- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #11.701
iyiyim kvrckım aynı devam 7ağustosta gidicem tekrar çok şükür bende hiç sorun yok zati hamilelik belirtiside yaşamamıştım inşallah bole devam eder
kıs suslen püslende akşama ne işin var onu sole bakalım kaydirigubbakcemile3
Canım bel ağrısı aynen adet öncesinde belinde oluşan ağrı gibiyse çok normal.Zaman zaman tekrarlıyor o ağrılar... Kasıklarında adet olacakmış gibi sancılar da olabilir zaman zaman.Özellikle çok oturunca yada çok ayakta kalınca olabilir... Bazı kişilerde şiddetli göğüs ağrıları da oluyor süt kanalları hazırlandığı için... Çok ciddi uzun süren dayanılmaz bir ağrı olmadığı sürece normal...
Fakat yinede ara ara uzanıp dinlen... Sürekli oturma yada ayakta kalma... Yataktan kalkarken önce yan dön sonra ayaklarını aşağı salla sonra yavaş yavaş kalk.Sakın birden kalkma... Yüksek yerlere uzanma... yere eğilirken belden bükülüp eğilme dizlerini kırarak yani çömelerek eğil...
Gün boyu bol su içmeye çalış... en azından 2 litre kadar... Akşam da bir kase yoğurt ye.
kız demıs ya kocamı hıc sevemedım dıyeee sempatiksalakcinni
karıstırma gerısını sengözlerimebaksanab
kıslar dun ayakkabı almıştım bugun giydim anam işe zor geldim vurdu ayağımın arkalarını bide çoraplı giydim ne olur ne olmaz die fayda etmedi şimdi çakıldım sandalyeye ayakkabıyıda çıkardım ole oturuom yaaa. eşime soledim evden sporlarımı getirebilirse getirecek yoksam eve nasıl gidecem ben bilmiom fisfisfis
kıslar dun ayakkabı almıştım bugun giydim anam işe zor geldim vurdu ayağımın arkalarını bide çoraplı giydim ne olur ne olmaz die fayda etmedi şimdi çakıldım sandalyeye ayakkabıyıda çıkardım ole oturuom yaaa. eşime soledim evden sporlarımı getirebilirse getirecek yoksam eve nasıl gidecem ben bilmiom fisfisfis
ayy bende dün düz bir parmak arası terliğim vardı onu giyeyim dedim ayaklarım şişti ve terlik ayağımı kesti... akşam canım çok yandı... Bugün başka terlik giydim ama sanırım 1-2 aya yeni bişeyler almam lazım.
canlar bıde ruya gordum gece
goguslerım bırden cok sısıyo ve rengı acaıb oluo sonra sag gogsumden sut gelıo ama cook gelıo avucuma doluyo dokuluyo
o ada ruyada bıle ne dusunuom
kızlara soleyeyım demekkı prolaktınım yukselmıs ondan gecıktı benım reglım bak dıomm delikafadulden
hayır olsun lorkemcanlar bıde ruya gordum gece
goguslerım bırden cok sısıyo ve rengı acaıb oluo sonra sag gogsumden sut gelıo ama cook gelıo avucuma doluyo dokuluyo
kızlara soleyeyım demekkı prolaktınım yukselmıs ondan gecıktı benım reglım bak dıomm delikafadulden
kızlar dumduz ayakkabıda gıymeyın ıyı degıl pek
valla ben bu ayaklarımın agrısından sonra hıcmodelını falan onemsemıyom ayakkabı cook hosuma gıtse bıle almadım
ortopeıklerın de modellerı cook ıggrenc anne ayakkabısı gıbı hep
tabanlıkla ıdare edıom sımdılık sporların ıcıne gırıo ama
dıer babetlere falan gırmıo
ayy bende dün düz bir parmak arası terliğim vardı onu giyeyim dedim ayaklarım şişti ve terlik ayağımı kesti... akşam canım çok yandı... Bugün başka terlik giydim ama sanırım 1-2 aya yeni bişeyler almam lazım.
hayır olsun lorkem
topuklu giyemem ben ozel gunler dışında babet kullanırım yada spor ayakkabı rahat edemiom bu aldığımda babet içi dışı deri dedi adam ama ne hacet.kalıba koydurcam iyileşince ayağım giycem artıkın
Canım Mürşit'in rüya tabirinden baktımcanlar bıde ruya gordum gece
Canım Mürşit'in rüya tabirinden baktım
Gerek erkek ve gerek dişi bir kimsenin rüyada memesinde süt olduğunu görmesi, o kimsenin mal biriktirmesine yorumlanır.
lorkecim hayır olsun rüyan
ayy uykum geldı valla hava bugun de bulutlu bı markete kadar gıtsem sonrada komsumamı ugrasam acaba uzun zaman oldu malum
suan bıde kardesım yolda buraya gelıo 5 te ınecek
yemek hazırlıcam da kıymanın cozulmesını beklıom
cuma ctesı pazar yorucu ve yogun olacak carsı ve magazalar benı beklıor yıneeee
yemeğe ne yapcan bakiim? kıymalı mıymalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?