Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

Aysel'im canım gözün aydın oğluşunu görmüşsün... Maaşallah 700gr'ı da geçmiş... Şekerli su konusunda bir talihsizlik olmuş...Sabah sabah hemşire de yanlış anladı herhalde... Vardır herşeyde bir hayır... Laf aramızda ben o verdikleri suyu sevmiştim kaydirigubbakcemile3 Herkes iğrenç buluyor ama benim hoşuma gitmişti :)

tunaydın bugun de geldınız cok sukur
nasılsın hande

kaydirigubbakcemile3 iyilik saglık canım hamdolsun evet bende hergün oh çok şükür atlattık diyorum, kasılmalar oluyo ama gece daha çok. Ya bide hep insanlar gece gidiyo ya doğuma banada sanki gece gidicem gibi geliyo =))) sen nasılsın, test yapman için erken dimi. nasıl hissediyosun kendini ?

canım benim okudum dün, evde keçiboynuzu pekmezi yokki üzüm pekmezi var tahinle karıştırıp yiyorumda. onuda deniyim saolasın valla. zaten yemediğim şey kalmadı :bbo: bide hareket etmiyorum bebek beslensin diye, hızla kilo almaya başladım bilmiyorumkismile. senin minişin hareketleri nasıl?

ya içine limon falan sıkıyolar bazen kafamçokkarıştı benimkine sıkmışlardı çok tatlı kuşum yaaa insan bayılcak gibi oluyo

ayselim...
gözün aydın canımm... miniş kocaman olmuş maşaallaaahhhhhhh
şeker yüklemesi için en az 10 saatlik açlık gerekir... akşamdan itibaren su dahi içmemelisin.. sabahda içmemelisin.. açlık kan şekerini ölçüp eğer normal ise şeker yüklemesi yapmalılar... şeker yüklemesi içinde bir kez kan vereceksin.. suyu içip 1 saat sonra tekrar vereceksin.. ondan sonra hemen yemeğe sarılcaksın =))))))
ben toplamda 4 kez falan yaptırdım o illeti... ailede şeker var.. anne teyze.. bendede risk var... gebelikte çok dikkat etmem gerek o yüzden.. ama şükür bişi çıkmadı..
bak bu arada ben yine seminere gittim.... orda dr dediki şişmeler için... sadece tuzu değil karbonhidrat ve tatlıyı da kesmek gerekmiş.. tuzu zaten kesiceksin.. bol suyunuda içeceksin.. geçmiyorsa ilaçlar var biraz rahatlatır ama yinede şişlik olur dedi....

canım sen redbull da sevıyorsundru o zaman bı kac keer ıctım ama accaaaıp sekerlı geldı
kafamçokkarıştı

canım ya normal hesaptan 4 gun gectı reglım
ama gec yumurtlama hesabıma gore yumurtlama sonra 8. gundeyım daha
valla dun ıdrar testı yaoptım tabıkı cıkmadı ama kan ıcın cesaretım yok
bı cuma olsun bakalım hele
ıkıde bı goguslerıme bakıom sızlama yok ama afederrsın ucları bı degısık mesela bırının ucunun sadece alt tarfında sıslık var :1shok:

handeee..hoşgeldiinnn..... prenses nasıllll?? yanılmıyosam geçmişte okumuştum dr 3 haftan kaldı demiş.. öylemiydi?

evet canım ya ben pko luyum ya geç yumurtlama olmuş bende bu yüzden 1hafta geriden geliyoruz ama doktor yok onun önemi dedi jfk daki doç.dr utku bey. baktı ultrasonla hamileliğin bitmiş dedi 3haftan kalmış ama bebek çok küçük kalmış dedi, akannehir ay demezmi çarşı pazar gezmek yok yatıcaksın gel seni buraya yatıralımbilmiyorumkismile ben zaten gezmiyorumki dedim ama ikna olmadı tabi. şimdi minik kızımı büyütmeye çalışıyorum evde soluma yatarak

gaye linada verdikleri şerbet guzelmiş çünkü ablamda mine hnma gidiodu ve asla fazla şekerli şeyleri içemez ama bu gazoz gibiydi limonlu guzeldi kolayca içtim dedi

lorkecim önce şunu söyliyim hep diyolar ya herkeste farklı belirtiler oluyo klasik olucak biraz ama galiba gerçekten öyle, ama benimde ilk belirtilerim gögüsümün ucundaki o tuhaflıktı ya bi tuhaf duruyodu sert degil ucu ama sanki ucu çıkmış gibi ay anlatamadım ya. bide ben çoookkk sıcaklıyodum e bide 57gün sora ögrendiğimiz için düzensiz adetten dolayı.ya ide kaşınıyodum komik amakafamçokkarıştı.. sen benim dediklerimi çok takma ama o gögüs ucu biçok arkadasta oldu sanırım sızı falan degil ama görüntüsü bi tuhaftı ya

ben yemeğe çıkıyorum canlarım gelince görüşürüz aifyet olsun sizlere

bende 2 hafta gerideyim =) pko yüzünden.. ama maşallah bebeğimin gelişimi güzel... şimdiden 2 kg olmuş sıpam
kaç kilo şu an senin miniş? son zamanlar çok fazla büyüyorlar 1 haftada bile çok farkediyor...

ya evde yoktun kirlenmemiştir ev niye yoruyosun kendini bukadar lmaz: yavaş yap bari, olsun sen yinede tedbirini al geldiyse minik:Saruboceq:
valla ole deme nerden bulup gırmıs toz aanlamıom karsıma 3 tane bına dıkıyolar maalesef
bıde dun ıkı cam sıldım bugun yagmur yagıyor ıyımı
neyse aman yagsın sevıom yagmuru hem serınledık azıcık
bugun utu var bolca maalesef -tatlicadiarzu-

canım yat yat sen bosver yapma hıcbısey
tabırı tam yerınde yan gel yat :lepi:

hoşgeldin canım senin çok az kalmış yaa maşallah

sebinden hbr yok buara ne yaptı acaba onunda yakın gunu ikiniz varsınız sırada hadi hayırlısıyla

oy oy seninde maşallahın var kız nezaman oldu bukadar. Evt az kaldı keyfini çıkarim diyorum ama birazda sıkıldım dogrusu gelse saglıkla diyorum bilmiyorumkismile hele bide kıyafetlerine bakınca içim gidiyo.. Sebin geçen gün burdaydı aramızda 1-2 hafta var galiba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…