- 15 Haziran 2009
- 6.999
- 57
- 158
- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #1.061
yok tatlım ya hiç sanmıyorum ama dün bi hesap yaptımda bi bizim 8. denememiz bitmiş 9. denememize başlıycaz tabi 8. deneme boşa gitti korunduk ama
baya uzun olmuş olsa şimdiye kadar olurdu
rüyama giren şu süt ve maydonoz olayını mı denesem acaba diyorum
eger bu ay korunmazsak ve yinede bebek olmazsa doktora gitmek artık detaylı incelemeye başlamak gerekicek galiba
ya niye kimsecvikler yok ayselim
hamişler çogaldıkça forum sessizleşti
edutum kıyamam sana aglama
KVRCK VE EDUT SİZE ÇOK KIZIYORUM AMA
yaaa kendinize bu kadar eziyet yapmayın stres herşeye engel biliyorsunuz
kendinizi azıcık rahat bırakın umutsuz olmak yok bakın küserim sizlere:çok üzgünüm:
elbette olacak ama sabır ve umut yanınızda olmalı her zaman
kızlar ben geldım nasılsınız....
dun kotuydum ya afedersınız ıshalım gecmedı sabah namaza kalkınca kendımı kotu hıssedıyordum esımı uyardım ıyı degılım dıye
yıne gecenlerde oldugu gıbı soguk terler doktum agzıma seker aldım kan sekerım dustu heralde dıye o sıradada bayılmısım yere dusmusum esımın kollarından
onun bagırmasıyla kendıme geldım bırden seker de bogazıma kacıyomus nerdeyse
nası korkmus canım benım yaaa
sonra acıle gıttık ılac vs yazdılar cok sıvı kaybettıgım ıcın sanırım boyle oldu
dikkat et lorkem aman ishal tehlikeli bişey bol bol su iç telafi etmem lazım
ayselim canım haklısında nerdeyse infertiliteye giriyoruz normalde 6 7 ay da saglıklı birinin olması lazım eger olmuyosa zaten 1 sene sonrada infertilite diyolar adına biz o sınırı çoktan aştık demekki bi problem var
edutum doktor isimlerini göndermiştim sabah önce ki sayfalarda vardı
kızlar ben geldım nasılsınız....
dun kotuydum ya afedersınız ıshalım gecmedı sabah namaza kalkınca kendımı kotu hıssedıyordum esımı uyardım ıyı degılım dıye
yıne gecenlerde oldugu gıbı soguk terler doktum agzıma seker aldım kan sekerım dustu heralde dıye o sıradada bayılmısım yere dusmusum esımın kollarından
onun bagırmasıyla kendıme geldım bırden seker de bogazıma kacıyomus nerdeyse
nası korkmus canım benım yaaa
sonra acıle gıttık ılac vs yazdılar cok sıvı kaybettıgım ıcın sanırım boyle oldu
yok kuzu...adet dönemi ağlaması o...dün diziye ağladım:))))
aman kuzu dün kocama kızdım o hiççç umursamıyor bende dert etmiycem artık..keçiboynuzu kaynattım meyva suyuyla karıştıracaktım, işte tüp bebek felan derken bana sende hastalıkla besleniyorsun hastalık konuşubca mutlu oluyorsun dedi...........eeeeeeee bende salladım...kendi bilir...keçiboıynuzunuda döktüm:içelim:
Canım benim yaaa çok geçmiş olsun tatlımmm
bugn iyice dinlenmeye çalış canım benim kendini yoracak hiçbirşey yapma tatlımm
ve kendini üşütme tatlımm:1hug:
edutum canım sen ısrarla davranınca eşin kaçmaya çalışıyor snaırım bu mevzudan.
sende çok umursamıyor gibi davran ama kendince yöntemlerini uygula ona çaktırmadanolumunekankayizsmile
sagolasın canım yatıcam sımdı sıze bakayım bı dedım ...su iç bol bol...rejimide hemen bırak.....dikkat et kendine yat bugğn...geçmiş olsuna.s.
ı
ayselim canım haklısında nerdeyse infertiliteye giriyoruz normalde 6 7 ay da saglıklı birinin olması lazım eger olmuyosa zaten 1 sene sonrada infertilite diyolar adına biz o sınırı çoktan aştık demekki bi problem var
edutum doktor isimlerini göndermiştim sabah önce ki sayfalarda vardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?