- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #10.621
clarita.. sıkma canını.. herşey yoluna girecektir... daha önce bahsettimmi bilmiyorum.. bir arkadaşım sürekli düşük yapıyordu... 5 tane düşüğü var... birisi down sendromluydu... bir sürü dr a gitti.. araştırdıldı birşey çıkmadı.. yaşı geldi 40lara... şu an 2 aylık nur topu gibi bir kızı var... =))) istedi azmetti ve oldu sonunda...
senin durumun çok daha iyi.. en azından bir kızın var..allah onu bağışlasın.. 2. evladıda geciktirmeden versin.. sağlıklı sıhhatli inş.. tek tüple hamile kalınıyor sonuçta... zaten normalde tek yumurtan oluyor ve tek tüpde döleniyor... o şanslı yumurta açık tüpüne girerse hamile kalabilirsin.. kaldı ki daha önce kalmıştın bir sorunun yok....
rabbim gönlüne göre versin canım.... üzme hiç kendini....
clarita, gyshnky+, gultun, lapaci, BebisKoM88, edut ne kadan kalabalıkyız:)
ee hoşgellddiiinnnnn a.s.
arayı açma artık... maşallaahh iyi gördüm seni..
toparlanmışsın, sapasağlamsın guclubacismile
ne olsun işte aynı düşe kalka yoal devam... sen nasılsın asıl? neler yapıyorsun? tekrar çalışmalara başladınız mı? kaydirigubbakcemile
gayecım nasılsın?
şekerim bu az halimiz.Bugün nedense kızlar kayıplardalar. Bu ekip zaten demirbaş olanlar
ayy evet bende okudum bu haberi ve lanet ettim... Birde Tıp mezunuymuş.Doktorların yüzkarası.
çok sukur cok ıyıyım tatlım .calışmalar devam edıyo tatlım bakalım 19temmuz yenı tarıhım vermıştım zaten.evlılık yıldonumuzmuzde ınsallah guzel bı hedıye alırız.
çok sukur cok ıyıyım tatlım .calışmalar devam edıyo tatlım bakalım 19temmuz yenı tarıhım vermıştım zaten.evlılık yıldonumuzmuzde ınsallah guzel bı hedıye alırız.
ay ben o olaydan çok tırsıyorum.çünkü bazılarında sancı karın ağrısı şeklinde oluyormuş ve tuvaleti geldi sanıyormuş.Allah korusun
Canım çok şükür iyiyim.sıcaklar ve iştahsızlık dışında bir sıkıntı yok...
ayy inşşaallhhh canım yyaaaa.... rabbim gönlünüze göre versin... hediyelerin en güzelini bağışlasın sizlere :Saruboceq:
ay ben o olaydan çok tırsıyorum.çünkü bazılarında sancı karın ağrısı şeklinde oluyormuş ve tuvaleti geldi sanıyormuş.Allah korusun
aman sebin yaaa.. keşke o kadar az ağrı ile atlatsak şu doğumları =)) ben razıyımmm =)))))
bilinen en güçlü ağrı doğum ağrısıymış eyvahedigeldismile
inş. sıkı çalışın kaydirigubbakcemile3
ay anacım burası bir sıcak bir sıcak odam sauna gibi.gidip patrona desem ben eve gdiyorum odam sauna gibi bana sauna yasak diye ne der acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?