Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

kız demıs ya kocamı hıc sevemedım dıyeee sempatiksalakcinni
karıstırma gerısını sengözlerimebaksanab

evet çook ağrıyor öldürüyor Çok çok teşekkür ederimmm..Su dün şişeye koydum 1,5 litre ha bire yanımda gezdiriyorum :dance: hepsini uygulayacağımmm

kıslar dun ayakkabı almıştım bugun giydim anam işe zor geldim vurdu ayağımın arkalarını bide çoraplı giydim ne olur ne olmaz die fayda etmedi şimdi çakıldım sandalyeye ayakkabıyıda çıkardım ole oturuom yaaa. eşime soledim evden sporlarımı getirebilirse getirecek yoksam eve nasıl gidecem ben bilmiom fisfisfis

Oooo kıvırcık anlayalım yaniiiiii.... :)) kaydirigubbakcemile3 Akşama "aman sabahlar olmasıııınnn" durumu var galiba kaydirigubbakcemile3 Hadi bakalım özlem gider kocişinle

ayy bende dün düz bir parmak arası terliğim vardı onu giyeyim dedim ayaklarım şişti ve terlik ayağımı kesti... akşam canım çok yandı... Bugün başka terlik giydim ama sanırım 1-2 aya yeni bişeyler almam lazım.

canlar bıde ruya gordum gece
goguslerım bırden cok sısıyo ve rengı acaıb oluo sonra sag gogsumden sut gelıo ama cook gelıo avucuma doluyo dokuluyo
o ada ruyada bıle ne dusunuom
kızlara soleyeyım demekkı prolaktınım yukselmıs ondan gecıktı benım reglım bak dıomm delikafadulden

kızlar dumduz ayakkabıda gıymeyın ıyı degıl pek
valla ben bu ayaklarımın agrısından sonra hıcmodelını falan onemsemıyom ayakkabı cook hosuma gıtse bıle almadım
ortopeıklerın de modellerı cook ıggrenc anne ayakkabısı gıbı hep
tabanlıkla ıdare edıom sımdılık sporların ıcıne gırıo ama
dıer babetlere falan gırmıo

hayır olsun inş.

bende ikiz bebeğim varmış birini almak zorundalarmış..Sanırm kuzenden etkilendim ikizdi birini düşürdü karışık karışık gördüm akannehir

hayır olsun lorkem

topuklu giyemem ben ozel gunler dışında babet kullanırım yada spor ayakkabı rahat edemiom bu aldığımda babet içi dışı deri dedi adam ama ne hacet.kalıba koydurcam iyileşince ayağım giycem artıkın

hemen şiştimi yaa benim şişmedi normal gelio bana şiş gibi değil.parmak arasınıda hiç giyemem ben, neyde rahat ediosan onu giy canım küçücük yara bile can yakıo ya

ben de hıc gıymem topuklu kendım gıbı olamıyorum topukluyla ama ıste dugun bayram bazen gıyıyom sade
o da ızdırap gıbı gelıo
son babet aldım onlarda vuruyo benım
duz olmasın derken topuklu sart degıl ama doktor bana tabanı duzgun hanı ıcı ozel bolgelrı dolgulu falan oluyo ya ortopedık gıbı ıste oyle ayakkabı kullan dedı
ıste yada tabanlık o vazıfeyı yapıo bakalım su ara daha ıyı ayaklarım sukur

Canım Mürşit'in rüya tabirinden baktım

Gerek erkek ve gerek dişi bir kimsenin rüyada memesinde süt olduğunu görmesi, o kimsenin mal biriktirmesine yorumlanır.

Canım Mürşit'in rüya tabirinden baktım

Gerek erkek ve gerek dişi bir kimsenin rüyada memesinde süt olduğunu görmesi, o kimsenin mal biriktirmesine yorumlanır.

bende baktım netten de hep ole dıo evet rahatlıkla kazanacagı veya elde edecegı bır mal dıo genelde ...
hayırlısı olsun bakalım
Allah herrkese hayırlı helal rızık versın

ayy uykum geldı valla hava bugun de bulutlu bı markete kadar gıtsem sonrada komsumamı ugrasam acaba uzun zaman oldu malum

suan bıde kardesım yolda buraya gelıo 5 te ınecek
yemek hazırlıcam da kıymanın cozulmesını beklıom

cuma ctesı pazar yorucu ve yogun olacak carsı ve magazalar benı beklıor yıneeee

yemeğe ne yapcan bakiim? kıymalı mıymalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…