Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

pinarimm . bir cok kez tebrik ettimm ama pek sik girmiyosun sanirim benim gibi yine tebrik ediyorum bebisini artik gobinden degil yaninda uyutuyosun . ne kadar mutlusundur kim bilir .. bebisinle ilk kandilin hayirli kandiller allahim evladini sana hayirli bir sekilde buyutmeyi nasip etsinnopuyorumnanaktan:Saruboceq:

kaç dikişin var oturup kalkmakta guçluk çekiomusun eyvahedigeldismile
saymadım valla.. rahat oturup kalkıyorum. sadece 3-4 gün çok oturmadım. dr dikişler açılmasın dedi diye . değilse hereşyi yaptım. banyomu rahat aldım. normal dogumun bu acılardan avantajı çok. oglumu dogumdan 2 dk sonra kucağıma aldım. kendim tuvalete gittim hemen dogumdan 1 saat sonra...

Pınarım öneriler için sağol canım
sen sterilazör almış mıydın yakalamışken sorayım dedim
almadım bi arkdasım hediye etti kendininkini. ama kullanırmıyım bilmiyorum

sağol darısı bu topikteki herkesin başına. ve isteyen herkesin..
son zamanlarda pek giremiyorum. en son girdiğimdede bugün pırt diye kaçtım. agladı bizimki. şimdi bitti işimiz.
kandil gecesi dualarımız birbirimiz için. Rabbim kabul eder inşallah.

kızlaaar nasılsınız ... kandılınız mubarek olsun ...
bu gece hepımız ıcın Rabbım guzel seyler takdır etsın ınsallah
dualarda bırbırımızı unutmayalım ....

kardesımı bu aksam yolcu ettım bıde amerıkadan gelen dugunu olan arkadasımı yolcu ettık....
gelemedım yıne yanınıza....

okudum butun gecmısı de ıyı muhabbet olmus bugun de masallahh...
benım de reglım masallahı var butun gun durmuyo yaniii
yaz gunu cok zor regl durumu

yarın sabah burdayım ınsallah gorusurz ...

[HERKESE GUNAYDINNopuyorumnanaktanise bugun 2 saat gec gitcemzemuszemuszemuszemus o sira da size bir merhaba diyeyim dedimmkaydirigubbakcemile5

günayddın milletttt..
nasılsınıızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
ben bugün katılmıcam... akşama kadar çookk işim varrr...
öpüyorum herkeslerrriiiiiii

[HERKESE GUNAYDINNopuyorumnanaktanise bugun 2 saat gec gitcemzemuszemuszemuszemus o sira da size bir merhaba diyeyim dedimmkaydirigubbakcemile5

günayddın milletttt..
nasılsınıızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
ben bugün katılmıcam... akşama kadar çookk işim varrr...
öpüyorum herkeslerrriiiiiii

günaydın bacılar

günaydın edutum

kızlar hepınıze gunaydınlar bakalım nasılsınızzz...
annen geldımı edutum ne kadar kalacak yanında...
halev doktora gıtmıssın sanırım klomene baslayacakmıssın hadı hayırlısı olsun bakalım
gunde 1 mı 2 mı ıceceksın

kızlar dün iğnemin birini aldım diğerinide gayecik verecek klomeni alamadım eczanede o yoktu onuda başka eczaneden alıcam bakalım

annem en azpazartesiye kadar benimle....bende salı doktora gidiyorum...

günaydın tatlım evet dra gittim dün klomeni adetin 5. ve 9. günleri dahil günde 1 tane alarak başlayacağım zaten içinden 10 tane çıkıyormuş ya peki diğer 5i ne olacak anlamadım bide ayın 5inde çağırdı beni adetimin 12.günü oluyor iğneyi o zaman mı yapaca yoksa yumurtalarımın gelişip gelişmediğine mi bakacak ki

kızlar dün iğnemin birini aldım diğerinide gayecik verecek klomeni alamadım eczanede o yoktu onuda başka eczaneden alıcam bakalım

annem en azpazartesiye kadar benimle....bende salı doktora gidiyorum...
ıyı olmus canım senın ıcın ohh eve gıdersın yemekler hazır ne guzellll

evet canım yumurta gelıstımı dıye bakacak sonra 2 gun gecınce falan tekkrr cagırır
en gelsımıs halınde yapıyo ıgneyı en az 18-20 mm olmaısnı beklıo sanırım
kalan 5 klomenı de bı daha kı sefere kullanırsın olmazsa
ama ınsallah gereke kalmaz :lepi:

yok annemin olması doktor için problem değil....ben işyerinden gidicem...bana kalsa hiç göndermiycem çok özlüyorum annemiopuyorumnanaktan

anladım canım uzak olunca özlem büyük oluyor tabikisibenim annemle aramdaki ilişki biraz farklı neyse canım dra sonuçlar için mi gideceksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…