- 28 Nisan 2008
- 7.846
- 6
- 681
- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #11.741
bak bu güzelmiiiişş
tamam canım bende bunu öğrenmek istmiştimdaha akşam okudum bunları ne zaman döner ne zaman aşağı iner karıştırdım işte... 4 hafta kala aşağı inmeye başlar... Yaklaşık 10cm kadar inip dışarı çıkıyomuş =) dönmesi ise doğuma 8-10 hafta kala oluyo.. Yani senin daha çoookk erkeennn dönmesi için... Benim 2 hafta önce kontrolüm vardı gayet dik duruyodu.. Dr herşey normal dedi... Bu ctesi tekrar var.. 32. Haftada olucam.. Dönermi yoksa nazlanırmı bilmem artık =)
bizde mercimak çorbasıi mantarlı tavuk ve salçalı makarna vardı....salata ve haydari de vardı...birde tavuk gögsü....
tamam canım bende bunu öğrenmek istmiştim
dr iki seferdir dönmemiş diyor da merak ettim
daha zamanı varmış demek ki
yaa bu arada çok kaynatmışsınız oku oku anca bitti
Ayy bak şu salçalı makarna güzelmiş... yoğurtla Mmmmm ayyy acıkmaya başladım...
Sağol Edutcan.
bizde mercimak çorbasıi mantarlı tavuk ve salçalı makarna vardı....salata ve haydari de vardı...birde tavuk gögsü....
ya kızlar ben izne çıknca ancak akşamları topiğe girebilirim girebilirsem.evdeki bilgisayar masaüstüydü.bebişimin odasında duruyordu kaldırdık.annemlere göndericem.yer yok koyacak.eşim de sana da lap top alalım dedi ama ben önce bebğin ihtiyaçlarını tamamlayalım diye düşündüm.o yüzden akşam eşim gelince onun bilgisayarından girebilrim ancak(
ayyyyyyy edutum senin menüde süpermiş yaniiiiii
öyledir ama o yüğzden şişkoyum zaten
kıvırcıktan sonra şimdide sana başlıcam saymaya ama edutum heeee
:tomato:
kızlar eşim test sonuçlarını almış dr herşey yolunda demiş kan biraz düşük ilacına devam etsin demiş
bu testleri de sorunsuz atlattım şükür
kızlar eşim test sonuçlarını almış dr herşey yolunda demiş kan biraz düşük ilacına devam etsin demiş
şişko ama mutluyum...
Çok şükür Aysel'im... Allah doğuma kadar hep böyle devam ettirsin inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?