- 15 Haziran 2009
- 6.999
- 57
- 158
- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #11.001
gayeciğim evlilik yılddönümünüz kutlu olsun
nice mutlu yıllara canımm
Günaydın kızlaaarrr... Herkes biyerlere kaçtı sanırım...
Lapacı canım ızdırabını anlıyorum.Çok geçmiş olsun.Evde dinlenmenin tadını çıkar.
Supreme şekerim senin fıstıkta pek beklemeyecek gibi inşallah sağlıkla kucağına almak nasip olur.
Aysel'im sen,ben edut ve lorke kalıyoruz galiba bir süre için topicte :))
Kıvırcığım bol bol dinlen canım.kafandaki tüm stresi sıkıntıyı denizlere,kumlara bırakıp gel.
Edut'cum canım nasıl geçti haftasonu? domatesler ne durumda? ben cumartesi akşamı senin domatesleri gördüm rüyamda kaydirigubbakcemile3 ne alakaysa...
Lorke canım eşinin doğumgünüymüş eve dönünce kutlayacağım demişsin.İnşallah çift çizgili bir hediye vermek nasip olur... Tam adet gününde çıkabilir eğer tam zamanında döllenmişse yada kan testi yaparsın direkt kesin sonuç olur.Benim tedavi olmasına rağmen tam gününde çıkmıştı.
Bugün de benim evlilik yıldönümüm kızlar... Bugün işe geç geldim.Evde banyo yaptım sonra saçıma fön çektirdim ve işe geldim.Bakalım akşama ne yapacağız.Henüz bir plan yok.
Teşekkür ederim Aysel'im... Hala inanılır gibi değil ,Evlilik yıldönümümüzde bu sefer 3 kişiyiz :))
Amiiiinnn canım cümlemiz için geçerli bu Amin dileğim.4kışı olucagınız zamanlarda gelır ınsallaahhhhh aminnnn:sm_cool::kedi:
kızlar nasılsınız bakalım
bende ayaklarım ıcın sabah orotpredıye gıttım esımle
rontgen ıstedı bende 5 gunum var adetıme deyınce kan verın oyle cekelım dedıler
malum bu ay az calıstık ama ne olur ne olmaz verdık bakalım
4 te bellı olacakmıs
ıcım de hıc bı hıs yok ama hayırlısı
ona gore rontgen cektırıcem ayaklarımda kı sorunu anlayacagız bakalım
gayee evlılık yıldonumunuz kutlu olsun...
cok duramıcam kızlar sımdı cıkıcaz bowlıng oynamaya gıdıoz ordan hastaneye
kızlar nasılsınız bakalım
bende ayaklarım ıcın sabah orotpredıye gıttım esımle
rontgen ıstedı bende 5 gunum var adetıme deyınce kan verın oyle cekelım dedıler
malum bu ay az calıstık ama ne olur ne olmaz verdık bakalım
4 te bellı olacakmıs
ıcım de hıc bı hıs yok ama hayırlısı
ona gore rontgen cektırıcem ayaklarımda kı sorunu anlayacagız bakalım
hade bakalımmm kızzzzzzzz valla ben geçen ay ne zaman çalıştımızı bile bilmiyom bellimi olur haberrr verrrrrrrrrrrrrrr...............
Edaaa şaka maka valla hafta oldun bende 8+3teyim.Rabbim inşallah doğum yapacağımız günleri de gösterir.
Lorkee den haber var mı şekerler?
bende merak ettim sonucu
edutum nasılsın canım?
yarın iyi olucam inşallah...norolojiye gittim beyin mr istedi. birde kan tahlili ama 1 ay sonra çıkacak neredyse...bende gitmişken hormon testimi veridim, bu hafta sonuda rahim filmi çektiricem...aslında mrı da özelde çektireceğim eşim beklemek istemedi o yüzden rahim filmini hastanede çektireyim bari bir sürü masraf dedim ama o canım yansın istemiyor.... 29 una rahim filmi için gün verdiler...bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?