Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

artık bir annemiz var....inşallah sünnetini düğününüde yaparız birlikte...pınara benden de selam söleyin kuzularrrr:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:.............hihoyyythihoyyythihoyyyt

:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
hoşgeldinnnnnnnnn topiğimizin abisiiiiiiiiiiii
çok güzel bişe ya aalahım hepimize nasip etsin inşallah................

günaydın kızlarrrrrrrr
ben bugün gidiyorum
hani nerelerdesiniz gelinde azıcık konuşalım çok öslüycem sizi kaydirigubbakcemile5

canım inş. güzel haberi verirsin eşine aslında en güzel hediye sensin öyle değil mi:asigim:

geçmiş olsun canım bugün eve git dinlen bakalım
kendinede bebişe de iyi bak tatlım

günaydın kızlarrrrrrrr
ben bugün gidiyorum
hani nerelerdesiniz gelinde azıcık konuşalım çok öslüycem sizi kaydirigubbakcemile5

günaydın canım
sınav nasıl geçti?

herkese günaydın fıstıklarrrrrr

ben cumartesi pınarı aradım ama müsait değildi galiba görüşemedik
daha sonra o beni aradı bende patronla görüşme yapıyordum bende bakamadım tlf na
yani görüşemedik kızlar

ben cumartesi pınarı aradım ama müsait değildi galiba görüşemedik
daha sonra o beni aradı bende patronla görüşme yapıyordum bende bakamadım tlf na
yani görüşemedik kızlar

bugün gidicem annemlerin yanına tatil yapıp gelicem 1 hafta
sınav fena degildi ya hayırlısı olsun bakalım

pınar biraz toparlansın gelir buraya bebegin resimlerinide getiriropuyorumnanaktan

günaydın kızlar =))) canım ya çabucacık iyileşirsin inş illet oldu bu hemeroid ya:Saruboceq:

Günaydın kızlaaarrr... Herkes biyerlere kaçtı sanırım...
Lapacı canım ızdırabını anlıyorum.Çok geçmiş olsun.Evde dinlenmenin tadını çıkar.
Supreme şekerim senin fıstıkta pek beklemeyecek gibi inşallah sağlıkla kucağına almak nasip olur.
Aysel'im sen,ben edut ve lorke kalıyoruz galiba bir süre için topicte :))
Kıvırcığım bol bol dinlen canım.kafandaki tüm stresi sıkıntıyı denizlere,kumlara bırakıp gel.
Edut'cum canım nasıl geçti haftasonu? domatesler ne durumda? ben cumartesi akşamı senin domatesleri gördüm rüyamda kaydirigubbakcemile3 ne alakaysa...
Lorke canım eşinin doğumgünüymüş eve dönünce kutlayacağım demişsin.İnşallah çift çizgili bir hediye vermek nasip olur... Tam adet gününde çıkabilir eğer tam zamanında döllenmişse yada kan testi yaparsın direkt kesin sonuç olur.Benim tedavi olmasına rağmen tam gününde çıkmıştı.

Bugün de benim evlilik yıldönümüm kızlar... Bugün işe geç geldim.Evde banyo yaptım sonra saçıma fön çektirdim ve işe geldim.Bakalım akşama ne yapacağız.Henüz bir plan yok.

gayecim nice yıllara canım yıl yıl çoğalarak kocaman bir aile olursunuz inşallah......................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…