- 28 Nisan 2008
- 7.846
- 6
- 681
- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #11.041
Edut'um değerlerini benimkiler ile kontrol et istersen diye kendi değerlerimi buldum :)
Serbest T3 3,12 1,8 - 4,2 arası normal sınırlar
Serbest T4 1,14 0,71 - 1,85 arası normal sınırlar
TSH 1,44 0,3 - 5,4 arası normal değerler
FSH 6,15 2,8 - 11,3 arası
E2 74,42 20 - 189 arası
LH 5,39 1,1 - 11,6 arası
Benim değerler böyleydi ve doktorum gayet iyi değerlerin demişti...
Şimdi bakıyorum seninkilere ve hemen hemen yakın değerlerimiz. Bence sorun yok gibi hormonlarda.
galiba bir tek fsh ın lh ımdan yüksek diye çatlamıyor dimi
kuzularr hoşgeldiniz
günaydın şekerkızım nasılsın?
kuzularr hoşgeldiniz
özledim sizi..mr çekildim yarın belli olavak..hafta sonu rahim filmim var...baş rolünde oynayacağım....
hehe ızleyelım tatlım senı satat kacta cıkıcan:) bak rahım fılmınde benım gıbı sakın yarıda bırakma cokta abartılcak bışıy deıl benım cnm cok azcıkta oyuzden cnm yandı.ama gercekten okadarda can yakjan bışıy deıl
yok kuzum ben zaten araşttırdım istanbulda yeni tarz cihazla çeken bir yere gidicem...onlarla ayarlayınca içim rahat...üniversite zaten 29 unda vermişti...gerek yok dedi eşim zaten korkuyordun...ecomarda çektiricem allah kısmet ederse
ıyıyım tatlım sen naıslsın tek bı sorunum var sabahtanberı yedıgımden hıc tat almıyorum agzımın ıcınde san kı demır kokusuna benzer bı koku tuhaf ya
gayeeeee....kuzummmmmm nasılsın bakem sennnn
Ayy hadi inşallah bu aklıma gelen şeydendir :dance: . Gebelerdeki ilk belirtiler arasında ağızda metal tadı alma da var :))
valla nasıl olayım edut'um... uykum var.çok sıcak. üstümdeki herşeyi çıkartıp çıplak gezmek istiyorum... yada üstümden sürekli serin sular aksın istiyorum.... yanıyoruuuuummmm
hadiyaaa ay inşallah cnm ya ama daha 6gunum var
hadi inşallah....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?