Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

Yaaa Lorkeeeee nerdesin şekerim? bekliyorum ama hiç ses yok senden.

kızlar yaa guzel sonuc olsa arada derede de olsa gırer mujdeyı verır kacardım ama
malesef negatıf cıktı sonra rontgen vs derken hastane ısı uzaadı topuk dıkenı olmusum tabanlık aldık

hastane sonrası pazar alsıverısı var yarın koye pıknıge gıdıcez vs
valla uzulmedım desem yalan olur
ınsan ne de olsa bı umıtlenıo yıne de
bıraz agladım
esım de kızdı ya bu ay dogru durust gorusemedık bıle gayet normal sıkma canını dıyee

ama ben dıom ya normal 28 gunde oluyodum ya su adet sokturucuye kdr
suan 22 . gunum ama
dun resmen uzayan akıntı yenı geldı ve ben her ay 16 gunde gorrurdum
acaba dedım gec mı yumurtladım kı
o yuzden ben kan sonucuna falan bakmıom kardesım
belkıde dun yumurtaldım dımı Allah ın ısı bellı mı olur
regl gorene kdr umıtsızlık yok calısmaya devam ınsallah :hooray:

:lepi::lepi::lepi: iste buu lorkemm umutsuzluk yokkaydirigubbakcemile5bende bu ay oyle dusundum okadar uzulmedim taki regl gelene kadar .hatta dusundukce regl gununu sasirtiyoruz kendimizz .
bol calismalar lorkemm allah dualarimizi kabulö etsinn:Saruboceq::Saruboceq:

ah be lorkem bende perşembe beklemiştim senin gibi tomografi çektireceğim diye verdim kan o kadar eminken eşim bile umutlanmıştı....allah sağlık versin de...bende yarın mr a giricem...

ah be lorkem bende perşembe beklemiştim senin gibi tomografi çektireceğim diye verdim kan o kadar eminken eşim bile umutlanmıştı....allah sağlık versin de...bende yarın mr a giricem...

canım sen bı hallet bakalım bu ıslerını ınsallah guzel sonuclar cıkar ...
once saglıklı olmamız onemlı nabalım sonra varsa nasıbımızde anne olmak elbet olur dua edıyoruz hep hayırlı zamanda hayırlı evlat dıye

günaydın kıssllaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr opuyorumnanaktan
ben dün pınarla konuştum... 3.900 doğmuş paşa.... normal olmuş ama epey zorlamış :sinifsinif:
hem yaştan hemde bebeğin iri oluşundan dedi pınar.... ama bebek doğunca herşeyi unutmuş =))) hamilelik dönemini billeeeee......
allah hepimize nasip etsin o mutluluğu inş...

lorkkeemmm... :lepi: bravo tatlım sana... adet olana kadar ne olacağı hiç belli olmazzz..... bekle bakalım... inş güzel haberi verirsin.. olmazsa da durmak yok yola devaaammmm

gnaydın kızlarrrr..........
lorkem bravo kız sana yılmak yok çalışmalara devam son hızla......
edutcum sende korkma hsg den ben özelde olmadım insan korkuyo ister istemez ama o kadsrda korkulacak bişi değilmiş diyosun çıkınca hiç adet günlerinde şiddetli bir sancı girmezmi kasıklarına işte öle bişi buda belki biraz daha fazla biranlık bişe ama..............
lapacımm daısı sana canım allahım bir avazda kurtrsın senide pınarla konusursan bendende selam söle canım........

Günaydın kızlar ... herkese güzel bir gün diliyorum.

Canım Lorke'm benim. işte bu! Gerçekten doğru düşünmüşsün çünkü söktürücüden itibaren regl tarihinde değişim oluyor ve bünye birden afallıyor.Haliyle yumurtalama günün de kaymış olabilir.Kaldı ki sağlıklı ve düzenli adet gören ve yumurtlayan kişilerde bile yumurtlama gününün şaşması çok normal. Sıcaklar,stres,hormon değişimleri v.s. bunların hepsi birer faktör.Kaldı ki sen söktürücü içerek zaten hormonlarda bir oynama yaptın.O nedenle şu gün bugün diye hesap yapmadan çalışmalara devaaaaammmm

Canım benim inşallah çok kolay geçecek hsg'de ve mr'ından da güzel sonuçlar gelecek.Rabbim öncelikle sizlere ve eşlerinize sağlık versin.
Bak sana diyorum HSG'yi çekildikten sonra 2 ay içinde çalışmaları da iyi yaparsan senden güzel haber bekliyorum.

Hey maaşallah paşamıza... 3,900 süper bi kilo.Pınar annemiz iyi bakmış yeğenimize.Şimdi Pınar'ın en mutlu en heyecanlı günleri.Rabbim bu forumlarda türlü türlü dertlerle uğraşıp bebeklerini bekleyen tüm çiftlere hayırlı zamanlarda nasip etsin inşallah bu güzel hisleri.
3,900 ile normal doğum çok zor ve acılı olmuştur muhtemelen (eğer epidural almadıysa) ama sonuç ortaya çıınca muhtemelen Pınar'ın dediği gibi herşey geride kalmıştır.Allah tüm minik kuzularımızı anneleriyle babalarıyla büyütsün inşallah.

Günaydın Eda'cım... Nasıl gidiyor hamilelik? :)

saolasın canım....
hepimizin başına diyorum.. inşallah hepimiz bu anı yaşarızzzz....:Saruboceq:

Merhabalar fıstıklar
nasılsınız?
Lorkemm okudum canım sonucu bence çok erkendi zaten inş. Bu ay kırmızılar gelmeyecek tatlım
lapaci sen nasıl oldun canım?
Pınarla ben konuşamadım bir türlü birbirimizin müsait anını bulamadık
eda edut sizler nasılsınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…