- 15 Haziran 2009
- 6.999
- 57
- 158
- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #12.261
Evet canım pregnyl 5000 elimdeki... sana kaçlık yazmış?
kiz sen ne kadar guzel sozlerle gonlumu aliyon oyle #girdigimde burda yoktun hatır sorma geregi duymadım o yüzden niye alınıyosun ki şimdi
aynii sana cekmisim de o yuzdenn:dilcikar:
hep senmi alinacaksin :mymeka:
LORKEMM
tahlillerin temiz cikmasina sevindim guzelimm .insalah ramazan ayi iyi gelir hepimize:Saruboceq:
KIZLAR gecmis sayfalari okumadim tumunu bir gireyim bakayim dedim bizim hatunlar n dokturmus yine:hulya:
.
Bak yaaaa bak yaaaa kızım face'de resminin altına bile yorum yaptım sen nerelerdesin diyeeee!!!!klava: Zaten topic sessiz sakin bugünlerde.Hiç kimse birbiriyle denk gelemiyor... Hepimizde bir rehavet bir mayşıklık söz konusu... Hele ki geç saatlerde yazıyorsan (yani herkesten sonra) o yazılanlar hiç görülmüyor...Çünkü bir çoğumuz geçmişi okumayı da bıraktık... Sıcaklar beyinlerimizi katı yumurta kıvamına soktu.Girip son sayfaya yazıp sonra kaçıyoruz çoğumuz.
kiz sen ne kadar guzel sozlerle gonlumu aliyon oyle #
dogru hak verdim simdi sizeohaoldumsmile eeeee bennn sabahin 4,5 da kalkiyom aksam 3 de evde alisveris yemek evi topla yika derken pc ye oturmaya bazen zaman kalmiyo zaman kalinca yorum yapinca sizde sicaktan mayisiyonuzzkafamçokkarıştıbana cevap veremiyonuzzŞeniztamam ozaman anlasildi
SIRAYLA BARAYSIM ;HALEVIM; EDUTUM ;LAPACIM; KVRCK IM;LORKEM;GAYEM; KISACA HERKESIN :
KANDILI MUBAREK OLSUNopuyorumnanaktanDUALRIMIZ KABUL OLSUN INSALLAH
kacma kiz allhin izniyle verelim seni n dersin:jeyyar:ben artıkın kaçaar...
hepinise iyi akşamlar..
hayırlı kandiller
dualarınız kabul olaa
oyyyyyyyyyyy :1shok:
aannaaaaaaaaammmmmmmmmm akannehir
kafamçokkarıştı
Canım hoşgeldin... Senin de kandilin mübarek olsun tatlım inşallah bu gece dualarınızın hepsi gerçek olur.kiz sen ne kadar guzel sozlerle gonlumu aliyon oyle #
dogru hak verdim simdi sizeohaoldumsmile eeeee bennn sabahin 4,5 da kalkiyom aksam 3 de evde alisveris yemek evi topla yika derken pc ye oturmaya bazen zaman kalmiyo zaman kalinca yorum yapinca sizde sicaktan mayisiyonuzzkafamçokkarıştıbana cevap veremiyonuzzŞeniztamam ozaman anlasildi
SIRAYLA BARAYSIM ;HALEVIM; EDUTUM ;LAPACIM; KVRCK IM;LORKEM;GAYEM; KISACA HERKESIN :
KANDILI MUBAREK OLSUNopuyorumnanaktanDUALRIMIZ KABUL OLSUN INSALLAH
ewet canim haklisin herkes gidiyo .neyse gonuller bir olsun demi8iYaaa Ankaralılar dikkar diyo yaaa... gölgede 37 nemli ve lodos mafoldumben
Canım hoşgeldin... Senin de kandilin mübarek olsun tatlım inşallah bu gece dualarınızın hepsi gerçek olur.
Çok geçe kalıyon gülüm çoooookkk... bak dağılmış oluyoruz.hatta kimisi gitti bile evine... boşver evi toplamayı falan yemekte yapma :)) kaydirigubbakcemile3
OFF YAA ÇOK SICAK
TER OLDUM YAAAohaoldumsmile
EVİME GİDİP DUŞ ALIP YATMAK İSTİYORUM
AMA EVDE YEMEK YOK cokacimcoook
bir koşu bana gel =)))
Sağol canım benim
sabah haşlanmış taze fasulye çıkarmıştm
onu yapacaktım
birde hazır mantım vardı onu yapacam
diyorum ama hiç halim yok
ben de de yemek yok.üstelik ne yiyeceğim hakkında fikrim de yok.:sinifsinif:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?