Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

12. olacak lorkem ya tam 12. deneme sonucu olacak

haklısın kıvırcıkım.. 12 deneme çok fazla.. artık olmaz senin bebeğin..
bak ben ilk denemede hamile kaldım..
ayselde öyle..
gayede....
seninki ise çok uzun sürdü..
sen en iyisi evlat edinme topiclerine bak... tüp bebekde olmaz sizde... kesin bir sorun vardır sizde.. doktora gitmene hiç gerek bile yok...
tamammı canım.. böyle devam et sen.. çok güzel ve doğru bir yoldasın.. destekliyoruz seni bak sonuna kadar...

:tomato:
alsanaalsanasmile
klava:

oklavada yetmezki sana ne yapsm bilmem...

Rabbim seni böyle imtahan ediyor demek ki böyle düşün..Moral de psikoloji de çok çok önemli..

hoşgeldiniz handeee ayseeellll....
ayselim sevindim sorunsuz geçmesine... inş sonucunda da bişi çıkmaz... rahatlarsın... başkada test bişi kalmıyo zaten bundan sonrası için...

ÇOK KMTÜYDÜ AMA MECBUR İÇTİM
EŞİM DALGA GEÇTİ BENİMLE
AKŞAM ONA DA İÇERECEM ŞEKERLİ SUsempatiksalakcinni

TATLIYLA ARAM OLMADIĞI İÇİN O SUYU İÇMEK ZOR GELDİ AÇIKÇASI

ayselim sevindim sorunsuz geçmesine... inş sonucunda da bişi çıkmaz... rahatlarsın... başkada test bişi kalmıyo zaten bundan sonrası için...

hoşbulduk canım =))))
evet ayselim atlattın çokşükür bitti testler hadi hayırlı sonuçlar gelsinolumunekankayizsmile

EŞİM DALGA GEÇTİ BENİMLE

canım soz gelımı soylenenler hep dogru degıl ıste lapacının dedıgı gıbı demekkı

derler ya ye tatlıyı dogur atlıyı dıye
senın atlı tatlısız gelecek ınsallah

eşim 1 ay oldugu yerden şehir dışına çıkamaz sonrada ramazan geliyor zaten artık bayramdan sonra gidicek
tabi ki kadere inanıyorum ama rabbimde boş boş beklemeyin diyor elinizden geleni yapın
boşa tevekkül etmek dogru degil ki bişey varsa tedavi olmaz lazım
ya korkuyorum çünkü problemi olan insanlar eninde sonunda bebek sahibi oluyor ya aşılamayla ya tüp bebekle
ama insanlar sebepsiz infertiliteden senelerce bebek bekliyor tüp bebek çogunda tutmuyor sebepsiz yere

yok abi biz salamıyoruz ki en son eşimin iş yerinde sorunlar yaşaması bu konuda beni daha çok üzdü adam çocugu olan kişilere selam bile vermiyomuş hep yalnız mış kıyamıyorum ona :1no2:
danaya bak...o kadar dert ediyorsan sende aşılama denersin olmadı tüp yaparsın sanki size yasakmı deliiiiiikaydirigubbakcemile

baş işte bu güzeldi kaç gündür ilk defa güldüm sen çok yaşa emi edutum torunlarının çocuklarınıda gör emi delikafadulden

canım soz gelımı soylenenler hep dogru degıl ıste lapacının dedıgı gıbı demekkı

derler ya ye tatlıyı dogur atlıyı dıye
senın atlı tatlısız gelecek ınsallah

bende tatlıyı sevmem.. hamileliğimdede yemedim... o şekerli suyuda aç karınla zor içtim..bööggg.. ama bebeğim erkek =) atlı ama tatlı değil =) ye ekşiyi doğur atlıyı bana uyan cümle =))

kız kvrckım nasılsın karşılaşamadık =(( nasıl geçti tatil

inş. birşey cıkmaz diyorum ama ananem annem teyzem de şeker hastalığı var inş. bende birşey çıkmaz diyorum
artık test kalmamasına da sevindimkaydirigubbakcemile2
canım birşey soracam oğluşun ne zaman dönmüştü karnında
benim ki halen dönmemişti merak ettiğimden soruyorum

günaydın tatlımm

sana binlerce kez katılıyorum
umutsuzluk yok kvrck ım kendini üzüyorsun bizde üzülüyoruz burada
bence artık adım atmaya başlayın
testlere sıfırddan başlayıp yeni bir süreci başlatın derim benim nacizane fikrim

kız okuyunca dedim ki noluyo bu lapacıya deli mi ne ne biçim şeyler diyor herhalde hamilelik hormonları başına vurdu
bu arada inan dün biraz baktım evlat edinme topikine :gitme:

Rabbim seni böyle imtahan ediyor demek ki böyle düşün..Moral de psikoloji de çok çok önemli..
tamam rabbim beni böyle imtihan ediyor ben bunu inkar etmiyorum ki ama insanoglu işte taştan yapılmış degiliz ki hamileleride kıskanıyorum bebek sahibi olanlarıda hamile haberi almaktanda nefret ediyorum napıyım saklayım mı şimdi bunlarıı kötükedihüso

EŞİM DALGA GEÇTİ BENİMLE

ayyyyyyyyyy şekerli su mu içirdiler sana sempatiksalakcinni nefret ederimmmmmmmm

sebepsiz infertilite tanısını sen koydun dimi kendi kendine...
al bi bravo daha sana benden :mymeka:
ya kıvırcık sen adam gibi doktora gidip nedir benim sorunum diye araştırdınmıki kendi kendine üzülüp süzülüyosun canımcım yaaa....
nerden biliyosun sizde sorun olduğunu yada olmadığını? çözümü olduğunu yada olmadığını? hamile kalabileceğini yada kalamayacağını?
bu sorularının yanıtını nerden buldunda kendini saldın böyle sen????

aysel benim miniş 32haftada bile dönmemişti doktor sezeryan dedi, bi hafta sonra tekrar kontrolüm vardı bi baktık dönmüş. döner yani üzülme sakın onun için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…