Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

tamam canım bende bunu öğrenmek istmiştim
dr iki seferdir dönmemiş diyor da merak ettim
daha zamanı varmış demek ki

yaa bu arada çok kaynatmışsınız oku oku anca bitti

tamam canım bende bunu öğrenmek istmiştim
dr iki seferdir dönmemiş diyor da merak ettim
daha zamanı varmış demek ki

yaa bu arada çok kaynatmışsınız oku oku anca bitti

belkide tam poz vermediğinden bahsediyodur... mesela bizimki bazen tam gbeğime oğru dönüyo o zaman yüzü kabak gibi ortada oluyo =) rahatça görebiliyoruz... ama bazen arkasını dönüyo o zaman hiç bişi göremiyoruz... ondan bahsediyodur belki.. yoksa bu haftalarda dönmesi beklenmez bebeğin.. öyle olsa hemen doğmak ister 30lu haftaları göremezsin bile allah korusun

Sebin'im sen haberleri kesme yeter...akşamları da olsa haber ver...
Bu arada doğum tarihi falan ne durumda? yani doktor bişey dedi mi? normal mi olacak sezeryan mı?

kızlar eşim test sonuçlarını almış dr herşey yolunda demiş kan biraz düşük ilacına devam etsin demiş
bu testleri de sorunsuz atlattım şükür

sağolun kızlar inş.
sorunsuz devam eder hamilelik süreci

ayy o kadar çok sıcak var ki uykum geldi ve çok terledim
bu yaz kendi terimden tiksindim diyebilirim

şişko ama mutluyum...

mutlusun.. pozitifsin... kendinle barışıksın... alkisalkisalkis

kızlar eşim test sonuçlarını almış dr herşey yolunda demiş kan biraz düşük ilacına devam etsin demiş
bu testleri de sorunsuz atlattım şükür

haydi gözün aydın şeekrrr... bundan sonra artık bebişi beklicen.. başka test mest yok...

eddduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt
bisim domtisler olduuu.. 3 tane mini mini domtisimis vvaaarrrr... yyyaaaaaaa.... her akşam eşim balkona çıkıp öpüp okşuyo onları sevgi veriyo =))))
bi sürü çiçek döküldü hep onlarda domtis olsaydı pazarda satcak kadar ürünümüz olurdu sempatiksalakcinni
bi kaç tane daha vercek sanırsam... o 3ü kızarsın büyüsün başka bişi istemiyom... 3 kök fideye bu kadar mı bağlanılır bu kadar mı ilgilenilir deli olduk her akşam yav =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…