- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #11.661
çok keyiflisiniz..Dün sizin sayenizde gidebildim eczaneye..Çok da faydalanacağımı düşünüyorum tecribelirizden..Ama ne yazık ki arkadaşımız yanlış anladı..Ben kimsenin huzurunu ya da ortamını bozmak istemem..Sadece üzüldüğümü belirttim hepsi bu idi..
çok keyiflisiniz..Dün sizin sayenizde gidebildim eczaneye..Çok da faydalanacağımı düşünüyorum tecribelirizden..Ama ne yazık ki arkadaşımız yanlış anladı..Ben kimsenin huzurunu ya da ortamını bozmak istemem..Sadece üzüldüğümü belirttim hepsi bu idi..
çok zayıfladım hiçbişey yemek istemiyorumdellenmek yookkkk..... stresine stres katıyosun başkada bişi yapmıyosun... depresyona girebilirsin... hasta olabilirsin.... eşinle aran bozulabilir... bir çok gereksiz sonuç çıkabilir bu stresin sonunda... rahatla biraz...
bi kere kafandan at şu interfiliteyi...
yok öyle birşey...
bunu ancak bir uzman tüm tetkikleri yapıp tanı olarak sana söyleyebilir... geri kalanı hikaye...
senin yapacağın en doğru şey üzülüp eşinide bizide üzeceğine nasıl yapıp edipde düzgün bir merkeze gideriz nasıl tedaviye başlarız diye düşünmen olacak canım...
ya şu berbat yerde senden başka hiç bi hamile kalamayan yok? onlar ne yapıyolar... nereye gidiyolar...
çok zayıfladım hiçbişey yemek istemiyorum
kollarımı bi görseniz hele sırtımı alerji gibi oldu heryerim kırmızı kırmızı
midem agrıyor bunların hepsi stresten oluyor farkındayım da elimden bişey gelmiyor bunalıyorum bütün gün hiç konuşmadan insan yüzü görmeden dört duvar arasında oturmak artık şurdan bi kurtulalımda ne gerekiyor sa yapıcaz
burdaki doktor tutturdu aşılama diye başka bişi demiyor yumurta takibi yap diyoruz gel aşılama yapalım diyo bende gitmek istemiyorum artık ona
sevgili prenses....
senin sevincine ortak olduk... çok sevindik senin için... iyi dilekler diledik...
daha öncede dedim burada hamile de var, annede var, hamile kalmaya çalışanda..... biz en baştan birlikte yola çıktık.. sen olsan arkadaşların tek tek hamile kalıp kimisi de doğum yaparken sen hala uğraşıyosan ne düşünürdün? kendini onun yerine koy... empati yap... sonrada alınma kırılma kimseye darılma tamammı canım....
biz nasıl senin sevincini paylaştıksa onunda üzüntüsünü stresini paylaşıyoruz...
sennide onunda iyi niyetini biliyoruz...
daha fazla uzamasın kapatalım bu konuyu hadi :içelim:
canım kimse yanlış anlamadı o seninle ilgili bişey degildiki genelleme yaptı kendi düşüncesiyle alakalı, bence sende alınma. zaten direk sana söylenmiş bişey yok, işte gebeliğin ilk haftaları böyle oluyo boşyere ağlıyo falan insan olumunekankayizsmile bırakın şimdi bunları emi
aman kuzum bak şimdi bizim sağımız solumuz belli olmaz birgün birimiz moralini bozar ama herkez ona destek olur ....ama kimse kimseye alınma sende alınma canım benim....kvrck ın lafına o zaman bütün hamişler alınmalı.... bak sana ne diycem gaye kızradı eskiden mesela arada hamişlere şimdi kendi hamişşşşş.....ve bak kaldıkça göreceksin bizz burda birlikte ağlar birlikte güleriz...eminim demin herkez pınarın yazdıklarına sevinçten ağladı...emremize bakınca içi ısındı...sen alınma kuzummm biz böyleyiz yaniii ama içimiz dışımız bir...dimi kızlarrr...:teselli:
yok canım beklemye devam sempatiksalakcinnilorkecim gelen giden var mı?
kız belkı yumurta catlamıo belkı esınde prob var belkı de hıc bırı yokkız gittikya doktora delü
hormon testleri normal
rahim iyi duvar kalınlığı iyiymiş yumoşlarım oluyo hemide 22cm e kadar ulaşıyo
hsg temiz daha nolsun bişey kaldı mı ki
Allah ıyılıgını versın emi delikafaduldenkuzu kvrckım sağolsun...vahiy yoluyla ve kk dan aldığı uzmaknlık eğitimiyle koydu teşhisini:)))))))) eve bir ultrason cihazı alsa dışarıyada teşhise başlayacak:)))))))
çok zayıfladım hiçbişey yemek istemiyorum
kollarımı bi görseniz hele sırtımı alerji gibi oldu heryerim kırmızı kırmızı
midem agrıyor bunların hepsi stresten oluyor farkındayım da elimden bişey gelmiyor bunalıyorum bütün gün hiç konuşmadan insan yüzü görmeden dört duvar arasında oturmak artık şurdan bi kurtulalımda ne gerekiyor sa yapıcaz
burdaki doktor tutturdu aşılama diye başka bişi demiyor yumurta takibi yap diyoruz gel aşılama yapalım diyo bende gitmek istemiyorum artık ona
aman boşver o doktoru.. gitme ona zaten.. eksik kalsın aşılaması da...
insan önce bi bakar takip eder.. direkt evlat edinin deseydi bari alsanaalsanasmile
ya kuzum bak kendinde diyosun her yanımda bişiler oldu stresten diye.. iyimi oluyo böyle.. mazoşistmisin sen kendi kendine acı vermekten hoşlanıyosun? rahatla..kafanı boşalt... tatile gittin geldin kafan rahatlar şimdi çok iyi gelir diye düşündüm tam tersi olmuş kuzum yaaa
o biraz zor işte ben bi seccade başladım yapıcam diye bi gözümde burde burda okurken az elime igne batırmadım delikafaduldenyok canım beklemye devam sempatiksalakcinni
kız belkı yumurta catlamıo belkı esınde prob var belkı de hıc bırı yok
ne bılıon valla alemsın kvrckım teshıs tedavı hallettın kafanda hemen kaydirigubbakcemile3
Allah ıyılıgını versın emi delikafadulden
canım bak bıde sebepsız dıyorsun su yaptıgın stres yasadıgın sıkıntı yeter yanı
senın kafan ne zaman rahat olursa bence o zaman pat dıye gelecek bebegın Allah ın ıznıyle
sen hemen gayeyı dınle gıt yun ve sıs al
bende seccade yapıcam oturamadım hala
Bakın sizi çok iyi anlıyorum bende sadece düşüncemi söyledim aranızda çok yeniyim..kim hamile kim değil kim neler yaşadı ne aşamada kaç yaşında hiç hiç bilmiyorum..Ama cidden üzüldüm hamileleri kıskanıyorum demesine ben daha yeni paylaştım sizlerle bunu aileme bile söylemedim hali ile insan biraz kendi üzerine alınabiliyor ve üzülüyor..Dün bana çok destek olduğunuz için paylaşmam gerektiğini düşündüm..Yine söylüyorum aranızda yeniyim ve sizleri tanımıyorum tanımak için burdayım tecrübelerinizden faydalanmak da isterim ama cidden üzüldüm..Rahatsız ettiğimi düşündüm bir an ve keşke paylaşmasa idim dedim kıskanıyorum dediğinde çünkü onu üzdüğümü düşündüm bilmeden de olsa..
öyle ama....artı kız kvrck sen bu 12 ayda bir ara korundunda dimi....danaaaaaa....keserim seniiiiialsanaalsanasmileyok canım beklemye devam sempatiksalakcinni
kız belkı yumurta catlamıo belkı esınde prob var belkı de hıc bırı yok
ne bılıon valla alemsın kvrckım teshıs tedavı hallettın kafanda hemen kaydirigubbakcemile3
Allah ıyılıgını versın emi delikafadulden
canım bak bıde sebepsız dıyorsun su yaptıgın stres yasadıgın sıkıntı yeter yanı
senın kafan ne zaman rahat olursa bence o zaman pat dıye gelecek bebegın Allah ın ıznıyle
sen hemen gayeyı dınle gıt yun ve sıs al
bende seccade yapıcam oturamadım hala
tamam konu kapandı kuzu...ben sana stres yok diyorum sen napıyorsun cıkcıkcık:içelim:
SLM hatunlar
pınar gelmiş yetişemedim ne guzel duygular yaşamış rabbim hepimizede yaşatsın
taçsız persnses tebrikler arkadaşım inşallah bebek herşeyi duzeltecek sağlıkla kucağına al inşallah sormak istediklerin olursa hepimiz yardımcı oluruz
edutcan kıs uydur pembe bi yalan rabbim niyetini bilior nasılsa sırnaşık şey
o biraz zor işte ben bi seccade başladım yapıcam diye bi gözümde burde burda okurken az elime igne batırmadım delikafadulden
KIVIRCIK şekerim bak yeğenin kışın göbeğinde doğacak! zavallı minişim üşümesin... Minişime Kıvırcık teyzesinden bir hırka ör !! Örerkende aklından herşeyi at... Sana Ekim ayının sonuna kadar zaman veriyorum... Zaten o süre içinde senden güzel haber gelecek inşallah yerimseniben
kzıım nası batırıon kı etamın ıgnesısının ucu kut zaten batsa nolcak yoksa etmaın ıgnesı ıle yapmadın mı naniknanik
valla bende buranın basında oturmasam ne ısler yaparım ekımden beriii
hep sızın yuznuzden :dance: :sm_cool:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?