- 4 Kasım 2009
- 7.754
- 1.551
- 173
- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #11.641
kız hangi hastanede hangi doktorla yaptırcaz testleri allah iyiliğini versin emi bi sperm testini tekrarlıycaktık eşimin 1 ay şehir dışına çıkması yasak o da kaldıinş. birşey cıkmaz diyorum ama ananem annem teyzem de şeker hastalığı var inş. bende birşey çıkmaz diyorum
artık test kalmamasına da sevindimkaydirigubbakcemile2
canım birşey soracam oğluşun ne zaman dönmüştü karnında
benim ki halen dönmemişti merak ettiğimden soruyorum
günaydın tatlımm
sana binlerce kez katılıyorum
umutsuzluk yok kvrck ım kendini üzüyorsun bizde üzülüyoruz burada
bence artık adım atmaya başlayın
testlere sıfırddan başlayıp yeni bir süreci başlatın derim benim nacizane fikrim
mersine gittim 3 gün tatil yaptık sonra ankaraya gittim orda da 2 gün kaldım döndümkız kvrckım nasılsın karşılaşamadık =(( nasıl geçti tatil
canım soz gelımı soylenenler hep dogru degıl ıste lapacının dedıgı gıbı demekkı
derler ya ye tatlıyı dogur atlıyı dıye
senın atlı tatlısız gelecek ınsallah
bende tatlıyı sevmem.. hamileliğimdede yemedim... o şekerli suyuda aç karınla zor içtim..bööggg.. ama bebeğim erkek =) atlı ama tatlı değil =) ye ekşiyi doğur atlıyı bana uyan cümle =))
kız gittikya doktora delüsebepsiz infertilite tanısını sen koydun dimi kendi kendine...
al bi bravo daha sana benden :mymeka:
ya kıvırcık sen adam gibi doktora gidip nedir benim sorunum diye araştırdınmıki kendi kendine üzülüp süzülüyosun canımcım yaaa....
nerden biliyosun sizde sorun olduğunu yada olmadığını? çözümü olduğunu yada olmadığını? hamile kalabileceğini yada kalamayacağını?
bu sorularının yanıtını nerden buldunda kendini saldın böyle sen????
kız okuyunca dedim ki noluyo bu lapacıya deli mi ne ne biçim şeyler diyor herhalde hamilelik hormonları başına vurdu
bu arada inan dün biraz baktım evlat edinme topikine :gitme:
tamam rabbim beni böyle imtihan ediyor ben bunu inkar etmiyorum ki ama insanoglu işte taştan yapılmış degiliz ki hamileleride kıskanıyorum bebek sahibi olanlarıda hamile haberi almaktanda nefret ediyorum napıyım saklayım mı şimdi bunlarıı kötükedihüso
Böyle düşünmene çok üzüldüm..Kuzenim hamile kaldığında bana en son söyledi benim bebeğimin olmama ihtimali bu ay itibari ile % 70 % 80 di..Ve hamile olduğunu söylediğinde ben deli gibi bağırmaya başladım yiğenim olacak bebek geliyor die..Ben sizin kadar uzun dönemler atlatmadım elbette ama ben burda hamile olan arkadaşlarım adına çok sevindim hep ve elimi semaya açıp dualar ettim..Kendime istemedim hiçbir zaman olmayanlara nasip etsin die dualar ettim..Sadece üzüldüm böyle düşünmenize..Paylaştığım için de üzgünüm..
haklısın bizimle burda uzun zaman geçirmedigin için böyle alınıyopsun
biz burda hamile haberi veren arkadaşlarla sevindik
sonra yeri geldi onlara seni kıskanıyorum üzülüyorum siz hamilelikten bahsedince de dedik
ama kimse alınmadı
çünkü biz birbirimizin içini iyi niyetini biliyoruz sen niye alındın ki şimdi durduk yere
kız hangi hastanede hangi doktorla yaptırcaz testleri allah iyiliğini versin emi bi sperm testini tekrarlıycaktık eşimin 1 ay şehir dışına çıkması yasak o da kaldı
bak sende benle aynı fikirdesin 1 sene uzun bir zaman ve infertilite demek
bunun bende farkındayımda yapılacak bişey yok
mersine gittim 3 gün tatil yaptık sonra ankaraya gittim orda da 2 gün kaldım döndüm
güzeldi ya özlemişim evdekileri ama kırmızıları görünce azıcık üzüldüm yalan aslında çok fazla üzüldüm :1no2: 1 sene oluyor ya bu sefer umutluydum ama olmadı yine
sen naptın bebişle aranız nasıl
kız hangi hastanede hangi doktorla yaptırcaz testleri allah iyiliğini versin emi bi sperm testini tekrarlıycaktık eşimin 1 ay şehir dışına çıkması yasak o da kaldı
bak sende benle aynı fikirdesin 1 sene uzun bir zaman ve infertilite demek
bunun bende farkındayımda yapılacak bişey yok
mersine gittim 3 gün tatil yaptık sonra ankaraya gittim orda da 2 gün kaldım döndüm
güzeldi ya özlemişim evdekileri ama kırmızıları görünce azıcık üzüldüm yalan aslında çok fazla üzüldüm :1no2: 1 sene oluyor ya bu sefer umutluydum ama olmadı yine
sen naptın bebişle aranız nasıl
hayal gibi geliyor kreş okul ....
sebepsiz infertilite tanısını sen koydun dimi kendi kendine...
al bi bravo daha sana benden :mymeka:
ya kıvırcık sen adam gibi doktora gidip nedir benim sorunum diye araştırdınmıki kendi kendine üzülüp süzülüyosun canımcım yaaa....
nerden biliyosun sizde sorun olduğunu yada olmadığını? çözümü olduğunu yada olmadığını? hamile kalabileceğini yada kalamayacağını?
bu sorularının yanıtını nerden buldunda kendini saldın böyle sen????
kız gittikya doktora delü
hormon testleri normal
rahim iyi duvar kalınlığı iyiymiş yumoşlarım oluyo hemide 22cm e kadar ulaşıyo
hsg temiz daha nolsun bişey kaldı mı ki
canım seni anlıyorum üzülmen çook normal bide kimse yok orda desarj bile olamıyosun ama ayseliinde dediği gibi bi adım atabilseniz artık, böyle tahlilsiz, kontrolsüz olmuyo, belki aşılama yapılır nebilim yada hormon ilacı verilir belkide eşinde bi problem vardır o tedavi edilir. Ama sen böyle yok yere kendini hırpalıyosun. Sanada yazık günah önce bi kendini topla. bebişte iyi beklemedeyiz biraz küçük kalmış malesef sağlıkla doğsunda toparlar diyorum:Saruboceq:
Belki de yeterince iyi tanımadığımdandır..? Neyse burda olmak güzeldi..Size keyifli sohbetler..Sadece üzüldüğümü belirttim nasıl ki siz düşüncelerinizi saklamıyorsanız bende saklamadım..Hoşçakalın..
niye gidiyorsun ki şimdi sen...bir sürü hamile var bizde kuzum...hatta anne bile var
ewet ewet yaHayır canım seninle aynı fikirde değilim
sen yanlış hatırlamıyorsam test yapılan yerin sonuçları hatalı çıkmıştı
ben onun için dedim
1 ay beklersin tatlım gerekirse 2 ay bekle
sonra gerçekten güvendiğin inandığın bir yerde bu sürece başlarsın
ama ben kesinlikle senin kendinize koyduğunuz teşhise inanmıyorum
ay sorma gayem ya tek problemim o benim evde durdukça boşboş kuruyorum kafamda detaylı düşündükçede insan batıyo çıkış yolu bulamıyorSana şimdi hayal gibi gelsin kıvırcığım sen hala kendini stres denizinde,umutsuzluk denizinde yüzdür... San Ankarada doğum yaparken bende gircem doğumuna ayrıca doktora da fazladan para vercem senin canını iyice yaksın diye... Sonra bu konuşmaları o doğum sırasında hatırla diye.
Benimde 10. korunmasız ayımdı hamile kaldığımda... Senin 12 olmuş... Belki 13 olmayacak yada belki 15-16 olacak.Bunu kimsecikler bilemez Rabbimden başka...
Ama şundan eminim ki İnşallah birbirimizden hiç kopmazsak ve bu topic'i ilerletirsek ileride bebişlerimizin evdeki komikliklerini,hastane maceralarımızı,kreş maceralarımızı paylaşacağız...
Pınar da ümitsizdi hatta bu topicteki herkesten daha ümitsiz bir durumdaydı ama bak bugün oğlunun resimlerine bakıyoruz... Bunları hep birlikte yaşadık...
Hayatta karşına çıkan her durum verdiğin her karar aslında Rabbimin sana önceden biçtiği vakti tamamlıyor...
Senden tek isteğim lütfen artık stres yapma... Bak ne diicem git bi yün al bir çiftte şiş al... Ve bebek yeleği yada patiği yada hangisi senin kolayına gelirse onu örmeye başla !!! Sonrada ördüğün şeyin resmini profiline yükle... Hem gelecek bebişine kendin bişeyler hazırlamış olursun hemde örgü örerken kafandan stresi atarsın.Çünkü örgü gerçekten çok rahatlatıcı birşey...
Bu dönemde inanıyorum ki bebeğin stressiz annesinin göbüşüne geliverecek... Hatta sen belirtileri anlamayacaksın bile kendini örgüne kaptırıp. yerimseniben
:roflol: yaw siz bana bakmayıkn delidir ne yapsa yeridir deyin geçinkuzu kvrckım sağolsun...vahiy yoluyla ve kk dan aldığı uzmaknlık eğitimiyle koydu teşhisini:)))))))) eve bir ultrason cihazı alsa dışarıyada teşhise başlayacak:)))))))
bir kez gittin ama.. biz aylarca doktor kapılarında süründük kıvırcık... yumurtayı tek tek takip ettik.. tamam yumurta büyüyo ama çatlıyomu? hangi gün çatlıyo? o gün ilişki oluyomu? eşinin spermleri kaliteli mi? bi sürü detay var... biz hep verilen ilaçlarla günü gününe yumurtayı takip ettik.. büyüdüğünü çatladığını gördük..verilen saatte ilişkiye girdik... ona ragmen aylarca uğraştık.. bu iş 2x2=4 değil.... herşey olsa bile gebelik olmayabiliyo...
hem gittiğin ay herşey normaldi ama sonraki ay belki değildi.. nerden biliyosun....
yani ne olursa olsuuunnnnn herşey normalde olsa anormalde olsa gebelik olmadıysa gidiceksin doktora çare arıcaksın... yada herşeyden elini eteğini çekip üzülüp durcaksın sürekli
üzülme sen bitanem büyür o karnında büyümez se beraber dogunca büyütürüz tek sen saglıklı olda
bebişimiz saglıklı sıhhatli dogsunda o olur
boşver sen bizi bazen delleniyoruz işte ama geçiyo sonra nazımız size geçiyo ya
hele ben ne naz yaptım size ya ne kahrımı çektiniz
dört duvar arasında dellendikçe sizin başınızı agrıttım opuyorumnanaktan
üzülme sen bitanem büyür o karnında büyümez se beraber dogunca büyütürüz tek sen saglıklı olda
bebişimiz saglıklı sıhhatli dogsunda o olur
boşver sen bizi bazen delleniyoruz işte ama geçiyo sonra nazımız size geçiyo ya
hele ben ne naz yaptım size ya ne kahrımı çektiniz
dört duvar arasında dellendikçe sizin başınızı agrıttım opuyorumnanaktan
çok keyiflisiniz..Dün sizin sayenizde gidebildim eczaneye..Çok da faydalanacağımı düşünüyorum tecribelirizden..Ama ne yazık ki arkadaşımız yanlış anladı..Ben kimsenin huzurunu ya da ortamını bozmak istemem..Sadece üzüldüğümü belirttim hepsi bu idi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?