Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

kızlar yemeğe gittim geldim ilerletmişsiniz sayfaları anca okudum yani bu arada gayecik topiğimizi ne güzel anlatmışsın okurken çok duygulandım şahsen

kızlar yemeğe gittim geldim ilerletmişsiniz sayfaları anca okudum yani bu arada gayecik topiğimizi ne güzel anlatmışsın okurken çok duygulandım şahsen

iki dakka yemeğe gittim kaynatmışınız ortalığı beaaaa kaydirigubbakcemile2

Çabuk söyleyin ne vardı yemeklerde?? karnımı acıktırın benim.Canımı çektirin...
:))

Ohhh afiyet olsun

iki dakka yemeğe gittim kaynatmışınız ortalığı beaaaa kaydirigubbakcemile2

ya dıom nerde bu kızlar allatta gorunuyolar ama ses yok
herkes mıde derdıne dusmus
bende yedım sımdı yemegımı
dunden kalma kabak yemegım vardıı
yogurtladım yedım bı guzel

dedim kızım en azımız pratisyen doktor:)))))öperim kız seniii

ya kızlar ben izne çıknca ancak akşamları topiğe girebilirim girebilirsem.evdeki bilgisayar masaüstüydü.bebişimin odasında duruyordu kaldırdık.annemlere göndericem.yer yok koyacak.eşim de sana da lap top alalım dedi ama ben önce bebğin ihtiyaçlarını tamamlayalım diye düşündüm.o yüzden akşam eşim gelince onun bilgisayarından girebilrim ancak (

ya dıom nerde bu kızlar allatta gorunuyolar ama ses yok
herkes mıde derdıne dusmus
bende yedım sımdı yemegımı
dunden kalma kabak yemegım vardıı
yogurtladım yedım bı guzel

bak bu benim canımı hiç çektirmedi çünkü kabağı hiç sevmem ben.

gayee hala yıyemıyormusun yemek sankı ole bısey demıstın dımı bı ara
Evet canım hiç iştahım yok... en son artık çok acıktığımda bişiyler yiyorum eşimin zoruyla.

söööllleeeemmmmmeeeemmmmmm aklinialirimsmile

hadi nooluuurrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…