Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

hamileyken de geçirmek zordur heralde. sabır versin Allah.

en güzeli şubat bebişi diyorlar .. olana kadar göbegimiz çatladı . o kadar ayarlayamadık yani işte :bbo:

anlat çabuk naptın çatladım meraktan

ben bi gece bile kısa kollu gecelik giyemedim ya hep uzun kol

olsun çok güzel cennet kokuyo ev mis gibi

canım klomen verdi drum sonra iki tane iğne verdi. klomeni adetin 5. ve 9. günleri dahil 5 gün kullanacağım sonrasında ağustosun 5inde tekrar çağırdı hayırlısı bakalım iğnelerin bulunduğu eczanelerin isminide verdi drum sağolsun ilişki sırasında kasıklarımdaki acıyıda söyledim onun için bir durum görünmüyor enfeksiyon falan göremedim gayet iyi görünüyordu ama adet olduğun içinde olabilir o yüzden bir dahaki gelmene hatırlat bakalım dedi

hamileyken de geçirmek zordur heralde. sabır versin Allah.

en güzeli şubat bebişi diyorlar .. olana kadar göbegimiz çatladı . o kadar ayarlayamadık yani işte :bbo:

ben o yüzden bekliyorum bak bahar annesi olucam inşallah
12. denemede başarısız oldu bizim

iyi bakalım ya hadi güzel haberler alalım senden
bu gece çok dua et bak dogumlar ölümler hep bu gece yazılcak olur mu

hadi hayırlısı halev..inşallah fazla uzamadan güzel sonuçları alırsın...
gaye iğneleri verecek yer arıyordu bak o zaman alsaydın keşke ondan.. kullanırdın şimdi

inşallah canım sağol bu arada bilgilerinden faydalanacağız iyi oldu bize öncelik etmen sağol tatlım

ben o yüzden bekliyorum bak bahar annesi olucam inşallah
12. denemede başarısız oldu bizim

az önce aklımdan geçti. bu ay hamiş olur bekleyen arkadaşlar inşallah diye. yoksa benim gibi sıcagın ortasına düşeceksiniz. ama öylede ols agüzel teyzesi. inşallah bu ay gelir bekleyenler için müjdeli haber.. zemuszemus

oyy pınar annneeee..... hoşgeldiiinnnnn........ a.s.
özlüyoruz seni vallaaa.....

bende sizi özlüyorum. aslında uyumam lazım şimdi. birazdan ciyaklarız zaten.

canım hadi hayırlısı olsun bakalım

sağol canım umarım işe yarar tek seferde

iyi bakalım ya hadi güzel haberler alalım senden
bu gece çok dua et bak dogumlar ölümler hep bu gece yazılcak olur mu

evet canım bol bol dua edeceğim adetliyken birşey olurmu bilmem ama elimden gelen bişey yok

hadi hayırlısı halev..inşallah fazla uzamadan güzel sonuçları alırsın...
gaye iğneleri verecek yer arıyordu bak o zaman alsaydın keşke ondan.. kullanırdın şimdi

ne bilim tatlım araya tatil girdi bi ayda kendimize bırakmıştı dr üçüncü ayda gidebildim dra hayırlısı bulurum inşallah ucuzundan dr ana bayisinin olduğu yeri söyledi hayırlısı olsun tatlım

nisan ve mayıs ayları da iyiymiş doğum için biraz toparlıyolarmış kendilerini bizim işyerindeki bayanlar öle diyordu

tövbe de kıs klava:
tamam korktum tövbe tövbe :Saruboceq:

dün eşimi arkadaşı aradı bebek varmı diye sormuş
eşimde yok daha demiş
arkadaşı oğlum tahlilleri falan yaptırın bak 12 ay olmuş demiş
eşimde sperm tahlili iyi hsg bile çektirdik temiz çıktı senin başka önerin var mı demiş kızar gibi
arkadaşıda demiş ki aslında bi önerim var ama sen bu kadar aptal olamazsın demiş
eşim sormuş nedir o diye
o da demiş ki en temel şeyi unutmuyosun demi ilişkiye girmeyi demiş

sinir oldum ya böyle şey mi konuşulur
tabi eşime göre güzel bi espiriymiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…