Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

gayecik sen iğnelerini verdin mi başkasına bide hangi eczanelerden bulmuştun hatırlıyonmu

hayatım 1 tane iğnem hala beklemede... Buradan biri mesaj atmıştı ay sonu haber vericem diye ona mesaj atarım eğer istemiyorsa kesinlikle sana vermek isterim... İğneleri eşim bulmuştu ama nerden buldu bilmiyorum.Şu anda o yok gelince hemen sorarım... GOP uğur mumcu caddesindeki eczanelerde oluyormuş genelde ama oralar da iğneyi ayırmıyorlar.çünkü yakınlarda merkezler varmış oraların müşterilerine satıyorlar.Ben o nedenle iğnenin bir gün öncesinde sap gibi kalmıştım.Adam ayırırım demişti ve başkasına satmıştı.
Hatta dur şimdi şu mesaj atan kıza sorayım ne yaptı ne etti?

infertiliteye girmediğin halde bu lafı diye diye sonunda gireceksin haaaaaaaaaaa kızımmmmmm dimesene öle yaffffffff
allah allah ya 12 ayda 41 den fazla hamileyim dedim belirti yaşadım halime olmadım da
infertilitedeyim diyince mi gircem

Bana bak kıvırcık valla böyle konuşuyorsun ya değil ikiz seninkiler üçüz olcak.Allah sana bir verecek bir batında 3 tane Ondan sonra görücem ben senin "infertiliteyiz" dediğini. İnfertilite falan diilsini... stressiniz sadece.

aman hiç bişeyide unutma amam 11 olsun bi sonraki ay giricem o zaman infertiliteye sizi terk edicem artık o topiklerle konuşucam :dilcikar:
bakma sen bana kızım ya dalga geçiyorum kendimlen işte ilk aydan hesaplar yapmıştım da şu ay dogururum diye o yüzden böyle vakit geçiyo işte gırgırla kusurlarımızla dalga geçerekten napalım

tam ben dicektim sen benden çok yaşıcan edutum..
11 tamammı 12 diill...
arıcana ilişkiye giremediğiniz hiç mi ay olmadı?
11den de az olabilir bence...

olmadı tamam mı olmadı işte her ay düzenli girdik ilişkiye bi kere sanki yanımızda sen vardın

lorke nerde ya girmiyor adet olmuş bugün dün alışveriş yapcaklardı kardeşiyle hiç konuşamadık ki

bugün eşim nöbetçi 8 de çıkacak diyorum ki
güzelce süslenip püsleneyim hastaneye gideyim ona zorla kendime yemek ısmarlatayım
bugün bişey yapmaya üşeniyorum da
iyi olmaz mı ne dersiniz
hem aşkımız tazelenir :asigim:
gerçi saat 8 de buralardaki lokantalar kapanıyor ama yakalarız belki bi tane kapanmadan ha

komikmiş ama:)))))))))sırnaşık şey

olmadı tamam mı olmadı işte her ay düzenli girdik ilişkiye bi kere sanki yanımızda sen vardın

hööyyytttt..... tembellk yok..her ay full çalışcaksın... ders çalışma, ince işlere çalışma neye çalışcan sen..tembellik yok.... her ay kontrol edicem bak... yazılı sözlü sınavda yapıcaaammm...

iyi fikir...
günü güzel kapamayıda ihaml etmeyin kaydirigubbakcemile

canım GOP daki uğur mumcu da yokmuş canım sorduk etlikde ki kumru eczanesini aradım orada varmış akşam eşimle gidip bakacağız.

canım GOP daki uğur mumcu da yokmuş canım sorduk etlikde ki kumru eczanesini aradım orada varmış akşam eşimle gidip bakacağız.

Halev'cim baktım da ayın 26sı olmuş o soran kişiden bir daha ses çıkmadı... Bu elimdekini sana verebilirim istersen..
Ayrıca eşime de sordum. Balgattan almış iğneleri.fakat eczanenin ismini hatırlamıyor.Balgatta karakolu geçince sağda. pazara doğru bir yerde dedi.

canım elindeki 5.000 lik mi ayrıca öleyse verebilirsin 2 tane yazmış drum diğerinide alırım bide balgatta bi eczaneyi aradım yokmuş ellerinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…