- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #12.281
Ben sabahtan çıakrmıştım buzluktan
eve gidince yaparım diyorum ama
şu an kalem kaldıracak halim yok
o kadar halsizim ki kafamı koysam uyurum
gel taçsız prenses
malzeme benden yapması senden olur :)))
al benden de o kadar.eve ışınlasalar beni keşke.
aynen canım yaa
daha 6.30da işten çıkacam saat 7.30 da evde olacam düşün yani
üstüne yemek falan filan
sanırım bu gece bitmiş olurum
Yaa kızlar hatırlatmayın şu yemek olayını... Valla geçen günden köfteler var kızarmış halde dolapta onları ısıtıcam yanınada buğday pilavı var tamam bugünlük yeter.
Sonra makinaya çamaşır atıcam... 2 leğen ütülenecek çamaşır var onlardan biraz ütüleyeceğim.Sonra yarın için biber dolması harcı hazırlayacağım.Hatta belki pişirip koyarım dolaba.Ondan sonrada bana kimse dokunmasın horul horul uyuruz bebişimle.
bende gidip semiz pişircem benimde yemeğim yok semizi ayıklamayıda sevmiom
bu kadar işi yapacak enerji var mı gaye sende?
walla ne diyeyim tebrik ederimm seni
çoook severim ama sırf ayıkaması zor geliyor die pek almıyorum he he sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
Valla Aysel'im var dersem yalan olur ama ben yapmazsam yapacak başka kimsecikler yok... Mecbur yapıcam yavaş yavaş... yoksa yemeksiz ve kıyafetsiz kalıyoruz.
Canım ayıklaması zor ama gebelere en çok tavsiye edilen otlar arasında Semizotu... Biraz zahmetli ama yemek gerekli.
nolsun ekşili köfte yaptım onla ugraşıyorum yeni oturabildim hadi kolay gelsin sana yavaş yavaş yap işiniben burdayım ama gidiyorum ufaktan mutfağa gitsem iyi olacak ama önce nasılsın keyfin nasıl =))
mugmug1 selammm
nolsun ekşili köfte yaptım onla ugraşıyorum yeni oturabildim hadi kolay gelsin sana yavaş yavaş yap işini
kizlar semiz otu duydumda yemegini hic yemedim nasil oluyoocokacimcoookValla Aysel'im var dersem yalan olur ama ben yapmazsam yapacak başka kimsecikler yok... Mecbur yapıcam yavaş yavaş... yoksa yemeksiz ve kıyafetsiz kalıyoruz.
Canım ayıklaması zor ama gebelere en çok tavsiye edilen otlar arasında Semizotu... Biraz zahmetli ama yemek gerekli.
kizlar ben bunun bir sarmisakli yogurtlusunu bide salatasini yapiyorum simdi googleden baktimohaoldumsmilekizlar semiz otu duydumda yemegini hic yemedim nasil oluyoocokacimcoook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?