Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

inşallah kist yapmaz klomen ve tek seferde bu işten sıyrılırız Allahın izniyle inşallah canım o zaman iğneleri işyerine mi getirsem ki çünkü gelişince muhakkak ki çağırdığı gün ve saatte gitmem gerekli

evın uzaksa olabılır ama cagırıcak senı bugun gun ıcınde vurul ıgneyı falan dıyecek sanırım
hemen ol demıcek galıba
bıde ıgneyı ılıskı saatıne gore ayarlıyodu kızlar
ıgneden 12 saat sonra ılıskı olacak sekılde yapmaya calısıyordu sanırım
kullanan kızlar gelınce sorarız yıne

bu arada lorkeecik klomeni ayın 29unda kullanmaya başlayacağım klomen bitikten 2 gün sonra çağırıyor beni dr neden acaba bide adetim bitince dr sölemedikçe ilişki olmayacak mı bu arada evim uzak canım ama iş yerim yakın o yüzden iğneyi buraya getirsem iyi olacak sanırım

Günaydın güzel hatunlaaarrrr... Nasılsınız? keyifler nasıl?

5.gün başlican 9. gün son ilacı içicen canım diğer kalan 5 taneyi sakla eğer 2. bir tedavi gerekirse onunla devam edeceksin.Sonrasında 12. günü çağırmış ya o gün yumurtalarının ne kadar büyüdüğüne bakacak...Eğer yumurtalar 18-20mm olmuşsa bugün vurul iğneni diyebilir.Eğer büyümüş ama 18-20 civarına henüz gelmediyse ya bir daha çağırır yada kafasında tahmini bir büyüme zamanı oluşturup o gün şu saatte vurul iğneni diye sana gün ve saat verir...

Umarım hemencecik sonuç alırsın canım ve 2. denemeye hiç gerek kalmaz... İğneleri iş yerine getirebilirsin fakat iş yerinde buzdolabı varsa getir.Çünkü iğnenin dolapta muhafazası gerekli.Hele ki bu sıcaklarda hiç yanında gezdirmemen lazım.

canım klomen bıtınce senın zaten 10. gunun oluyo o zaman daha yumurta gelısmemıs olur o yuzden 12. gun cagırıo
gelısme ıhtımalı daha yuksek kı o zaamn bıle yeterlı buyukluge ulasamaz buyuk ıhtımal tekkrr cagıracak yanı bı kac kez gıdıp geleceksın doktora bu surecte
ıgne ısını hıc bılmıom
ama evde buzdolabında duruyodur ıs yerınde bozulmazmı ılac acaba
günaydın güzel hatunlar opuyorumnanaktan
nasılsınız keyifler nasıl?
gunaydın aysel sana da
nasılsınız bakalımmm

günaydın güzel hatunlar opuyorumnanaktan
nasılsınız keyifler nasıl?

günaydın canım hoşgeldin bende keyifler iyi çok şükür sen nasılsın

günaydın canım sende hoşgeldin bilgilerin için teşekkür ederim dün yanına uğrayamadım çünkü diğer iğneyi kaçırmadan alalım dedik etlikdeydi aldığımız eczane sendekini de haber veririm alacağım gün canım bu arada iş yerimizde buz dolabı var canım Allahtan buraya getireceğim ama ne dicem iğneyi nerde vurdurtacağım ben onu anlamadım gittiğim hastanede mi yoksa herhangi bi sağlık kuruluşu olurmu:uhm:

Günaydın güzel hatunlaaarrrr... Nasılsınız? keyifler nasıl?.

gunaydın sana da gayee
valla bugun dınlenmem lazım bıraz
aksam utu var bolbol onun dısında hsonunun yorgunlugunu anca atıcam sanırım
sen nasılsın ya masallah 10 hafta oldunuz bıle hihoyyyt
doktora tkrr ne zaman gıdeceksın hersey yolunda ınsallah dımı

yok tatlım işyerimizde de var buzdolabı malum üniversite de dekanlıkta çalışıyorum ve olmazsa olmazlardan buzdolabı ihtiyacı bi görsen lüks takılıyor işyerimiz zaten

Lorkeem sevdiklerini göndermişsin Allah kavuştursun canım
bende bugün iyiyim dün akşam yemekten sonra hep yattım ayaklarımdan dolayı
son günlerde havalarda çok sıcak gidiyor idare etmeye çalışıyorum

Canım ilaçtan 2 gün sonra çağırmasının nedeni yumurtalarının büyümesini kontrol edecek... belki hemen 18-20mm olabilir yada gittiğinde henüz 14-16mm civarında olabilir. Ona göre ya bir daha çağırır yada tahminen şu kadar gün sonra şu saatte vurul iğneni der.
İğnenin vurulma saatlerini genelde 10-12 arası söylüyorlar çünkü en erken 12 saat sonra çatlayacağını hesap ederek tam ilişkinin olacağı saatlere denk gelsin diye :)
Çünkü genelde çiftler gece 10-12 arası ilişkiye giriyorlar.

Canım en yakınında poliklinik sağlık ocağı v.s. ne varsa vurdurabilirsin... Yalnız bazı yerlerde reçeteni yada doktorun kaseli bir talimatını isteyebilirler.
ben esatta esat polikliniğinde vurduruyordum.

Ayy ütü deme bana yaaa... bende de dağ gibi bir ütü yığını var ve ben dün onları yapmadım,salladım :)) dün burda bi sürü şey saymıştım yapılacak nerdeyse hiçbirini yapmadım kaydirigubbakcemile3

sagolasın canım
valla benım bıle ayaklar dayanmıo bu havalara ve yorgunluga senı hıc dusunemıyorum
Allah yardımcın olsun valla

Lorkee 'cim bu arada bir sonraki randevum 13 Ağustos. O zamana 13 hafta falan olucaz Allahın izniyle.
Aysel'im canım Allah yardımcın olsun,kolaylık versin sana... Bu sıcaklarda şiş bacaklar falan düşünemiyorum.Bugün ben resmen buharlaşma kıvamındayım.

evet okudum o yazdıklarını kaydirigubbakcemile3
neyse bosver senın bahanen var en azından ole zaten hepsını bı anda yapıp yorma kendını
bende mecbur bugun yapıcam esım yarın sehır dısına hastane zıyaretıne gıdecek
kumas pantolon gıymesı lazım

ctesı de arnavutluga gıdecek yalnız kalıcam 1 hafta
ben de esk e gıdıcem 8 ınde kardesımın nısanı var cunku

oohh masallah
kacıncı haftada cınsıyet bellı oluyo pekı genelde

burda dun supper yagmur yagdı hava bıraz ıyı hale geldı ama ogleden sonra tekrr sıcak basar dıye dusunuyorum

anladım canım teşekkür ederim engin bilgilerinden dolayı Şeniz

canım Allah yardımcın olsun hamileliğinde bu sıkıntıları var tabisi neyseki kısa dönemli ve tatlı sıkıntılar opuyorumnanaktan

tamam canım bizim burda sağlık ocağımız var orda yaptırırım. bu arada havalar bu hafta daha sıcak olacakmış o yüzden dikkatli olun canım hamilelik de sıcağı daha bi bastırıyor..

yok aşılama raporu için ve tedaviye başlıyacağım...

anladım tatlım hayırlsıı olsun inşallah Gayecik gibi aşılama raporu sırasında hamiş haberini verirsin bizlere canım dün hepinize dua ettim Allah kabul etsin hepimizinkini inşallah

Bende 6 ağustosta eskişehirde olucam muhtemelen Allah bir mani vermezse... Eşimin teyzesinin kızı evleniyor.Onun düğününe katılıcaz.

oohh masallah
kacıncı haftada cınsıyet bellı oluyo pekı genelde

burda dun supper yagmur yagdı hava bıraz ıyı hale geldı ama ogleden sonra tekrr sıcak basar dıye dusunuyorum

Genelde en net 16. hafta diyorlar ama 13. haftada da belki bir tahminde bulunabilirmiş doktor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…