- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #12.221
pınar hoşgeldin canımmmm
sıcaklar yakamızı bırakmıyor desene
ben hamileyken bunaldım
minik oğlumuz da bunalıyordur birde izmir daha sıcak olur
ama teyzesi yer onu tatlım yaa
eşin nasıl oldu?
sen nasılsın? annelik nasıl gidiyor?
anlat çabuk naptın çatladım meraktan
ben bi gece bile kısa kollu gecelik giyemedim ya hep uzun kol
olsun çok güzel cennet kokuyo ev mis gibi
hamileyken de geçirmek zordur heralde. sabır versin Allah.
en güzeli şubat bebişi diyorlar .. olana kadar göbegimiz çatladı . o kadar ayarlayamadık yani işte :bbo:
hoşbulduk canlarım klomen verdi drum sonra iki tane iğne verdi. klomeni adetin 5. ve 9. günleri dahil 5 gün kullanacağım sonrasında ağustosun 5inde tekrar çağırdı hayırlısı bakalım
iyi bakalım ya hadi güzel haberler alalım sendencanım klomen verdi drum sonra iki tane iğne verdi. klomeni adetin 5. ve 9. günleri dahil 5 gün kullanacağım sonrasında ağustosun 5inde tekrar çağırdı hayırlısı bakalım iğnelerin bulunduğu eczanelerin isminide verdi drum sağolsun ilişki sırasında kasıklarımdaki acıyıda söyledim onun için bir durum görünmüyor enfeksiyon falan göremedim gayet iyi görünüyordu ama adet olduğun içinde olabilir o yüzden bir dahaki gelmene hatırlat bakalım dedi
canım klomen verdi drum sonra iki tane iğne verdi. klomeni adetin 5. ve 9. günleri dahil 5 gün kullanacağım sonrasında ağustosun 5inde tekrar çağırdı hayırlısı bakalım iğnelerin bulunduğu eczanelerin isminide verdi drum sağolsun ilişki sırasında kasıklarımdaki acıyıda söyledim onun için bir durum görünmüyor enfeksiyon falan göremedim gayet iyi görünüyordu ama adet olduğun içinde olabilir o yüzden bir dahaki gelmene hatırlat bakalım dedi
gaz varda çıkartıyoruz çok problem olmuyor
giderek alısıyoruz canım,
uyuyor şimdi. çok mızırdandı. saglık ocagına gittik geldik çok süre geçti uyuyamadı diye heralde :)
güzel sonuçlar gelir inşallah..
sürekl igiremiyorum ya artık çok takip edemiyorum kızlar, kusurumuza bakmayın. ama hep dua etmeye devam ediyorum ... hele bebeğimi sevdikçe daha çok dua ediyorum..
hamile arkdaşlar ve kalacak olanlara ufak tavsiyeler :
nem cihazı çok lazım oldu. burnu tıkanıyor çünkü..
çok kıyafet almayın hatta çok az alın. boy kilo gelişimi belli olmuyor ve çabuk değişiyor. 15 gün oldu zıbınımız ve eldivenlerimiz olmuyor bile..
caprol, baticon, gazlı bez , paranox , pedifen ve serum fizyolojik alın ezcaneden . evde bulunsun...
sarılık genelde oluyor. bol emdirin. ne kadar isterse o kadar. ve bol su içsin.
ilk anda emmezse bile biberon falan vermeyin. süt pompası işe yarıyor, alın. en azından kasıkla verirsiniz. hatta biberonları ve emzikleri kaldırın. anneler bazen gereksiz panikle siz görmeden veriyolar valla..
rezene çayı için bol bol. birde kuru kayısı kompostosu. hem suyu hemde kendisini yiyeceksiniz.
bübchen krem almıştım ve setini. çok iyi geldi. öneririm...
herşeyi %100 pamuklu alın...
aklıma geldikçe yazarım..
ben o yüzden bekliyorum bak bahar annesi olucam inşallah
12. denemede başarısız oldu bizim
oyy pınar annneeee..... hoşgeldiiinnnnn........ a.s.
özlüyoruz seni vallaaa.....
kaç dikişin var oturup kalkmakta guçluk çekiomusun eyvahedigeldismile
canım hadi hayırlısı olsun bakalım
iyi bakalım ya hadi güzel haberler alalım senden
bu gece çok dua et bak dogumlar ölümler hep bu gece yazılcak olur mu
hadi hayırlısı halev..inşallah fazla uzamadan güzel sonuçları alırsın...
gaye iğneleri verecek yer arıyordu bak o zaman alsaydın keşke ondan.. kullanırdın şimdi
hamileyken de geçirmek zordur heralde. sabır versin Allah.
en güzeli şubat bebişi diyorlar .. olana kadar göbegimiz çatladı . o kadar ayarlayamadık yani işte :bbo:
Ciddi miii? benim bitte'nin ve gultun'un Şubatta olacak bebişler :)) Demekki şanslılar.
sordugu soruya bak ya ne korkutuyosun kız milletiklava:
kıssıımmm seninde başına gelmeyecekmii kaydirigubbakcemile3
gelmiycek belki 12 ay oldu infertiliteye girdik biz herhalde kızımmmmmmmm
gelmiycek belki 12 ay oldu infertiliteye girdik biz herhalde kızımmmmmmmm
tamam korktum tövbe tövbe :Saruboceq:tövbe de kısklava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?