olsun inşallah temiz çıkar
e artık vakumla çekmiyorlarmı
yumurtlama günlerimi kaçırmıcam o günlerde devam ama eşimdede bir şey çıkmazsa korkuyorum aşılamamı yaptırsak diyorum boş gebelik gelişmeyen gebelikti derken artık acı çekmekten korkuyorum kararsızız
canım boş gebelikte vakumla yaptılar gelişmeyen gebelikte ben neden böyle oluyor diye sordum dr ozaman canlı kürtaj yapmamız lazım dedi parça aldılar bebeklerim ikizdi onları ayrı ayrı aldılar o yüzden vakumla olursa karışıyormuş hepsi o acıyı rabbim kimseye yaşatmasın
tek tuplede hamile kalan çok kk da örnekleri var.allah yardımcın olsun rabbim kısa zamanda sanada nasip etsin bebeğini.moralini yuksek tutmaya çalış allahım verecek buna inan.kayınvalidene gelince fazla burnunu sokturma evine
amin canım inşallah olur sokturmamaya çalışıyorum bende cadıyım validede artık allah eşime sabır versin
anlıyorum tatlım bende bebegımı kaybettım daha yenı duzene gırıyorum.bunları yasamak kolay deıl gercektyen herseyın hayırlısı tatlım vardır bunlarda da bır hayır esınden hıc bışey cıkmıycak posıtıf dusun.hersey cok gusel olucak
moralim bozuk canım en sonunda rahim filmini çektirdim zorda olsa sol tüpüm tıkanmış daha önce geçirmiş olduğum kürtaj yüzünden diğer bütün testlerim temiz sıra eşimde tek tüple hamile kalabilirsin dedi dr yinede korkuyorum kayınvalidemler yaşadığımız yere yerleşti sinirlerim bozuk bilmiyorum ne olacak bu stresle bebek olurmu
Neyse kizlar ben kactim....Mesai erken bitti bugün biraz...Yarin görüsürüz öpüldünüz
ben gelddiimmmm......
clarita ve sekerkızda burda...
çok sevindim sizi gördüğümeee...epeydir girmiyordunuz....
bizde öyle diyoruz her işte bir hayır vardır dr bari eşinde bişey çıksa diyor birşey çıkmazsa aynı şeyleri yaşayabilirmişiz çıkarsa tedavisi var diyoruz az onunda sonuçlar iyi gibi nette araştırıyorum iyi gözüküyo dr göstermedik daha hayırlısı rabbim böyle yazmış yaşamamız lazımmış sonrası hayırlı olur inşallah
Canım benim hiç kafanı takma tek tüp olayına.Tek tüple hamile kalan çooooookk kişi var şekerim.Sadece süre biraz daha uzayabilir canım.Baktın olmuyor tüp bebek yapabilirsiniz tek tüple.Sakın bu konuda canını sıkma şekerim...
İki tüp tıkalı bile olsa açıyorlar onu ufak bir ameliyat ile.
Kayınvalidenin yakınınıza gelmesi konusunda diyecek birşey bulamıyorum.İnşallah iyi anlaşıyorsunuzdur.Eğer anlaşamıyorsanız da boşver kulak asma söylenenlere.Allah sıralı ölüm nasip ederse bugün varlar yarın yoklar.Sen çizgini bozma biraz katlanmaya çalış.
ben gelddiimmmm......
clarita ve sekerkızda burda...
çok sevindim sizi gördüğümeee...epeydir girmiyordunuz....
olucak tatlım hersey yoluna gırıcek yeterkı stress yapmöayın
evvvet tatlım sahalara gerı dondum:) nasılsın bakalım nasıl gıdıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?