- 14 Ocak 2010
- 6.697
- 2
- 156
- 43
- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #11.401
tunaydın bugun de geldınız cok sukur
nasılsın hande
Hande nasılsın canım?
dün sana yazmıştım belki görmemişsindir tekrar yazıyorum
keçiboynuzu pekmezi bebeğin gelişiminde çok etkiliymiş
her sabah 1 çay kaşığı yada tatlı kaşığı ye
bebişin çabuk gelişir tatlım
tünaydın supreme hoşgeldin canım
Aysel'im canım gözün aydın oğluşunu görmüşsün... Maaşallah 700gr'ı da geçmiş... Şekerli su konusunda bir talihsizlik olmuş...Sabah sabah hemşire de yanlış anladı herhalde... Vardır herşeyde bir hayır... Laf aramızda ben o verdikleri suyu sevmiştim kaydirigubbakcemile3 Herkes iğrenç buluyor ama benim hoşuma gitmişti :)
merhabalar kızlar ben geldim
off biraz sinirli geldim
dün dr kontrolüm vardı herşey yolunda ve güzel dedi 713 gr olmuş oğluşum
dr umuz ayak şişmeleri için farklı birşey öneremedi doğuma kadar bu şşekilde idare etmeye çalış dedi
sabah yaptırmam için testler verdi
idrar kültürü için test örneği verdim
sonra kan aldılar iki tüpe
şekerli su verip seker yüklemesi yapacaz dediler
bende kahvaltı yapmadığım için sordum suyu gösterip aç tok farkeder mi diye
kız farketmez dedi
sonra eşimle hem birşeyler yedim hem suyu içtim 1 saat sonra kan vermeye gittim kan alırken söyledim
hemşire demez mi hayır yemeyecektiniz
ben size sordum dedi
ilk kan öncesi için cevap verdim dedi
elimde su varken sordum ama ben size dedim
neyse sonuçta o iğrenç suyu boşuna içmiş oldum
tekrar şeker yüklemesi yapılacak
çok sinirlendim
Aysel'im canım gözün aydın oğluşunu görmüşsün... Maaşallah 700gr'ı da geçmiş... Şekerli su konusunda bir talihsizlik olmuş...Sabah sabah hemşire de yanlış anladı herhalde... Vardır herşeyde bir hayır... Laf aramızda ben o verdikleri suyu sevmiştim kaydirigubbakcemile3 Herkes iğrenç buluyor ama benim hoşuma gitmişti :)
ayy ya belim ve bel cevrem cok agrıyo
ya reglım gelecek az kaldı
yada dun falan zorladım kendımı bıraz
hoşgeldin canım senin çok az kalmış yaa maşallahcnm hoşbulduk nasılsınnhihoyyyt
canım sen redbull da sevıyorsundru o zaman bı kac keer ıctım ama accaaaıp sekerlı geldıAysel'im canım gözün aydın oğluşunu görmüşsün... Maaşallah 700gr'ı da geçmiş... Şekerli su konusunda bir talihsizlik olmuş...Sabah sabah hemşire de yanlış anladı herhalde... Vardır herşeyde bir hayır... Laf aramızda ben o verdikleri suyu sevmiştim kaydirigubbakcemile3 Herkes iğrenç buluyor ama benim hoşuma gitmişti :)
kaydirigubbakcemile3 iyilik saglık canım hamdolsun evet bende hergün oh çok şükür atlattık diyorum, kasılmalar oluyo ama gece daha çok. Ya bide hep insanlar gece gidiyo ya doğuma banada sanki gece gidicem gibi geliyo =))) sen nasılsın, test yapman için erken dimi. nasıl hissediyosun kendini ?
cnm hoşbulduk nasılsınnhihoyyyt
handeee..hoşgeldiinnn..... prenses nasıllll?? yanılmıyosam geçmişte okumuştum dr 3 haftan kaldı demiş.. öylemiydi?
canım sen redbull da sevıyorsundru o zaman bı kac keer ıctım ama accaaaıp sekerlı geldı
kafamçokkarıştı
canım ya normal hesaptan 4 gun gectı reglım
ama gec yumurtlama hesabıma gore yumurtlama sonra 8. gundeyım daha
valla dun ıdrar testı yaoptım tabıkı cıkmadı ama kan ıcın cesaretım yok
bı cuma olsun bakalım hele
ıkıde bı goguslerıme bakıom sızlama yok ama afederrsın ucları bı degısık mesela bırının ucunun sadece alt tarfında sıslık var :1shok:
evet canım ya ben pko luyum ya geç yumurtlama olmuş bende bu yüzden 1hafta geriden geliyoruz ama doktor yok onun önemi dedi jfk daki doç.dr utku bey. baktı ultrasonla hamileliğin bitmiş dedi 3haftan kalmış ama bebek çok küçük kalmış dedi, akannehir ay demezmi çarşı pazar gezmek yok yatıcaksın gel seni buraya yatıralımbilmiyorumkismile ben zaten gezmiyorumki dedim ama ikna olmadı tabi. şimdi minik kızımı büyütmeye çalışıyorum evde soluma yatarak
valla ole deme nerden bulup gırmıs toz aanlamıom karsıma 3 tane bına dıkıyolar maalesefya evde yoktun kirlenmemiştir ev niye yoruyosun kendini bukadarlmaz: yavaş yap bari, olsun sen yinede tedbirini al geldiyse minik:Saruboceq:
evet canım ya ben pko luyum ya geç yumurtlama olmuş bende bu yüzden 1hafta geriden geliyoruz ama doktor yok onun önemi dedi jfk daki doç.dr utku bey. baktı ultrasonla hamileliğin bitmiş dedi 3haftan kalmış ama bebek çok küçük kalmış dedi, akannehir ay demezmi çarşı pazar gezmek yok yatıcaksın gel seni buraya yatıralımbilmiyorumkismile ben zaten gezmiyorumki dedim ama ikna olmadı tabi. şimdi minik kızımı büyütmeye çalışıyorum evde soluma yatarak
hoşgeldin canım senin çok az kalmış yaa maşallah
sebinden hbr yok buara ne yaptı acaba onunda yakın gunu ikiniz varsınız sırada hadi hayırlısıyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?