- 10 Kasım 2006
- 6.246
- 1.616
- 373
- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #11.381
bak canım sana diyim kimse değişmez...eşinde olsa değişmez...doğal olarak sen bebek yapacaksan bunu düşün....eşinle konuşman lazım başka şansın yok..Allah yardımcın olsun
çok güzel diyorsunuz da benim sözüm yapıldı antalya da oturuyorduk bir gece kaldılar ve biz kayınvalidem ile aynı yatakta sarılarak yattık o kadar mükemmeldi benim en çok zoruma giden de bu başta mükemmeldi ama evlendik bir anda herşey değişti büyü bozuldu oğlundan dolayı kıskançlıkları çok oldu ama madenm bu kadar zorlanacaktı evlendirmeyecekti biricik oğlunu..Eşimin kardeşi askerde ve biz en başından beri mükemmel anlaşıyoruz..Arada kuşak farkı da var kültür farkı da var..Benden 23 yıllık hayatımı unutmamı herşeyi silmemi ve onların düşündüğü gibi yaşamamı istiyorlar onların kültüründe yaşamamı elbette değişeceğim ama bir anda kalıptan kalıba giremem ki kimse yapamaz bunu
kvrckm da dogu dıyor zaten ınsanlar bıseyı yaparken ıyı nıyetlı yapıyorsa bu batmaz ınsana
mudahale edebılırler vs ama uslupları cok onemlı gaye de demıs farklıyız ama anlayıslılar dıye
sanırım ıyı ıletısımde bıtıyor hersey
ama ıletısım kuramıyorsan bırbırnı dınlemeyı anlamayı bılmıyorsan saygı da kusur sevgıde eksıklık varsa ıs zor
tek çocukda değilmişki neden böyle yapıyor kaynanan bide biri huysuz olsa diğer huylu olur karşı tarafın ama sende ikiside huysuz inşallah zamanla bu çirkin huylarından vazgeçerlerde sende rahat edersin canım sabır herşeyin ilacıdır
evet çok haklısınız..Eşim çok düşkün cidden ama Çok ŞÜkürler Rabbime benim üzerime çok gelmiyor..söylediklerine tamam de ama bizim istediğimiz olsun diyor kırılmasınlar die ama bende bunu yapamıyorum çünkü yapmadığında suratları değişiyor durduk yere surat yapıyor katlanamıyorum..Onu da anlıyorum nihayeti annesi ama bende eşiyim sonuçta..Çok seviyorum herşeyimle çok seviyorum ama ailesi yüzünden çok sorun yaşıyoruz..Yıpranıyoruz..:bbo::bbo:
kuzu bak yeni evlisin...ve assınlar surat katlan çünkü eşin arada kaldıkça siz yıpranırsınız...eşini seviyorsan dediklerine evet de ama ikinizin kararını yap bırak assınlar surat...onlarlada öyle sık sık gelip gitme, çok şey paylaşma saygıda kusur etme ama sırnaşık olmasın ilişkiniz...
merhabalar kızlar ben geldim
off biraz sinirli geldim
dün dr kontrolüm vardı herşey yolunda ve güzel dedi 713 gr olmuş oğluşum
dr umuz ayak şişmeleri için farklı birşey öneremedi doğuma kadar bu şşekilde idare etmeye çalış dedi
sabah yaptırmam için testler verdi
idrar kültürü için test örneği verdim
sonra kan aldılar iki tüpe
şekerli su verip seker yüklemesi yapacaz dediler
bende kahvaltı yapmadığım için sordum suyu gösterip aç tok farkeder mi diye
kız farketmez dedi
sonra eşimle hem birşeyler yedim hem suyu içtim 1 saat sonra kan vermeye gittim kan alırken söyledim
hemşire demez mi hayır yemeyecektiniz
ben size sordum dedi
ilk kan öncesi için cevap verdim dedi
elimde su varken sordum ama ben size dedim
neyse sonuçta o iğrenç suyu boşuna içmiş oldum
tekrar şeker yüklemesi yapılacak
çok sinirlendim
İlginiz için teşekkür ederim kızlar şimdi çok daha iyiyim..Allah razı olsun..Bazı şeyleri aileniz ile paylaşamıyorsunuz..Ben kk da ki ailem ile paylaştımm..Teşekkür Ederim..Bugün test alsam iyi oalcak gibi görünüyor =))
off biraz sinirli geldim
dr umuz ayak şişmeleri için farklı birşey öneremedi doğuma kadar bu şşekilde idare etmeye çalış dedi
kız farketmez dedi
sonra eşimle hem birşeyler yedim hem suyu içtim 1 saat sonra kan vermeye gittim kan alırken söyledim
ben size sordum dedi
çok sinirlendim
aman kızınca gel buraya....hele şimdi sen git test yapta bizimde bacaklarımız uyuştu sana halay çekelim....hayırlıysa tabi
şimdilerde böyle yapmaya çalışıyorum elimden geldiğince ama katlanmak zor iş arıyorum bulsam rahatlayacağım evde olunca ister istemez düşünüyorsunuz..Olmuyor buranın insanları da tuhaf cidden alışmak da zorlanıyorum ben hiç bir zaman insanlar ne der die yaşamadım ama bunlar da sanki sadece bu yüzden yaşıyorlar..Biraz gösteriş meraklısıdır kayınvalidem bende tam tersi..Evde konuşmuyor benimle bir yere gidiyoruz birlikte bana eli ile tatlı yediriyor..E bende buna gelemiyorum kızıyorum sinirleniyorum sonra da komik bir durum die gülüyorum ama o an deli oluyorum
çok cazgırmış kaynanan canım neyse boşver onu bunu sen kendine bak testi al yap bakalım ne çıkacak halay çekmeyi özledik
off biraz sinirli geldim
kız farketmez dedi
ben size sordum dedi
çok sinirlendim
Bak canım madem artık evlenmişsin ve belkide bir bebek sahibi olacaksın bunu oturup eşinle mantıklı bir şekilde onu kırmadan konuşmak ve durumu bir netliğe kavuşturmak gerekli... Sen kayınvalidene ne kadar cevap verirsen o kadar edepsiz ve kötü gelin ilan edilirsin...Bu konuda aradaki dengeyi sağlamak tamamen eşine düşüyor... Tabii ki ailesini kırmamalı onlarla senin yerin ayrı fakat seni de ezdirmemeli.. O seni bu şekilde kabul ettiyse ailesinin seni değiştirmesine izin vermemeli.
Ama tabi bize söylemesi kolay... Bu durum ne kadar icraata geçer bilemem...
tünaydın =)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?