Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

öyle ama....artı kız kvrck sen bu 12 ayda bir ara korundunda dimi....danaaaaaa....keserim seniiiiialsanaalsanasmile
tamam itiraf ediyorum sadecem 1 ay dışarı boşalma yöntemi uyguladık hadi senin hatırın için 11 ay olsun
o zaman bi sonraki ay infertiliteye geçicem :roflol:

illa kışın hamiş yapıcaksın beni dimi sen gelmede ben sana sorucam o zaman
zaten eşimde yanımda olamıycak artıkın

ooo sen benim yaptıgım sakarlıkları bi bilsen hadi be ordan dersin

bende yemek yerken sakarımdır ya ustume ya yere ya masaya ıllakı dokerım
esım de hep dalga gecıo benle

Bişey soracağım benim belim çok ağrıyor neden olabilir sizce 5 haftalık sanırım netten hesapladım bu kadar bel ağrısı oluyor mu kafamçokkarıştı

dun noldu ya
esım ustune yemek sıcrattı sonra arkadaslarının yanına gıdecektı yeemkten sonra bende ustunu degıtırsın dıe gomlek cıkardım sonra tam o cıkarken annem aradı telde konusurken unuttum

sonra eve gelınce tatlı almıs bana posetı tuttum sandı bıraktı bende tutmadım dustu bısey olmadı da nabtın falan dedı
sonra ben gomlegını unutmusuz dedım
o da evet karım benle eskıden daha cok ılgılenırdı falan deddı bole alaycı uslupla
ve ben nabtııım bılıyomusunuz

aglamaya basladım bırden
adam şok oldu :1shok:
nolddduuu valla sakaydı bısey mı var falan dıo sarıldı bana agladım bende bı kac dk

dedım olur bazen ole
takma sen
sonra baktım dolunay varmıs dun

hep bole oluyo bana sıze de olurmu

Bişey soracağım benim belim çok ağrıyor neden olabilir sizce 5 haftalık sanırım netten hesapladım bu kadar bel ağrısı oluyor mu kafamçokkarıştı
bilmiyorum ama duymuştum
hatta ayselin de bel agrısı olmuştu olucak artık böyle şeyler nedeni tatlı ya atlatırsın alışırsın zamanla

bilmiyorum ama duymuştum
hatta ayselin de bel agrısı olmuştu olucak artık böyle şeyler nedeni tatlı ya atlatırsın alışırsın zamanla

çok fena bir ağrı :bbo: teşekkür ederim..Sabah baya zorlandım eşime kahvaltı hazırladım geri yattım yolcu bile edemedim o kadar fena idi hala çok ağrıyor :bbo:

kızlar ben kaçıyorum daha buraya geldim geleli eşimi doyasıya sevemedim malum adet dönemi
gidip bi bıcı bıcı yapıyım süsleneyim akşama azıcık işim varda

bu arada 12 adet dönemidir hep buraya yazdırdım beklenen adet günümü bu sefer hesaplamadım ne zaman adet olucamı ve burayada yazdırmıycam belki bu sefer totemim tutar

Taçsız Prenses şekerim sen burda söylenenlere ne alın nede kırıl... Zamanla tanıyacaksın hepimizi inşallah... Bizim burdaki muhabbetimiz 1 yıla yaklaşıyor... Bu topicin ismi 3-4 kere değişti ama elemanlar hiç değişmedi... İlk sayfada bir listemi var O liste kaç kere yenilendi bilmiyorum ama kişiler hiç değişmedi... Artık resmen farklı şehirlerdeki kardeşler gibi olduk... O listedeki herkes ilk başta hamilelik için çabalayan hatta hiç ümidi olmayan kişilerdi... İlk zamanlar çoğumuzun tedavi nedenleri de henüz belirlenmemişti gün boyu yemek tarifleri konuşurduk...Sonra zamanla doktor maceralarımız başladı ve test sonuçlarını heyecanla bekler olduk... En ümitsizlerimizden Pınar (prayforu) ilk hamişimiz oldu.Ardından sıra sıra hamişlerimiz gelmeye başladı... Hepsinde halaylar çektik,gün oldu test sonuçları negatif çıktı hep birlikte ağladık..Bazen çok umutlu olduk bazen çok umutsuz olduk..Ama yine de birbirimize destek olduk... Umutsuz olana hemen oklavaları çıkardık :)) umutlu olanlarla günleri dakikaları saydık... Birimiz doktora gittiğimizde ondan haber gelene kadar burada hazır vaziyette bekledik hep...
Aramızda hamile kalıp bebeğini kaybedebler oldu... O zamanlarda hep birlikte ağladık... Doktordan kötü haberle geldiğimiz oldu,hep birlikte üzüldük...
Vee zamanla o ilk sayfadaki liste git gide hamişler yönünden uzamaya başladı... İnşallah diğer arkadaşlarımızı da hamileler listesine katıp yola "şen hamişler" olarak devam edeceğiz.
Kıvırcık gibi burada umutsuz cümleler sarfedenlerdendim... Hatta bazen diyordum hamileleri kıskanıyorum hatta bazen öyle bir duruma geliyordum ki markette o hamile gezen kadınlara zarar vermek geliyordu içimden.O derece psikopata bağladığım zamanlar oluyordu.Ve burada da yazıyordum bunları... Ama sağolsunlar kardeşlerim beni hep anlayışla karşıladılar... Hiç biri alınmadı kırılmadı bana... hep destek oldular.Beni kendime getirdiler... Sayelerinde benimde halayım çekildi bu topicte... Çok şükür.
İnanıyorum ki sende bu topic'e geldiğine çok memnun olacaksın ileride... Ve sende alışacaksın bizlerin deli dolu hallerimize.

İnş. inş. hayırlısı ile olur canım

çok fena bir ağrı :bbo: teşekkür ederim..Sabah baya zorlandım eşime kahvaltı hazırladım geri yattım yolcu bile edemedim o kadar fena idi hala çok ağrıyor :bbo:
tutunmaya çalışıyo o şimdi annesi
yat dinlen uzan sık sık fazla ayakta durma hele bi bebişin kalp atışını duy o zaman herşey degişecek şimdilik dinlenmen lazım

yemin ederim orda olsam sana sarılır aglardım olumunekankayizsmile

hadı bakalım totemın sana ugur getıre ınsallah
hemde guzelce suslen bakalım hemen adet bıtımınde bıle hamıle kalanlar var bılıyorsun kı
aklinialirimsmile

gayeeee
süper anlatmıssın topıkımızı kaydirigubbakcemile5

Anlaştık üzdüysem hepinizden özür dilerimm küçüğüm ben daha tecrübelerinden yaralanmayı ve paylaşmayı istiyorum.. sizi çoook seviyorummmm
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

tutunmaya çalışıyo o şimdi annesi
yat dinlen uzan sık sık fazla ayakta durma hele bi bebişin kalp atışını duy o zaman herşey degişecek şimdilik dinlenmen lazım

ayyy şimdiden konuşuyorum ben :dance::dance::dance: onları da duysam hissetsem aklım çıkar gibi geliyor sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık

Rabbim isteyen herkese hayırlısı ile nasip etsin canım kimsenin muradını gözünde koymasın Yüce Mevlammm

sen napıyosun tatlım
ne zaman gidiyosun minişi görmeye
nasıl bulantıların falan başladımı

iyiyim kvrckım aynı devam 7ağustosta gidicem tekrar çok şükür bende hiç sorun yok zati hamilelik belirtiside yaşamamıştım inşallah bole devam eder

kıs suslen püslende akşama ne işin var onu sole bakalım kaydirigubbakcemile3

illa kışın hamiş yapıcaksın beni dimi sen gelmede ben sana sorucam o zaman
zaten eşimde yanımda olamıycak artıkın

Kıvırcığım sen hamile ol da kışı yazı baharı hiç önemli değil... Zaten Ankarada olacaksın muhtemelen ve burada doğum yapacaksın... Allah bir mani vermediği sürece Ankaradaki tüm arkadaşlarımı ziyaret edeceğim hastanede... Eğer ki doğumun ani olmazda gelebilirsem kapıda bekleyenlerden biri de ben olacağım yerimseniben

Canım bel ağrısı aynen adet öncesinde belinde oluşan ağrı gibiyse çok normal.Zaman zaman tekrarlıyor o ağrılar... Kasıklarında adet olacakmış gibi sancılar da olabilir zaman zaman.Özellikle çok oturunca yada çok ayakta kalınca olabilir... Bazı kişilerde şiddetli göğüs ağrıları da oluyor süt kanalları hazırlandığı için... Çok ciddi uzun süren dayanılmaz bir ağrı olmadığı sürece normal...
Fakat yinede ara ara uzanıp dinlen... Sürekli oturma yada ayakta kalma... Yataktan kalkarken önce yan dön sonra ayaklarını aşağı salla sonra yavaş yavaş kalk.Sakın birden kalkma... Yüksek yerlere uzanma... yere eğilirken belden bükülüp eğilme dizlerini kırarak yani çömelerek eğil...
Gün boyu bol su içmeye çalış... en azından 2 litre kadar... Akşam da bir kase yoğurt ye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…