Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

aynen canım yaa
daha 6.30da işten çıkacam saat 7.30 da evde olacam düşün yani
üstüne yemek falan filan
sanırım bu gece bitmiş olurum

Yaa kızlar hatırlatmayın şu yemek olayını... Valla geçen günden köfteler var kızarmış halde dolapta onları ısıtıcam yanınada buğday pilavı var tamam bugünlük yeter.
Sonra makinaya çamaşır atıcam... 2 leğen ütülenecek çamaşır var onlardan biraz ütüleyeceğim.Sonra yarın için biber dolması harcı hazırlayacağım.Hatta belki pişirip koyarım dolaba.Ondan sonrada bana kimse dokunmasın horul horul uyuruz bebişimle.

yettim de geldimmm kim yemek istiyor ise gelsin hazır midemin bulantısı durmuşken yaparım :dance::dance:

bu kadar işi yapacak enerji var mı gaye sende?
walla ne diyeyim tebrik ederimm seni

bende yapıp buzluğa atıyorum çorbayı bile öyle kolay geliyor ki keyfim yerinde olursa yapıyorum çokca iyi oluyor işte öyle

bu kadar işi yapacak enerji var mı gaye sende?
walla ne diyeyim tebrik ederimm seni

Valla Aysel'im var dersem yalan olur ama ben yapmazsam yapacak başka kimsecikler yok... Mecbur yapıcam yavaş yavaş... yoksa yemeksiz ve kıyafetsiz kalıyoruz.

çoook severim ama sırf ayıkaması zor geliyor die pek almıyorum he he sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

Canım ayıklaması zor ama gebelere en çok tavsiye edilen otlar arasında Semizotu... Biraz zahmetli ama yemek gerekli.

haklısın tamam alacağım bu hafta.. markete gelmiyor cuma günü pazardan alırım inş. a.s

bende çıkarım birazdan
görüşmek üzere şekerler kendinize iyi bakın
tekrar kandiliniz mübarek olsun
dualarımız kabul olur inş.

ben burdayım ama gidiyorum ufaktan mutfağa gitsem iyi olacak ama önce nasılsın keyfin nasıl =))

mugmug1 selammm

Bende kaçar kızlar..Bu gece dualarınızda bizi de eksik etmeyin..Rabbime emanetsiniz..Yarın Görüşmek Üzere..

kizlar semiz otu duydumda yemegini hic yemedim nasil oluyoocokacimcoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…