Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

daha nice nice senelere berber olursunuz ınsallah tatlım

kızlar nasılsınız bakalım
bende ayaklarım ıcın sabah orotpredıye gıttım esımle
rontgen ıstedı bende 5 gunum var adetıme deyınce kan verın oyle cekelım dedıler
malum bu ay az calıstık ama ne olur ne olmaz verdık bakalım
4 te bellı olacakmıs
ıcım de hıc bı hıs yok ama hayırlısı
ona gore rontgen cektırıcem ayaklarımda kı sorunu anlayacagız bakalım

gayee evlılık yıldonumunuz kutlu olsun...
cok duramıcam kızlar sımdı cıkıcaz bowlıng oynamaya gıdıoz ordan hastaneye

4kışı olucagınız zamanlarda gelır ınsallaahhhhh aminnnn:sm_cool::kedi:
Amiiiinnn canım cümlemiz için geçerli bu Amin dileğim.

gayee evlılık yıldonumunuz kutlu olsun...
cok duramıcam kızlar sımdı cıkıcaz bowlıng oynamaya gıdıoz ordan hastaneye

Canım benim zaten hiç ümitsiz olduğun zamanda oluyor hep bu bebiş. :) Bir bakmışız saat 5'te güzel haberle gelmişsin.İnşallah :Saruboceq:

hade bakalımmm kızzzzzzzz valla ben geçen ay ne zaman çalıştımızı bile bilmiyom bellimi olur haberrr verrrrrrrrrrrrrrr...............

bende merak ettim sonucu
edutum nasılsın canım?

yarın iyi olucam inşallah...norolojiye gittim beyin mr istedi. birde kan tahlili ama 1 ay sonra çıkacak neredyse...bende gitmişken hormon testimi veridim, bu hafta sonuda rahim filmi çektiricem...aslında mrı da özelde çektireceğim eşim beklemek istemedi o yüzden rahim filmini hastanede çektireyim bari bir sürü masraf dedim ama o canım yansın istemiyor.... 29 una rahim filmi için gün verdiler...bakalım

Canım benim kusura bakma geç cevap verdim... İnşallah hayırlı sonuçlar alırsın canım tahlillerinden. HSG'ye de önyargılı gitme sakın.Çok rahat,çok iyi geçeceğini düşünerek git.Çünkü gerçekten o kadar stres yapılacak bir olay değil.
İnşallah hsg'den sonra hamiş haberini de tez zamanda alacağımıza inanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…