Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

bak canım sana diyim kimse değişmez...eşinde olsa değişmez...doğal olarak sen bebek yapacaksan bunu düşün....eşinle konuşman lazım başka şansın yok..Allah yardımcın olsun

konuşuyoruz ne yapayım kavga mı edeyim bağırayım mı ne yapmamı istiyorsun diyorum..konuş söyle diyorum ya da bırak bunu ben yapayım diyorum bana izin vermiyor kendi de yapmıyor onlara konuşmak boş diyor anlamazlar diyor..O da bende yorulduk ama kendi hayatım olsun istiyorum..yani ben cicim aylarımı yaşayamadım sağolsunlar alesi yüzünden..Daha yeni yeni çok sık gidiş geliş yok öyle rahatız..eşim destek olmasa zaten mümkün değil evliliğimizin devam etmesi Allah razı olsun yardımcı oluyor ama ben zorlanıyorum yine de..Kayınvalidem laf sokmadan duramaz gülerek herşeyi söyler bende onun gibi yaptım birkaç kere ondan sonra azalmaya başladı..

tek çocukda değilmişki neden böyle yapıyor kaynanan bide biri huysuz olsa diğer huylu olur karşı tarafın ama sende ikiside huysuz inşallah zamanla bu çirkin huylarından vazgeçerlerde sende rahat edersin canım sabır herşeyin ilacıdır

elbette ki bu böyle..Mesela kayınpederim gelir dolabımı açar ne durumdasınız der sağol babacım iyiyiz deriz istediğin bişey var ise yapayım derim..Ama kayınvalidem ben evde yokken yedek anahtar ile girer ise pek de iyi niyetli olduğunu düşünemem doğrusu..Yedek anahtarı aldım yukardan..Şİmdi ha bire anahtar yok yukarı koy diyorlar ama koymak istemiyorum..Kadın duramıyor ki yerinde..

aminnnnnnnnnnnnnn inş. mübarek günlerde dualar ediyorum..Yoruldum ama artık..Arada zoraki bir saygı var sadece..kendileri yaptılar..Kayınbiraderim bile yenge Allah sabır versin diyor benim annem hep ben ben diyen biri düşünmez karşısında ki üzülür mü ister mi benim dediğim olacak der dedi evlendiğimde o bina da oturmak istemiyorum dedi huzur bırakmaz insanda sen çok iyi dayanıyorsun dedi daha ne diyebilirim ki

kuzu bak yeni evlisin...ve assınlar surat katlan çünkü eşin arada kaldıkça siz yıpranırsınız...eşini seviyorsan dediklerine evet de ama ikinizin kararını yap bırak assınlar surat...onlarlada öyle sık sık gelip gitme, çok şey paylaşma saygıda kusur etme ama sırnaşık olmasın ilişkiniz...

şimdilerde böyle yapmaya çalışıyorum elimden geldiğince ama katlanmak zor iş arıyorum bulsam rahatlayacağım evde olunca ister istemez düşünüyorsunuz..Olmuyor buranın insanları da tuhaf cidden alışmak da zorlanıyorum ben hiç bir zaman insanlar ne der die yaşamadım ama bunlar da sanki sadece bu yüzden yaşıyorlar..Biraz gösteriş meraklısıdır kayınvalidem bende tam tersi..Evde konuşmuyor benimle bir yere gidiyoruz birlikte bana eli ile tatlı yediriyor..E bende buna gelemiyorum kızıyorum sinirleniyorum sonra da komik bir durum die gülüyorum ama o an deli oluyorum

İlginiz için teşekkür ederim kızlar şimdi çok daha iyiyim..Allah razı olsun..Bazı şeyleri aileniz ile paylaşamıyorsunuz..Ben kk da ki ailem ile paylaştımm..Teşekkür Ederim..Bugün test alsam iyi oalcak gibi görünüyor =))

ay kuzum...neyse boşver olmuş artık olan....bebişi gördün on a sevin sen

ayselım
haklısın valla sınırlenmekte
o suyun cok ıgrenc oldugunu duydum
bıde bosuna ıcmek can sıkmıstır bu sıcakta emınım
neyse sen sınırlenınce oglunda ne oluyo der bak
yapacak bısye yok olmus artık
hersyın yolunda olmaısna sevındım hadı bakalım

aman kızınca gel buraya....hele şimdi sen git test yapta bizimde bacaklarımız uyuştu sana halay çekelim....hayırlıysa tabi

puffff çok geçmiş olsun :bbo: bizim insanımız böyle işte geriler klava:klava:klava:

aman kızınca gel buraya....hele şimdi sen git test yapta bizimde bacaklarımız uyuştu sana halay çekelim....hayırlıysa tabi

Canım çok teşekkür ederimmmm insan gerçekten rahatlıyor =))) olur olur öğleden sonra çıkıp alırım

:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

çok cazgırmış kaynanan canım neyse boşver onu bunu sen kendine bak testi al yap bakalım ne çıkacak halay çekmeyi özledik

Bak canım madem artık evlenmişsin ve belkide bir bebek sahibi olacaksın bunu oturup eşinle mantıklı bir şekilde onu kırmadan konuşmak ve durumu bir netliğe kavuşturmak gerekli... Sen kayınvalidene ne kadar cevap verirsen o kadar edepsiz ve kötü gelin ilan edilirsin...Bu konuda aradaki dengeyi sağlamak tamamen eşine düşüyor... Tabii ki ailesini kırmamalı onlarla senin yerin ayrı fakat seni de ezdirmemeli.. O seni bu şekilde kabul ettiyse ailesinin seni değiştirmesine izin vermemeli.
Ama tabi bize söylemesi kolay... Bu durum ne kadar icraata geçer bilemem...

canım ya neyse bidaha yaptırıcaksın atık, takma ya heryerde var öyle tipler malesef :umursamaz:

inanın bazen eşime de bişey diyemiyorum çünkü ailesi laftan sözden anlayan insanlar değiller..Nişanlı iken kıyafet yüzünden babası ile kavga etmişlerdi..Bana çok karışıyorlar die.. 1 ay sonra yine laf söylemeye başladı evlendim hala karışıyor usandık artık..

Hande nasılsın canım?
dün sana yazmıştım belki görmemişsindir tekrar yazıyorum
keçiboynuzu pekmezi bebeğin gelişiminde çok etkiliymiş
her sabah 1 çay kaşığı yada tatlı kaşığı ye
bebişin çabuk gelişir tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…