Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

tahlil sonuçlarım:
elisa tetkikleri
hbsag negatif 0,586
anti hbs < 2
anti hcv negatif 0,0001
anti hıv negatif 0,200
cmv ıgs negatif 0,350
cmv ıgg 212,7
rubella ıgg 83,37
rubella ıgm negatif 0,282

hormon ve tümör belirteçleri
tsh 3,69
serbest T3 2,66
serbest T4 2,15
FSH 7,22
LH 3,70
E2 32,37
toxolazma ıgm negatif 0,237
toxoplazma ıgg <0,130

Edut'um değerlerini benimkiler ile kontrol et istersen diye kendi değerlerimi buldum :)

Serbest T3 3,12 1,8 - 4,2 arası normal sınırlar
Serbest T4 1,14 0,71 - 1,85 arası normal sınırlar
TSH 1,44 0,3 - 5,4 arası normal değerler
FSH 6,15 2,8 - 11,3 arası
E2 74,42 20 - 189 arası
LH 5,39 1,1 - 11,6 arası

Benim değerler böyleydi ve doktorum gayet iyi değerlerin demişti...
Şimdi bakıyorum seninkilere ve hemen hemen yakın değerlerimiz. Bence sorun yok gibi hormonlarda.

galiba bir tek fsh ın lh ımdan yüksek diye çatlamıyor dimi

galiba bir tek fsh ın lh ımdan yüksek diye çatlamıyor dimi

Canım yumurtanın çatlamasına etki eden hormon progesteron diye biliyorum.çünkü çatlayıp çatlamadığını onun değerinden anlıyorlar... FSH yumurta rezervlerini gösteriyor diye biliyorum.

özledim sizi..mr çekildim yarın belli olavak..hafta sonu rahim filmim var...baş rolünde oynayacağım....

özledim sizi..mr çekildim yarın belli olavak..hafta sonu rahim filmim var...baş rolünde oynayacağım....

hehe ızleyelım tatlım senı satat kacta cıkıcan:) bak rahım fılmınde benım gıbı sakın yarıda bırakma cokta abartılcak bışıy deıl benım cnm cok azcıkta oyuzden cnm yandı.ama gercekten okadarda can yakjan bışıy deıl

yok kuzum ben zaten araşttırdım istanbulda yeni tarz cihazla çeken bir yere gidicem...onlarla ayarlayınca içim rahat...üniversite zaten 29 unda vermişti...gerek yok dedi eşim zaten korkuyordun...ecomarda çektiricem allah kısmet ederse

anladım cnm ya .gayeye de yazdım agzımın tadı yok bı tuhaf

ıyıyım tatlım sen naıslsın tek bı sorunum var sabahtanberı yedıgımden hıc tat almıyorum agzımın ıcınde san kı demır kokusuna benzer bı koku tuhaf ya

Ayy hadi inşallah bu aklıma gelen şeydendir :dance: . Gebelerdeki ilk belirtiler arasında ağızda metal tadı alma da var :))

valla nasıl olayım edut'um... uykum var.çok sıcak. üstümdeki herşeyi çıkartıp çıplak gezmek istiyorum... yada üstümden sürekli serin sular aksın istiyorum.... yanıyoruuuuummmm

ben mr çektirmeye gittim ölüyorum sandım...allah sıcakta ve dışarda çalışana yardım etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…