Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

yok aşılama raporu için ve tedaviye başlıyacağım...

Edut'um bak inşallah benim gibi aşılamaya falan gerek kalmadan hamiş haberini vereceksin bize... Bende nisan 22 de hsg çektirmiştim.Sonra 14 Mayısta adet oldum ve bi daha adet olmadım hihoyyytbebiş geldiiii... İnşallah güzel haberler gelecek

ah be kuzum keşke...ama benim eşimdeki varikosel sorunu olmasa umudum olurdu ama yinede inşallah

sagolasın canım
valla benım bıle ayaklar dayanmıo bu havalara ve yorgunluga senı hıc dusunemıyorum
Allah yardımcın olsun valla

sağol canım gerçekten zor oluyor
tün gün çalış sonra eve git yemek yap falan derken saat 10dan sonrası dinlenerek geçiyor
zor oluyor ama katlanmak zorundayım

canım sende dikkat sıcak tansiyonu çok etkiliyor bol su iç tamam mı?

Genelde en net 16. hafta diyorlar ama 13. haftada da belki bir tahminde bulunabilirmiş doktor.

gaye zaten o kadar işi yapabilmeni beklemiyordum açıkçası
kabul et artık sende çalışan hamile bir bayansın
ev işlerini ertelemeyi öğrenmelisinsengözlerimebaksanab
bu arada bizim drumuz 10. hafta da tahmin etti 12 .hafta kesin demişti
drlar anlıyor ama yanılma payı oldukları için ileriki haftalara bırakıyorlar
birde hemen cinsiyet yorumu yapmıyorsa genelde kız çıkıyorolumunekankayizsmile

canım dün hepinize dua ettim Allah kabul etsin hepimizinkini inşallah
Allah razı olsun canım
ben de ettım hep ısım ısım bıldıklerıme bılmedıklerıme nıcklerıyle kaydirigubbakcemile3
Allah kabul etsın ınsallah
Bende 6 ağustosta eskişehirde olucam muhtemelen Allah bir mani vermezse... Eşimin teyzesinin kızı evleniyor.Onun düğününe katılıcaz.
oohh super merkezde mı dugun pekı
bende sanırım en gec 5 agustosta esk de olucam
hatta esım yok dıye annem daha erken bıle gel der muhakkak
bayan stres kendılerı

Genelde en net 16. hafta diyorlar ama 13. haftada da belki bir tahminde bulunabilirmiş doktor.
hadı bakalım
erkek olunca sanırım erken bellı olur genelde
sankı senın kı erkek olacak gıbı gelıo bana ama hayırlısı tabıkı

ah be kuzum keşke...ama benim eşimdeki varikosel sorunu olmasa umudum olurdu ama yinede inşallah

canım sen takma kafana varıkoselı
Rabbım dıledıkten sooonra neler olur neler sen de şaşar kalırsın :Saruboceq:

Hiç öyle düşünme... Aradaki 1-2 hızlı canavar yakalayı verir yumurtanı belki :) :)

kaydirigubbakcemile3 dimi aysel'im zaten bende kendimden öyle bir performans beklemiyordum ama "belki" dedim içimden. Yine de pes ettim :) Akşama yemek yok evde.Birbirimizi yeriz artık kocişimle.Şeniz
Biz gittiğimizde daha 9+0 dık. Şimdi 13+0 da gidicez inşallah.O zaman belki biraz tahminde bulunur diye düşünüyorum.

oohh super merkezde mı dugun pekı
bende sanırım en gec 5 agustosta esk de olucam
hatta esım yok dıye annem daha erken bıle gel der muhakkak
bayan stres kendılerı

Merkezde sanırım canım ama tam olarak nerede bilemiyorum.

Son düzenleme:
hoşbulduk canım eşin ameliyat oldumu?

yok canım şimdi biz ocakta korunmayı bıraktık ben pkoluyum eşimede sperm testi verdik 4. ayda...morfoloji düşük%2, sayı ve harekette düşük ama çok kötü değil...elle muaynede doktor anlaamı bu hafta sonu ben hsg eşimde dopler çektirdi... solda 2. derece çıktı ve testisi alt sınırda buda zaten varikosele bağlıymış...ben açıkçası 2 aşılama sonra tüpe geçmeyi düşünüyorum çünkü geri reflüsü yok anladğım kadarıyla çok ameliyat işe yaramaz gibi....

tatlım iyice araştırdınmı?çünkü iyice ilerleyen bi rahatsızlıkmış bu kısırlıga kadar gidermiş ben çok araştırdım 1 milyon hareketsiz spermı olup amelıyat sonrası sperm sayısı 60 milyona çıkan ve şuanda 3 tane çocugu olanlar biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…