Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

hayatım haklısında bi doktorunla konuşsaydın kist falan olmasın allah korusun en azından tedaviye başlardın biran önce
hem bebek varsada kan testiyle anlaşılır halayımızı çekerdik

canım soylekı benım bekledıgım regl gunumden daha 5 gun gectı yanı doktorda dıyecek kı 10 gun gecınce gel falan
o yuzden ptesı doktora gıtmeyı dusunuyorum gelmezse 9. gun olacak
hem tahmın ettıgım yumurtlama gununden de 15 gun gecmıs olacak
hersey daha ıyı bellı olur sanırım
azıcık dha sabredıcem yanı
yoksa bende en cok kıst den korkuyorum :1ninca:

amin amin inş. Kolay değil elbette..AmA onun bir vakti zamanı vardır muhakkak eşimin halası 40-45 yaşında doğum yaptı tedavi çin herşeylerini satmışlar en son kendinden olmuş ve bunu 4-5 aylık iken fark etmiş çünkü bebek beklemiyormuş artık umudu bitmiş..ama şimdi tosun gibi bir furkanı var )

sabret lorkem...sabrın sonu selamet.. inş güzel haberini alıcaz kuzum yaaaa....

12. olacak lorkem ya tam 12. deneme sonucu olacak

bak eşimin dayısının eşi doğm yaptı...işleri çok kötüydü kadın hamileliği boyunca çok stresliydi... kızının 2 yaşına kadar saçı çıkmadı çıksada döküldü ki bazı yerleri kel kaldı remen tövbe yarabbim saç kıran gibiydi şimdi düzeldi ama benim düğünümde bile erkek sanıyorlardı kızı....çok stresli sinirli bir bebekti ki anneside kötü yetiştirmeye devam edince şimdi tövbe ama huysuz bir kızı var...ve cidden kız doğduğundan beri böyle...

Allah'ım korusun canım iyi şeyler düşün..Hem kist inş. olmaz ama ilaç da eritilebiliyor..Hatta soğan suyu ile kızlar aklınızda bulunsun olur ya çevrenizde kisti olanlar var ise soğanı kaynatıp suyunu içinyorsunuz kuzen de 1 ayda 1,5 cm küçültmüştü..

canım oyle deme lutfen yaaa
hayal etmeden gerceklere ulasamayız bılıyorsun
umıtsızlık yooook
valla bak edut gelır sacına fön ceker :mymeka: lapacı da pesınden oklavayla kosar klava:

hakketten kuzu....artı bana bak 32 yaşındayım ve hem bende hem eşimde sorun ben ne yapayım.... bırakmayacağız hayatı....ol diyince olacak ama biz çabalıycağız...malesef budurÇok üzgünüm çoook

canım oyle deme lutfen yaaa
hayal etmeden gerceklere ulasamayız bılıyorsun
umıtsızlık yooook
valla bak edut gelır sacına fön ceker :mymeka: lapacı da pesınden oklavayla kosar klava:

ne doktor var ne tedavi var ne de başka bişey uffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
yapılcak hiçbirşey yok adaçayı içe içe içim dışım adaçayı oldu :sinifsinif:

ayyy :sinifsinif::sinifsinif: Rabbim esirgesin... Rabbim kolaylık versin canım valla dediğim gibi beni huzursuz etmelerine izin vermemeyi düşünüyorum inş. eşim de benim ilk heyecanım olduğunu anlar ve bana destek olur..Babası çok karışıyor annesi desen dili durmuyor laf sokuyor gerekirse bende onlar gibi ( hiç ama hiç istemem ) olmak zorunda kalırım..Şimdiye kadar karışmayın burnunuzu bişeye de sokmayın demedim ama bebeğim için sağlığımız için bunu yaparım..

MERHABA FISTIKLARRRRR
nasılsınız?
bende nihayet kazasız belasız şeker yükleme testini atlatıp işyerine geldimsempatiksalakcinni

taçsız prenses tebrik ederim canım artık hamilesin ve seni farklı duygular bekliyor umarım bebişin hayatına güzellikler getirir eski olumsuzlukları silinir gider inş.

edutum bende lorke ve lapaciye katılıyorum canım hastaneye kadar annenle gidersiniz
ama nedenini farklı bir sebepten uydurverirsin

bu arada tosun paşanın resmine baktım çok tatlı maaşallah yerim ben onu yaa

hakketten kuzu....artı bana bak 32 yaşındayım ve hem bende hem eşimde sorun ben ne yapayım.... bırakmayacağız hayatı....ol diyince olacak ama biz çabalıycağız...malesef budurÇok üzgünüm çoook
hayatım sorunun ne oldugunu biliyosun bu süper bişey işte
tüp bebek yapıcaksınız bitecek belkide kendiliğinden olacak
kimse inanmıyo ama inanın sorunsuz beklemek kötü olan çünkü sorunu bilmiyosun
bu yüzden de senelerce bekleyebilirsin tedavide olamazsın yani elinde seçenek yok

çok teşekkür ederimm canım opuyorumnanaktan amin inş.

hoşgeldin tatlım sorunsuz halletmene sevindim

danaya bak...o kadar dert ediyorsan sende aşılama denersin olmadı tüp yaparsın sanki size yasakmı deliiiiiikaydirigubbakcemile

canım negatif düşünce psikolojini etkiler psikolojinde vücut yapını etkiler bence düşünme öle senden daha kötü olanlar gelsin aklına öle motive et kendini ben hep öle yapıyorum bizim sorun eşimde ve bende ama hiç oralı olmuyorum şahsen neden olsa Allah ol deyince önüne geçilmeyeceğini bildiğim için rahatım. saldım çayıra mevlam kayıra derler ya öle yapıyom artıkın sende takma tatlım en azından kendi sağlığın ve eşin için

hadi bakalım gözün aydın pınarın bebişini gördünmüüü süperr

ne doktor var ne tedavi var ne de başka bişey uffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
yapılcak hiçbirşey yok adaçayı içe içe içim dışım adaçayı oldu :sinifsinif:

canım ya oyle dusunme bak sorunsuz olabılısın ama sonucta kadere ınanıyorsun
ısyana gıdersın boyle dusunursen
herseyımız tamam olabılır ama Rabbım dılemedıyse yapacak bısey yokkı
belkı de ımtıhann oluyoruz ıste
sen bu kadar ısrarcı olup ah vah etme hep hayırlı zamanda olması ıcın duaet
cook haklısın ama nasıb ıste
beklemkten baska bısey yok elımızden gelen
sen 1 yılı doldurdun suan
esın tekrr test yaptırsın muhakkak hanı o laboratuar da sorun varsa demıstınız ya
sonra da ızın zamanınız vs varsa gıdın ankara ya falan tedavı olun

artı sorunlu bir çiftte aşılamada tutması %10 bile değil tüpte %35 yani normal birinin hamilelik dğerinden az....dem öyle allahın gücüne gider kvrckım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…