- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #11.621
12. olacak lorkem ya tam 12. deneme sonucu olacak
hayatım sorunun ne oldugunu biliyosun bu süper bişey işte
tüp bebek yapıcaksınız bitecek belkide kendiliğinden olacak
kimse inanmıyo ama inanın sorunsuz beklemek kötü olan çünkü sorunu bilmiyosun
bu yüzden de senelerce bekleyebilirsin tedavide olamazsın yani elinde seçenek yok
günaydın =))
hoşgeldiniz handeee ayseeellll....
ayselim sevindim sorunsuz geçmesine... inş sonucunda da bişi çıkmaz... rahatlarsın... başkada test bişi kalmıyo zaten bundan sonrası için...
ÇOK KMTÜYDÜ AMA MECBUR İÇTİM
EŞİM DALGA GEÇTİ BENİMLE
AKŞAM ONA DA İÇERECEM ŞEKERLİ SUsempatiksalakcinni
TATLIYLA ARAM OLMADIĞI İÇİN O SUYU İÇMEK ZOR GELDİ AÇIKÇASI
eşim 1 ay oldugu yerden şehir dışına çıkamaz sonrada ramazan geliyor zaten artık bayramdan sonra gidicekcanım ya oyle dusunme bak sorunsuz olabılısın ama sonucta kadere ınanıyorsun
ısyana gıdersın boyle dusunursen
herseyımız tamam olabılır ama Rabbım dılemedıyse yapacak bısey yokkı
belkı de ımtıhann oluyoruz ıste
sen bu kadar ısrarcı olup ah vah etme hep hayırlı zamanda olması ıcın duaet
cook haklısın ama nasıb ıste
beklemkten baska bısey yok elımızden gelen
sen 1 yılı doldurdun suan
esın tekrr test yaptırsın muhakkak hanı o laboratuar da sorun varsa demıstınız ya
sonra da ızın zamanınız vs varsa gıdın ankara ya falan tedavı olun
yok abi biz salamıyoruz ki en son eşimin iş yerinde sorunlar yaşaması bu konuda beni daha çok üzdü adam çocugu olan kişilere selam bile vermiyomuş hep yalnız mış kıyamıyorum ona :1no2:canım negatif düşünce psikolojini etkiler psikolojinde vücut yapını etkiler bence düşünme öle senden daha kötü olanlar gelsin aklına öle motive et kendini ben hep öle yapıyorum bizim sorun eşimde ve bende ama hiç oralı olmuyorum şahsen neden olsa Allah ol deyince önüne geçilmeyeceğini bildiğim için rahatım. saldım çayıra mevlam kayıra derler ya öle yapıyom artıkın sende takma tatlım en azından kendi sağlığın ve eşin için
danaya bak...o kadar dert ediyorsan sende aşılama denersin olmadı tüp yaparsın sanki size yasakmı deliiiiiikaydirigubbakcemile
gunaydın yineee siizeee olumunekankayizsmile
canım soz gelımı soylenenler hep dogru degıl ıste lapacının dedıgı gıbı demekkı
derler ya ye tatlıyı dogur atlıyı dıye
senın atlı tatlısız gelecek ınsallah
eşim 1 ay oldugu yerden şehir dışına çıkamaz sonrada ramazan geliyor zaten artık bayramdan sonra gidicek
tabi ki kadere inanıyorum ama rabbimde boş boş beklemeyin diyor elinizden geleni yapın
boşa tevekkül etmek dogru degil ki bişey varsa tedavi olmaz lazım
ya korkuyorum çünkü problemi olan insanlar eninde sonunda bebek sahibi oluyor ya aşılamayla ya tüp bebekle
ama insanlar sebepsiz infertiliteden senelerce bebek bekliyor tüp bebek çogunda tutmuyor sebepsiz yere
yok abi biz salamıyoruz ki en son eşimin iş yerinde sorunlar yaşaması bu konuda beni daha çok üzdü adam çocugu olan kişilere selam bile vermiyomuş hep yalnız mış kıyamıyorum ona :1no2:
baş işte bu güzeldi kaç gündür ilk defa güldüm sen çok yaşa emi edutum torunlarının çocuklarınıda gör emi delikafadulden
hoşgeldiniz handeee ayseeellll....
ayselim sevindim sorunsuz geçmesine... inş sonucunda da bişi çıkmaz... rahatlarsın... başkada test bişi kalmıyo zaten bundan sonrası için...
günaydın =))
sana binlerce kez katılıyorumhaklısın kıvırcıkım.. 12 deneme çok fazla.. artık olmaz senin bebeğin..
bak ben ilk denemede hamile kaldım..
ayselde öyle..
gayede....
seninki ise çok uzun sürdü..
sen en iyisi evlat edinme topiclerine bak... tüp bebekde olmaz sizde... kesin bir sorun vardır sizde.. doktora gitmene hiç gerek bile yok...
tamammı canım.. böyle devam et sen.. çok güzel ve doğru bir yoldasın.. destekliyoruz seni bak sonuna kadar...
:tomato:
alsanaalsanasmile
klava:
oklavada yetmezki sana ne yapsm bilmem...
günaydınnnn
kız okuyunca dedim ki noluyo bu lapacıya deli mi ne ne biçim şeyler diyor herhalde hamilelik hormonları başına vurduhaklısın kıvırcıkım.. 12 deneme çok fazla.. artık olmaz senin bebeğin..
bak ben ilk denemede hamile kaldım..
ayselde öyle..
gayede....
seninki ise çok uzun sürdü..
sen en iyisi evlat edinme topiclerine bak... tüp bebekde olmaz sizde... kesin bir sorun vardır sizde.. doktora gitmene hiç gerek bile yok...
tamammı canım.. böyle devam et sen.. çok güzel ve doğru bir yoldasın.. destekliyoruz seni bak sonuna kadar...
:tomato:
alsanaalsanasmile
klava:
oklavada yetmezki sana ne yapsm bilmem...
tamam rabbim beni böyle imtihan ediyor ben bunu inkar etmiyorum ki ama insanoglu işte taştan yapılmış degiliz ki hamileleride kıskanıyorum bebek sahibi olanlarıda hamile haberi almaktanda nefret ediyorum napıyım saklayım mı şimdi bunlarıı kötükedihüso
Rabbim seni böyle imtahan ediyor demek ki böyle düşün..Moral de psikoloji de çok çok önemli..
ayyyyyyyyyy şekerli su mu içirdiler sana sempatiksalakcinni nefret ederimmmmmmmmÇOK KMTÜYDÜ AMA MECBUR İÇTİM
EŞİM DALGA GEÇTİ BENİMLE
AKŞAM ONA DA İÇERECEM ŞEKERLİ SUsempatiksalakcinni
TATLIYLA ARAM OLMADIĞI İÇİN O SUYU İÇMEK ZOR GELDİ AÇIKÇASI
eşim 1 ay oldugu yerden şehir dışına çıkamaz sonrada ramazan geliyor zaten artık bayramdan sonra gidicek
tabi ki kadere inanıyorum ama rabbimde boş boş beklemeyin diyor elinizden geleni yapın
boşa tevekkül etmek dogru degil ki bişey varsa tedavi olmaz lazım
ya korkuyorum çünkü problemi olan insanlar eninde sonunda bebek sahibi oluyor ya aşılamayla ya tüp bebekle
ama insanlar sebepsiz infertiliteden senelerce bebek bekliyor tüp bebek çogunda tutmuyor sebepsiz yere
hadi bakalım hayırlı olsun bebişin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim, hayırlı evlat olsun inş.
nezaman gidiceksin doktora
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?