- 28 Nisan 2008
- 7.846
- 6
- 681
- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #10.981
bugun esımın dgunu bende opucukle kutlladım sadece malum evımızde degılız
o da dıo gıdınce evımızde kutlama yaparız meyvelı bı pasta ısterım dıo
dondugumuzde tam gunum bellı olacak aslında keske kutlamasını mujdeyle yapabılsem ama
tam gunum yanı test yapsam cıkmayabılır
günaydın miilletttttt... güzel bir hafta diliyorruummm..........
bugün benim hemeroid tavan yaptı... oturamıyorum. o yüzden dr dan rapor alıp eve gidicem.... yarın görüşürüz inş..
ayy pınar doğum yapmıışşşşşşşşş...
:dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:
ararım öğlene doğru pınarı...
darısı diğer tüm hamişlerimizin baaşıınnanaaaaa :teytey:
günaydın kızlarrrrrrrr
ben bugün gidiyorum
hani nerelerdesiniz gelinde azıcık konuşalım çok öslüycem sizi kaydirigubbakcemile5
canım inş. güzel haberi verirsin eşine aslında en güzel hediye sensin öyle değil mi:asigim:
geçmiş olsun canım bugün eve git dinlen bakalım
kendinede bebişe de iyi bak tatlım
günaydın canım
sınav nasıl geçti?
herkese günaydın fıstıklarrrrrr
ben cumartesi pınarı aradım ama müsait değildi galiba görüşemedik
daha sonra o beni aradı bende patronla görüşme yapıyordum bende bakamadım tlf na
yani görüşemedik kızlar
günaydın miilletttttt... güzel bir hafta diliyorruummm..........
bugün benim hemeroid tavan yaptı... oturamıyorum. o yüzden dr dan rapor alıp eve gidicem.... yarın görüşürüz inş..
ayy pınar doğum yapmıışşşşşşşşş...
:dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:
ararım öğlene doğru pınarı...
darısı diğer tüm hamişlerimizin baaşıınnanaaaaa :teytey:
günaydın kızlarrrrrrrr
ben bugün gidiyorum
hani nerelerdesiniz gelinde azıcık konuşalım çok öslüycem sizi kaydirigubbakcemile5
günaydıın gızlarrrr
günaydın bittecim nasılsın =)))
iyiyim canım pınar doğum yapmış darısı sana inşallah
Günaydın kızlaaarrr... Herkes biyerlere kaçtı sanırım...
Lapacı canım ızdırabını anlıyorum.Çok geçmiş olsun.Evde dinlenmenin tadını çıkar.
Supreme şekerim senin fıstıkta pek beklemeyecek gibi inşallah sağlıkla kucağına almak nasip olur.
Aysel'im sen,ben edut ve lorke kalıyoruz galiba bir süre için topicte :))
Kıvırcığım bol bol dinlen canım.kafandaki tüm stresi sıkıntıyı denizlere,kumlara bırakıp gel.
Edut'cum canım nasıl geçti haftasonu? domatesler ne durumda? ben cumartesi akşamı senin domatesleri gördüm rüyamda kaydirigubbakcemile3 ne alakaysa...
Lorke canım eşinin doğumgünüymüş eve dönünce kutlayacağım demişsin.İnşallah çift çizgili bir hediye vermek nasip olur... Tam adet gününde çıkabilir eğer tam zamanında döllenmişse yada kan testi yaparsın direkt kesin sonuç olur.Benim tedavi olmasına rağmen tam gününde çıkmıştı.
Bugün de benim evlilik yıldönümüm kızlar... Bugün işe geç geldim.Evde banyo yaptım sonra saçıma fön çektirdim ve işe geldim.Bakalım akşama ne yapacağız.Henüz bir plan yok.
gayecim nice yıllara canım yıl yıl çoğalarak kocaman bir aile olursunuz inşallah......................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?