Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

ayy lorkeciğim inş. buay hamiş kalırsın tatlımmmm:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

aysel haklı edutum bırak doktora gidince doktor ona deyince kafasına dankkkk etcek nasıl olsa şimdilik azıcık rahat bırak

kızdım zaten...aman salladım..cumartesi belli olacak işte hem adetim gelecek hemde kocam doktora gitmiş olacak.....

hadi bakalım güzel haberlerle gel de rüyamı boşa çıkarma lmaz:

o kadın dogumun k sından bile anlamıyor ki kendini çok iyi biliyor tanıyor kendinde de bi sorun yok zaten
o benden daha çok stresli neden olmuyor diye

Canım benim yaaa çok geçmiş olsun tatlımmm
bugn iyice dinlenmeye çalış canım benim kendini yoracak hiçbirşey yapma tatlımm
ve kendini üşütme tatlımm:1hug:
sagol canım ya hıc bı ıs yapmayı dusunmuom zaten ...
sagolsun esım kahvaltıyı yataga kadar getırdı yazık cok korkmus agladı falan :gitme:
ben de uzuldum kendıme dıkkat etmıyom adamı da uzuyorum

Lorke cim tekrar gecmis olsun canim.

saolasın canım yaa...
sende endıselenme canım ya bence sabırla bekle haftaya gıt doktoruna garantı olsun
bısey hıssetmen sart degıl rahat bır hamılelık gecırıyosunudru belkı de
ayy lorkeciğim inş. buay hamiş kalırsın tatlımmmm:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

ınsallah canım bakalım bende merak edıom nası olack
esımın testını de ertelesek mı dıom nede olsa ben bu ılacı ıctım artık olursa olur
kotu cıkarsa canımızı sıkmasın bosuna kafa rahat deneyelım bu ay

LORKEMMMM
ya biz beraber gitmiyomuyduk sen kaçıncı denemeden sonra klomene bşladın ki

selam kızllarrr
lapacı gelddiiii opuyorumnanaktan
lorkeciimm..canım çook geçmiş olsun... dikkat et kendinee.... allahtan eşin evdeyken olmuş ya yalnız olsaydın? allah korusun..... bir an önce iyileşirsin inş...

lapacı hoşgeldiiii

hadi bakalım güzel haberlerle gel de rüyamı boşa çıkarma lmaz:
hadı bakalım cıkarsa bıde ruyan artık korkulur senden aklinialirimsmile
LORKEMMMM
ya biz beraber gitmiyomuyduk sen kaçıncı denemeden sonra klomene bşladın ki

ya ben hazıranda ılacı bıraktım dedım doktora o da klomen yazdı 9 ay oldu dıye ...
aslında hazıranda ılacı bıraktım ama bız yıne de ekıme kadar korunduk ekım de basladık duzenlı calısmlara :hulya:
saolasın canım ...evet bende korktum ıyıkı yalnız degıldım ya cok sukur

kvrck o zaman bildiğim kadarıyla sen kür uygulamadın
ilk sayfada ki kürleri uygulasan
mesela regl sonrası adaçayı içmeyi unutma
sonra eşine arı sütü pal bolen karışımı uygulat bafo faydasını görmüştü

ayselim
eşimin sperm sonuçları süper 85milyon spermi var
ve hareketlilik ve morfoloji %95
yani adam ceketini atsa hamile bırakır
ben sadece bal tarçın çrek otunu 1 ay kullandım ve adet düzenimi alt üst etti
bi daha da kullanmadım

vaayy bbee..sonuçlara baakk sengözlerimebaksanab
allahın takdiri kıvırcıkım yaa... %3 - 5 morfolojiyle hamiel kalabilende var %90 morfolojiyle kalamayanda...
inş rabbim sana tez zamanda verir bir minicik kalp...

o zaman senin regl bitti mi bitei kaç gün oldu söyle bakalım tatlım?

o zaman ceketle deneyin...........ıyyyyyyyy çok kötü espriydi ama dayanamadım kvrckım:))))))) olumunekankayizsmile

vaayy bbee..sonuçlara baakk sengözlerimebaksanab
allahın takdiri kıvırcıkım yaa... %3 - 5 morfolojiyle hamiel kalabilende var %90 morfolojiyle kalamayanda...
inş rabbim sana tez zamanda verir bir minicik kalp...
işte tatlım bende ondan korkuyorum eşimin sonuçları süper bende yumurtladıgımı hissediyorum adetlerim düzenli hormonlar süper kist falan yok rahim temiz rahim duvarı saglıklı yumoşlar yeterli büyüklükte bunlara ragmen olmuyorsa demekki tüplerde bi tıkanıklık var ya da başka bi sorun 9. denememiz olucakmış takvime baktım şimdi bu normal degil

o zaman senin regl bitti mi bitei kaç gün oldu söyle bakalım tatlım?

bugün 8.gün canım

o zaman ceketle deneyin...........ıyyyyyyyy çok kötü espriydi ama dayanamadım kvrckım:))))))) olumunekankayizsmile

ewet çok kötü bi espriydi ama inan gülmekten alamadım kendimi :roflol: :roflol: hoşuma gitti kız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…