Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

amin canım inşallah sizleri özlemişim yazdıklarınızla kendime geliyorum moral 0 dı şimdi kendimi çok iyi hissediyorum rabbim sizlerinde bütün dileklerinizi gerçekleştirir inşallah hepimizin evlatlrı hayırlı sağlıklı olurlar inşallah

çok sukur cok ıyıyım tatlım .calışmalar devam edıyo tatlım bakalım 19temmuz yenı tarıhım vermıştım zaten.evlılık yıldonumuzmuzde ınsallah guzel bı hedıye alırız.

çok sukur cok ıyıyım tatlım .calışmalar devam edıyo tatlım bakalım 19temmuz yenı tarıhım vermıştım zaten.evlılık yıldonumuzmuzde ınsallah guzel bı hedıye alırız.

ayy inşşaallhhh canım yyaaaa.... rabbim gönlünüze göre versin... hediyelerin en güzelini bağışlasın sizlere :Saruboceq:

ayselcim resimlerine baktım masallah baya buyumuş karnın rabbım nazarlardan korusun

ay ben o olaydan çok tırsıyorum.çünkü bazılarında sancı karın ağrısı şeklinde oluyormuş ve tuvaleti geldi sanıyormuş.Allah korusun

aman sebin yaaa.. keşke o kadar az ağrı ile atlatsak şu doğumları =)) ben razıyımmm =)))))
bilinen en güçlü ağrı doğum ağrısıymış eyvahedigeldismile

ay ben o olaydan çok tırsıyorum.çünkü bazılarında sancı karın ağrısı şeklinde oluyormuş ve tuvaleti geldi sanıyormuş.Allah korusun

bende çok korkuyordum kızıma doğuma gideceğim gece sancılarım vardı hep küvetin içine girdim ortaokul arkadaşımı annesi tuvalette doğurmuş birde yaşlılardan duyuyorum telaştan sifona basanlar oluyormuş ay çok kötü kimse yaşamasın

ay anacım burası bir sıcak bir sıcak odam sauna gibi.gidip patrona desem ben eve gdiyorum odam sauna gibi bana sauna yasak diye ne der acaba?

aman sebin yaaa.. keşke o kadar az ağrı ile atlatsak şu doğumları =)) ben razıyımmm =)))))
bilinen en güçlü ağrı doğum ağrısıymış eyvahedigeldismile

böbrek sancısı doğum sancısından daha beter diye duymuştum Allah korusun.walla ekimde arkadaşım doğum yapmıştı.sancılandım hastaneye gittim 2 saat sonra kucağımdaydı çok kolay oldu dedi.darısı hepimizin başına :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…