- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #12.241
gayecik sen iğnelerini verdin mi başkasına bide hangi eczanelerden bulmuştun hatırlıyonmu
allah allah ya 12 ayda 41 den fazla hamileyim dedim belirti yaşadım halime olmadım dainfertiliteye girmediğin halde bu lafı diye diye sonunda gireceksin haaaaaaaaaaa kızımmmmmm dimesene öle yaffffffff
gelmiycek belki 12 ay oldu infertiliteye girdik biz herhalde kızımmmmmmmm
aman hiç bişeyide unutma amam 11 olsun bi sonraki ay giricem o zaman infertiliteye sizi terk edicem artık o topiklerle konuşucam :dilcikar:
bakma sen bana kızım ya dalga geçiyorum kendimlen işte ilk aydan hesaplar yapmıştım da şu ay dogururum diye o yüzden böyle vakit geçiyo işte gırgırla kusurlarımızla dalga geçerekten napalımBana bak kıvırcık valla böyle konuşuyorsun ya değil ikiz seninkiler üçüz olcak.Allah sana bir verecek bir batında 3 taneOndan sonra görücem ben senin "infertiliteyiz" dediğini. İnfertilite falan diilsini... stressiniz sadece.
tam ben dicektim sen benden çok yaşıcan edutum..
11 tamammı 12 diill...
arıcana ilişkiye giremediğiniz hiç mi ay olmadı?
11den de az olabilir bence...
tamam korktum tövbe tövbe :Saruboceq:
dün eşimi arkadaşı aradı bebek varmı diye sormuş
eşimde yok daha demiş
arkadaşı oğlum tahlilleri falan yaptırın bak 12 ay olmuş demiş
eşimde sperm tahlili iyi hsg bile çektirdik temiz çıktı senin başka önerin var mı demiş kızar gibi
arkadaşıda demiş ki aslında bi önerim var ama sen bu kadar aptal olamazsın demiş
eşim sormuş nedir o diye
o da demiş ki en temel şeyi unutmuyosun demi ilişkiye girmeyi demiş
sinir oldum ya böyle şey mi konuşulur
tabi eşime göre güzel bi espiriymiş
olmadı tamam mı olmadı işte her ay düzenli girdik ilişkiye bi kere sanki yanımızda sen vardın
bugün eşim nöbetçi 8 de çıkacak diyorum ki
güzelce süslenip püsleneyim hastaneye gideyim ona zorla kendime yemek ısmarlatayım
bugün bişey yapmaya üşeniyorum da
iyi olmaz mı ne dersiniz
hem aşkımız tazelenir :asigim:
gerçi saat 8 de buralardaki lokantalar kapanıyor ama yakalarız belki bi tane kapanmadan ha
hayatım 1 tane iğnem hala beklemede... Buradan biri mesaj atmıştı ay sonu haber vericem diye ona mesaj atarım eğer istemiyorsa kesinlikle sana vermek isterim... İğneleri eşim bulmuştu ama nerden buldu bilmiyorum.Şu anda o yok gelince hemen sorarım... GOP uğur mumcu caddesindeki eczanelerde oluyormuş genelde ama oralar da iğneyi ayırmıyorlar.çünkü yakınlarda merkezler varmış oraların müşterilerine satıyorlar.Ben o nedenle iğnenin bir gün öncesinde sap gibi kalmıştım.Adam ayırırım demişti ve başkasına satmıştı.
Hatta dur şimdi şu mesaj atan kıza sorayım ne yaptı ne etti?
canım GOP daki uğur mumcu da yokmuş canım sorduk etlikde ki kumru eczanesini aradım orada varmış akşam eşimle gidip bakacağız.
gidemiyorum malesef :gitme:
Halev'cim baktım da ayın 26sı olmuş o soran kişiden bir daha ses çıkmadı... Bu elimdekini sana verebilirim istersen..
Ayrıca eşime de sordum. Balgattan almış iğneleri.fakat eczanenin ismini hatırlamıyor.Balgatta karakolu geçince sağda. pazara doğru bir yerde dedi.
canım elindeki 5.000 lik mi ayrıca öleyse verebilirsin 2 tane yazmış drum diğerinide alırım bide balgatta bi eczaneyi aradım yokmuş ellerinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?