Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

Seninkisi tam bi mucize hikayesi canım.
tüğlerim diken diken oldu,ne mutlu sana tam süpriz olmuş
eminim benim gibi bekleyen herkes böyle bi mucize yaşamak ister.
hayırlısı baklım..

aynı saatlerde mi içmek zorundayım antibiyotik gibi mesela kist falan pek gelmiyor aklıma canım

Günde 1 mi başladı doktorun günde 2 mi ?
Aynı saat derken 1.gün aldığın ilacı kaç da ladıysan 2.ve sonraki günlerde de o saatde almak gerekiyormuş,ilacın vücuda etkisi için

benim en son gittiğim doktor da aşılamaya gerek yok dedi,spermlerde sorun varsa daha çok o zaman aşılamaya başvurmak gerekiyormuş ve günü yakalamak adına yapılıyormuş daha çok.
benim niyetim de oydu ama vazgeçirdi,bekle olacak diyor bana da beklemeye gücüm kalmadı

aa bunu ilk defa duyuyorum,gittiğimde söyliyim doktora bilmiyorumkismile
haklısın her zaman hayırlısını ve sağlıklısını dilemek lazım.
zaten dua etmekten başka bişey gelmiyor elimizden
hakkımızda hayırlısı

hoşbulduk canımm
evet az kaldı paşama kavuşmama ama şimdiden çektiğim agrılar ve sıcak dayanılmaz oluyor. rabbim herkezin yardımcısı olsun. hamile olanada olmayanada zor bu sıcaklar :gitme:
kesınlıkle oylleeee
valla dun gece zaten basımagrıyodu soguk suya gırdım kafamı da ayrıca daha sogukla yıkadım oyle uyuyabıldım
ayrıca da kıvırcık hanım 12 deneme değil 11 deneme.. teessüf ederim yaniii sempatiksalakcinni
bacım bıde belkı 11 bıle degılkı
duzenlı adet olmak bıseyın gostergesı degıl ben duznelı oldugum zamanda bıle 2 kere kıst oldugu cıktı yanı yumurta kıst olup tam adet gunu kıst patlayabılıoda

Kızlar benim biraz belim ve karnım ağrıdı... Azıcık uzanıp sonra geleyim tekrar... Zaten öğlen olmuş şimdi herkes yemeğe kaçar
hadı canım sen dınlen zztaen yorgunsun herkes dagılır sımde deıdgın gıbı

Günaydın :enbuyukkk: günaydııın :enbuyukkk: günaydııııııııııııııııııııııııııııııınnn :dance::dance::dance:
kız ne gunaydınıııı
herkes ogle yemegıne gıttı kaydirigubbakcemile3

bide böyle deneyim bakalım burdan görebilecekmisiniz

kıvrckm nasıl yapıyosun eklemeyı
cevapla bolmunde kı kıskac ısaretı cıkıo ya eklentı yazıo ordan yapıcan

hoşbulduk lorkecim, gündüz çiçekçinin zili çalmasıyla başladı eşimin sürprizi. kıpkırmızı bi çiçek çok güzel çok beğendim =))) akşamda eltimler pasta falan almışlar kardeşimde geldi öyle yani. Rabbim hepimizin mutlulugunu daim etsin:Saruboceq:

yüklenmemiş??
görünmüo bişi :sm_confused:
kullanıcı sayfasına bakıcaksın tuba foto albumune koymus

masallah canım cok guzel gecmıs
hep boyle olur bebegınde eklenınce de ınsallah

lorkem iyiyim çok şükür sen nasılsın bittimi regli canım
ıyıyım canım yaa dun mıgrenım tuttu gece yarısı gectı cok sukur uyuyabıldım
bugun 4. gunum canım azaldı bayagı ama bıtmedı daha 6 gun suruyo genelde bakalım
haftaya esım yok tam yumurtalama zamanı donmus olacaka Allahh tan 13. gun falan
hayırlısı ıle ramazandan umudum var
ama cok yogun gecıo benım ramazan nasıb bakalım

eee ben yeni oldu uyandım yarım 1 saat olmadı gece ağrıdan uyuyamadım sabaha karşı daha doğrusu

hadı ole olsun bakalım
gecmıs olsun
kasık agrısı falan mı

Kandil akşamı bebişi anneme söyledim abime ilk söyledim sözüm vardı =))) çok sevindiler hele büyük ablam aklı çıktı seviçten =))) Yiğrenim birazcık kıskandı ama olsun =)) dualar ettiler tebrik ettiler.. ablam benden daha çok heyecan yaptı çok mutlu oldum..

Kayınvalidemlere de söyledik kayınpederim hayırlı olsun dedi kayınvalidem şok oldu sustu..5 dk sonra eşime baba mı oluyon lann dedi ne tebrik etti ne hayırlı olsun dedi..Tabi artık eşimin düşüncelerinin değişeceğini anladı kadın..Üüzldüm ama yine de tebrik etmesini beklerdim..kendi ailem telefonda çoştu ama kadın hayırlı olsun bile demedi..Bu sabah da gelmiş babaannesi neler yapar ona ben kız olsun diyorum ama sen erkek diyorsun dedi heyyyyy Allahım ya dedim içimden..Sonra da öyle söyleme ben erkek istiyorum biliyorsun dedim kızımız da yok oğlumuzda zaten hangisi olursa dedi..saf sanıyor beni şimdi arayı iyi tutmaya çalışacak çünkü eşim bu saatten sonra beni ezdirmeyeceğini biliyor..Sabır diyorum başka da bişey diyemiyorumm

canım güle güle kullan yeni rengini açmış yüzünü bayanssulusmile daha açıcakmısın rengi? bu iyi olmuş
yok canım iyidir bu renk fazla abartı sevmiyorum hem yakışmaz daha açıgı sagollllllll

canım fazla alınıyosun bence herkes torunu olsun ister ama onun sevinme tarzıda bu şekilde onu yargılama hem sana iyi davranıyor diye altında bişey arama tadını çıkar sen ona sagol annem de ne kaybedersin ki sen ona iyi sıcak candan davrandıkça onunda sana düşünceleri degişecektir boşa kin besleme kadına

olsun gelince değerlendirirsiniz ramazandada zor ama naparsın zemuszemus

sen doktora gittinmi canım.kadın kıskanmış demekki sempatiksalakcinni

yok canım benim ki normal değil..Bak güzelim evliliğin 3. ayında seni boşanma aşamasına getiren bir kadını asla sevemezsin..Dışarda herkesin yanında yavrum kuzum diyip evde 3 gün durduk yere konuşmaz ise sen onu sevemezsin bir anda bir insan bu kadar mı değişir..Benim için anne değil kayınvalide onun yüzünde eşim ile ayrılıyorduk sen olsan affedebilir misin 3 aylık evli iken bunu hak edecek emin ol hiç birşek olmadı sadece kayınvalidemin kıskançlığı başka hiç birşey yok..

olsun gelince değerlendirirsiniz ramazandada zor ama naparsın zemuszemus

sen doktora gittinmi canım.kadın kıskanmış demekki sempatiksalakcinni

yok canım haftaya kalp atışlarını da duymak istiyorum =)))

gelmiş bana bu sabah birlikte gidelim diyor..Oldu herşeyimde vardı zaten bebeşimde olmasın eşimle gitmek istiyorum..Yok dedim ben haftaya gideceğim..

annem 14 yaşında evlenmişhemen ben olmuşum aynı evde kaynana kayınpeder 2 görümce 2 kayın
ananemi eve almamışlar
annemi bi yere göndermemişler babam askere gitmiş
annem bana bi elbise giydirse olmamış diye başka elbise giydirirlermiş beni anneme sadece emzirsin diye verirlermiş gece bile annemin yanında yatmazmışım
o yetmezmiş gibi anneme sen öl çocuguna biz bakarız demişler
askerdeki babamı arayıp annem hakkında iftiralar atmışlar
ben 26 yaşındayım
annem 27 senedir hala babaannemler le beraber kalıyor hala kahırlarını çekiyor ve ben bir kere dahi annemin onlara üf dedigini duymadım
diger amcamlarda var ama annem onlar benim gibi iyi bakamaz onlara diye onları yanından ayırmıyor
benim hesabım allah a diyor onlar ne yaparsa yapsın onları hala seviyor
ve bir kere bile babaannemi suçladıgını duymadım bir kere ona kaynanam dedigini duymadım hep annem diyor
ben bunları nerden mi ögrendim halamlar anlattı annene bunları yaptılar diye annem ben onlara kinlenmeyim diye bana bunları dahi anlatmamış
o yüzden onlar ne kadar kötü olursa olsun senin hesabın allah a boşver iyiliğini yap

kayınvalidem de böyle yapıyor hep kendi hayatında çektiklerini anlatıyor..Bende 23 yaşındayım ne annemin ne kayınvalidemin yaptığı hataları yapmaya , kendimi kullandırmaya , ezdirmeye hiç ama hiç niyetim yok..Ki dinimizde de bu yok göz göre hakkını yediriyor isen bunun da bir vebali var..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…